« : Ocak 20, 2007, 07:27:13 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2007, 08:10:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2007, 08:58:31 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Kim izin vermiş.Niye denetliyorlar bizim siteyi.BSA mıymış onlar.ahlak polisimi neymiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2007, 10:46:57 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 11:09:03 ÖÖ » |
|
balkan
|
çok gereksiz bir proğram:35:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2007, 12:35:40 ÖS » |
|
Selendi
|
haşmetli hünkarım. şimdi ben senin belirttiğin tarihler arasında bilgisayarım başından kalkmam yasakmı, yemek yiyebilecekmiyim, su içebilecekmiyim, uyuyabilecekmiyim, ihtiyaç molası verebilecekmiyim. bu konularda ferman buyurun, acizane kulun olarak yerite getireyim. padişahım çok yaşşaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2007, 12:41:49 ÖS » |
slandoss
|
haşmetli hünkarım. şimdi ben senin belirttiğin tarihler arasında bilgisayarım başından kalkmam yasakmı, yemek yiyebilecekmiyim, su içebilecekmiyim, uyuyabilecekmiyim, ihtiyaç molası verebilecekmiyim. bu konularda ferman buyurun, acizane kulun olarak yerite getireyim. padişahım çok yaşşaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaa. :45: :45: :45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2007, 02:23:28 ÖS » |
seyman
|
haşmetli hünkarım. şimdi ben senin belirttiğin tarihler arasında bilgisayarım başından kalkmam yasakmı, yemek yiyebilecekmiyim, su içebilecekmiyim, uyuyabilecekmiyim, ihtiyaç molası verebilecekmiyim. bu konularda ferman buyurun, acizane kulun olarak yerite getireyim. padişahım çok yaşşaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaa. :21: :21: :21: devret adminliği o bekler senin yerine :45: :45: :45:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2007, 02:25:58 ÖS Gönderen: seyman »
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2007, 06:32:55 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 22, 2007, 08:49:13 ÖÖ » |
|
since
|
haşmetli hünkarım. şimdi ben senin belirttiğin tarihler arasında bilgisayarım başından kalkmam yasakmı, yemek yiyebilecekmiyim, su içebilecekmiyim, uyuyabilecekmiyim, ihtiyaç molası verebilecekmiyim. bu konularda ferman buyurun, acizane kulun olarak yerite getireyim. padişahım çok yaşşaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaa. :56: :56: 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 22, 2007, 08:59:47 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
haşmetli hünkarım. şimdi ben senin belirttiğin tarihler arasında bilgisayarım başından kalkmam yasakmı, yemek yiyebilecekmiyim, su içebilecekmiyim, uyuyabilecekmiyim, ihtiyaç molası verebilecekmiyim. bu konularda ferman buyurun, acizane kulun olarak yerite getireyim. padişahım çok yaşşaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaaa. padişahım çok yaşşaaaaa. padişahım çok yaşşaaaa. :cik: :cik: 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2007, 01:09:18 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ocak 22, 2007, 04:53:19 ÖS » |
seyman
|
BEN BEKLERİM SENİN YERİNE:45: :45: olmaaaazzzzzzzzzz ben devretmem:21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 22, 2007, 05:38:56 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
olmaaaazzzzzzzzzz ben devretmem:21: :21: :21: zaten padişahı ancak turpcanın yetkileri paklar 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2007, 09:17:02 ÖS » |
|
Selendi
|
zaten padişahı ancak turpcanın yetkileri paklar yetki versen önce senden başlar rapunzel  :D kelle uçurmaya  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ocak 22, 2007, 11:11:19 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ocak 23, 2007, 08:13:24 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ocak 23, 2007, 08:16:47 ÖÖ » |
|
since
|
yetki versen önce senden başlar rapunzel  :D kelle uçurmaya  :D yaparmı yapar....:67: :67: :67:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ocak 23, 2007, 12:58:10 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Eylül 25, 2008, 08:15:47 ÖS » |
hayalet
|
slandosss supersnnn ya gercekten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2009, 11:26:22 ÖS » |
|
ferhanakyuz
|
cok komık padisah sallıyo senden bırak padısahı soytarı bıle olmaz sıte hakkında kotuleyıcı cumleler sarfetmektesn madem kendi siten var orda kendin takıl bızım forumumuzuda kırletme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ağustos 16, 2009, 12:30:16 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
ben padişaha hiç bir şey demiyom o bazen ne dedğini algılayamıyor diye düşünüyorum çünkü o bir çocuk yeni delikanlı oluyor galiba
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2009, 06:58:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Ağustos 21, 2009, 08:01:47 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
padişah a sesleniyorum eğer bizimle kalmak istiyorsan eski konuların eskide kaldığını ve değiştiğini herkese yeni bir konu açarak açıklaman lazım herhalde sevgili üyeler sizde konuların açılış tarihine bakıp öyle yorum yapın kişi kendisi bile unutmuş olabiliyor çok eski konuları
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #24 : Ağustos 22, 2009, 11:10:16 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : Ağustos 22, 2009, 03:31:41 ÖS » |
|
gazipaşa
|
yanlış hatırlamıyorsam ismin emrahtı emrahcığım sende eskilere takılma görmezden gel derim ben onlar eskşde kaldı diyorsan eğer başka üyelik isimlerinden biriyle bizimle birlikte ol tabi istiyorsan bazı üyeler demekki mesajın yazılma tarihine bakmıyor yada eski meajda olsa insanları kızdırıyorsun demekki bazen duymamak işe yarar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|