« : Mayıs 03, 2006, 09:30:45 ÖS » |
|
SAMED ARDA
|
Siteye aktif üye katılımının artması için arama motorlarında en çok aranan 10 kelime ile ilgili forum konuları oluşturup, bu konulara yorum yazarak ilgi çekebiliriz. Tabiki artık sadece ilçe ile sınırlı değil, tüm ülke geneline hitap etmenin de zamanı geldi sanırım. Ne de olsa Selendi’li olmayan üyelerimizde yavaş yavaş artış oluyor. Bunu değerlendirip, sitenin işleyişini bu şekilde değiştirmemiz gerekecek. Bunu yapmak da yine biz eski üyelere düşüyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2006, 07:53:24 ÖÖ » |
|
since
|
Siteye aktif üye katılımının artması için arama motorlarında en çok aranan 10 kelime ile ilgili forum konuları oluşturup, bu konulara yorum yazarak ilgi çekebiliriz. Tabiki artık sadece ilçe ile sınırlı değil, tüm ülke geneline hitap etmenin de zamanı geldi sanırım. Ne de olsa Selendi’li olmayan üyelerimizde yavaş yavaş artış oluyor. Bunu değerlendirip, sitenin işleyişini bu şekilde değiştirmemiz gerekecek. Bunu yapmak da yine biz eski üyelere düşüyor! tşk.ler mustafa... ilginç ve güzel bir öneri...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2006, 05:26:25 ÖS » |
|
SAMED ARDA
|
sağol! Diğer üyelerin de önerilerini bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2009, 07:25:29 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2009, 02:19:03 ÖS » |
|
gazipaşa
|
padişah niye öyle diyorsun bizim forumumuz dimdik ayakta duruyor
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2009, 05:52:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2009, 06:38:49 ÖS » |
|
gazipaşa
|
öyle diimi kardeş
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2009, 10:01:36 ÖÖ » |
remzan
|
Üye sayısını arttırmaya çalışmak yerine mevcut üyelerin siteyi daha sık ziyaret etmelerini sağlamak lazım bence. Sitenin canlanmasını isteyen üyeler imkanları ölçüsünde mümkünse hergün birçak dakikasını ayırıp foruma göz atmalı,konulara kısa da olsa mesaj yazmalı hatta yeni konular açarak diger üyelerin ilgisini çekmeye çalışmalıdır. Bir başka yöntem de önceden ortak bir tarih belirleyerek herkesin o anda siteye girmesini sağlayıp üyeler arasında iletişimi arttırmaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2009, 03:40:26 ÖS » |
koçyiğit
|
evet doğru size katılıyorum ilgi çekici bişeyler olması lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2009, 04:19:34 ÖS » |
|
gazipaşa
|
bencede güzel olur ramazan beyin düşüncelerine katılıyorum önceleri ben yalnızdım yanıma kardeşimi ve kuzenimi aldım onlarla biraz idare ettik şimdi sizler varsınız (çok şükür) bence iyiye gidiyoruz devamını getirelim derim ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2009, 07:54:56 ÖS » |
Saban
|
Forum için gösterdiğiniz gayretten dolayı sizleri tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 10, 2009, 10:40:47 ÖS » |
|
gazipaşa
|
herkesin desteğini bekliyoruz ihtiyacımız var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2009, 08:18:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 14, 2009, 03:38:34 ÖÖ » |
remzan
|
Padişahım ferman senindir... Valla selendi sizin ister sahip çıkın ister bırakın gitsin. Biz burada misafiriz birazcık nostalji birazcık ta muhabbet buldukmu yeter bulamayınca da çeker gideriz.Siz bir ömür boyu Selendinin hasreti,dertleri, sorunlarının tespit ve çözümü için kafa yormak zorunda kalacaksınız ona göre.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2009, 12:44:05 ÖS » |
|
gazipaşa
|
evet padişah senin çocukça davranışların yüzünden yine yetki alamayabilirsin eskiden yetkilierle problemin olmuş sanırım şimdide şu yazına gelinceye kadar hep kötüledin inşallah bundan sonra iyi niyet içinde olusunda beraber çalışırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2009, 01:01:53 ÖS » |
|
gazipaşa
|
iyi niyete her zaman açığız senide bekleriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ağustos 15, 2009, 06:17:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ağustos 16, 2009, 12:22:30 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
herkes benim yaptığımın çeyreğini bile yapsa yeter bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ağustos 20, 2009, 11:57:14 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Geçenlerde bir mail aldım forumda.Diyorki yine eskiden olduğu gibi siz üyelerimizi forumda görmek isteriz diye.İnsanlar zaman geçtikçe , bilişimdekide gelişmelere mütakip birçok alternatifin ortaya çıkması, insanları değişik konulara, sitelere, sosyal paylaşım sitelerine bilerek yada bilmeyerek (bir tanıdıgının tavsiyesiyle) yönlendirilmektedirler.Aslında her pc nin başına oturuldugunda Selendimizin forumunada girilerek yeni gelişmeler, memleket haberleri vb. takip edilebilir.Bazıları diyecekki ne varki forumda paylaşacak.Foruma giren kişi sayısı ne kadar artar ise , arkadaş çevresi, forumdaki çeşitlilik en basit ifadeyle malzeme artacaktır.Bir facebook un başında saatler geçirildiği, hatta devamlı araç çubugunda açık durduğu gözlemlenirken en azından günde bir kez bile olsa foruma girilip konular, haberler , gelişmeler takip edilip bunların üzerinde yorumların yapılması (medeni çerçevede) forumumuza apayrı bir canlılık katacaktır diye ümit ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ağustos 21, 2009, 08:23:41 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
ünal bey ne güzel anlatmuşsınız bende aynen böyle düşünüyorum her selendilinin bilgisayar başındaki zamanın bir kımıı selendi ye ayırması lazım okuyup yorum yapmak fikir belirtmek zor bişi olmasa gerek aktif üyemiz çoğalırsa bu forum dahada güzelleşecektir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2009, 09:46:38 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ağustos 29, 2009, 11:56:56 ÖS » |
|
gazipaşa
|
sende olursan daha güzel olur kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Ağustos 31, 2009, 08:12:21 ÖS » |
|
gazipaşa
|
padişah sevgili arkadaşım bu adminlik üyelik konusunu niye büyütüyorsun hazır kurulu düzen varken nediye insanları uğraştırıyorsun canın isterse burdan devam edelim diyorum ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ağustos 31, 2009, 09:41:36 ÖS » |
|
gazipaşa
|
senin önceki ktivitelerini azıcık biliyorum zaten bu yüzden yola çıkmak istemiyorum yinede arkadaşlar bilirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ağustos 31, 2009, 10:08:40 ÖS » |
|
akyuznet
|
Sen bu bilgilerin ile firmalarin web saylarini tasarlasan veya guncellemesini yapsan 50 TL icin bu kadar kasmana gerek kalmazdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ağustos 31, 2009, 10:13:00 ÖS » |
|
gazipaşa
|
admin imdada yetişti bence bu forum bize yeter ama birz canlandırmamız lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Ağustos 31, 2009, 10:16:45 ÖS » |
|
gazipaşa
|
inşllah padişah allah gönlüne göre versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Ağustos 31, 2009, 10:36:45 ÖS » |
|
gazipaşa
|
ben cevabımı verdim sanırım bu forum baa yetiyor bunu güzelleştirelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Eylül 01, 2009, 06:02:06 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #29 : Eylül 12, 2009, 08:41:15 ÖS » |
|
gazipaşa
|
sen ölü diyebilirsin belki ama senin kurduklarından daha canlı en azından ayakta sapasağlam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|