Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Üzgünüm, chat yapabilmek için giriş yapmalısınız.

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Sohbet
 yüreğinizin dost diyemediğine dostum demek zorunda kaldınızmı hiç?

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: yüreğinizin dost diyemediğine dostum demek zorunda kaldınızmı hiç?  (Okunma Sayısı 91 defa) Seçenekler Arama
« : Kasım 26, 2008, 02:15:41 ÖS »
semra
Üye Bilgileri Selendili

yüreğinizin dost diyemediğine dostum demek zorunda kaldınızmı hiç?

kendim yaşadığım için belkide merak ettim bunu yaşayanlar varmı diye. dostluk öyle birşeyki dost olabilmekte dost bulabilmekte çokzor. bir kitapta okumuştum dost aranmakla bulunmaz yetiştirilir diye bu söz doğruysa hata bende olmalı... Sad Sad Sad

Halimi düşünüp yanma Mehmedim, kavuşmak mı belki daha ölmedim...
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: yüreğinizin dost diyemediğine dostum demek zorunda kaldınızmı hiç?
« Posted on: Ocak 08, 2009, 10:04:20 ÖS »

« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2008, 02:21:33 ÖS »
semra
Üye Bilgileri Selendili

Ynt: yüreğinizin dost diyemediğine dostum demek zorunda kaldınızmı hiç?

muhtemelen onlar bu yazıyı okumayacaklar okumasınlarda gene anlamayacaklar çünkü. yoruldum içi boş olan ama dostuz demelerinden hayatımdaki 2 kişinin sadece onları kırmamak için dostuz tamam diyorum yüreğim ezilsede boğazım düğümlensede gene canımı yakacaklarını bilsemde. diyorum işte insanlardan vazgeçmem diye üç günlük dünyada.

« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2008, 10:23:53 ÖS »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili
*

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

semra kardeş anlıyorumki çok dertlisin bak ben varım arkadaşın forumdada olsa konuşabileciğin birisi var üzme kendini hiçbir şey kendini üzmeye değmez sen sürekli üzüldüğünde onlar değişiyormu değişmez

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2008, 09:02:53 ÖÖ »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili
*

bak kardeş öncelikle kendini sevmeyi başarman lazım kuru kuru üzüntü ancak insanın kendini yıpratmasına neden oluyor kimseyi akma kendin için yaşa birileri senin için birşey yaparsa sevin mutlu ol yapmayanıda insan yerine bile koyma bu olayı ancak böyle çözersin hiçbir zaman en mükemmeli yakalayamayız herkeside memnun edemeyiz sen yine iyi insan olmaya devam et ama herkesi mutlu edeceğini düşünüyorsan yanılırsın çünkü herkes aynı şeyden mutlu olmazsen çevrene duygularına inanışlarına uygun davran memnun olan olsun olmayanda nedenini bırakta onlar düşünsün üzme kendini hayat güzel yaşamak güzel elbet bir gün sende iyi bir arkadaş bulursun bana herzaman yazabilirsin ben dinlerim seni özel mesaj da yazabilirsin yeterki sen mutlu ol Smiley

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2008, 11:06:55 ÖÖ »
semra
Üye Bilgileri Selendili

çok teşekkür ederim gazipaşa. aslında Allaha şükür çok mutlu bir hayatım var ama böyle olunca bir yerler eksik kalıyor işte. birde eskisi gibi yapmıyorum artık kendimi harab etmiyorum. hem vermeden almak istemek olmaz ki. bak yüzümü güldürdün Allah da senin yüzünü güldürsün

« Yanıtla #5 : Kasım 28, 2008, 11:57:21 ÖÖ »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili
*

amin kardeşim allah hepimizin yüzünü güldürsün benim demek istediğim olaylara fazla takılma beklenti içine girme insanı mahveden bu beklentiler oluyor beklenti içinde olmazsan oluşan olarlar insanı daha fazla mutlu ediyor sürpriz gibi oluyor olayların üzüntülü kısmın çabuk geçmeye bak hayat ozaman daha güzel olacak

« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2008, 03:33:57 ÖS »
semra
Üye Bilgileri Selendili

beklenti içinde değilim bahsettiğim kişilerden biri birkaç gün önce beni hatırlamış olacakki! beni aramıyorsun birşeyini anlatmıyorsun vs. sitemler etti.  beni eskilerde bıraktığını hatırlattım bende. neyse anlattım ve içimden attım rahatladım yani

« Yanıtla #7 : Kasım 29, 2008, 03:00:02 ÖS »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili
*

çok iyi olmuş yüreğine sağlık

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv