« : Nisan 17, 2006, 03:35:59 ÖS » |
|
h.kara
|
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2006, 10:58:04 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2006, 08:57:21 ÖS » |
huvos
|
resim için tesekkürler.çok iyi olmuş.ben satılmış köyü için bir tanıtım sitesi açmaya çalışıyorum. haberiniz olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2006, 07:38:43 ÖÖ » |
|
since
|
resim için tesekkürler.çok iyi olmuş.ben satılmış köyü için bir tanıtım sitesi açmaya çalışıyorum. haberiniz olsun... iyi olur kardeş... ayrıca tanıtım ile ilgili elindeki bilgi ve resimleri buradan bizlerlede paylaşabilirsin...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2006, 11:07:51 ÖÖ » |
yalcin-ekim
|
aga baska resım yokmu satılmıs koyunun ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2006, 12:11:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ağustos 01, 2006, 12:44:45 ÖS » |
ozcan
ozcan
|
guzel olmusta resmi degisik acidan cekebilirdiniz koprudende cekebilirdiniz.tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2006, 12:46:34 ÖS » |
ozcan
ozcan
|
resim için tesekkürler.çok iyi olmuş.ben satılmış köyü için bir tanıtım sitesi açmaya çalışıyorum. haberiniz olsun... iyi olur biliyorsan satilmis koyu tatil koyu gibi guzel bir koy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ağustos 29, 2006, 05:53:31 ÖS » |
huvos
|
ozcan ne haber,sen beni tanıyorsun ama ismim yabancı geliyo sana.evet satılmış köyü çok güzel ama kimse gelip görmediği için bilmiyolar,zten gelmesinler,görmesinler,doğallığı bozulmasın.geçenlerde bir düğün salonu yapımına başlanmış köyde,o kadar karşı çıkmama rağmen başlandı.bir gelenek böylece yavaş yavaş kaybolacak.sanki yaptıkları çok mimari bişey olda içim yanmayacak.lidya ve bizanslılar yapmışlar sarayları kiliseleri,insan hayran oluyo.neyse kardeşim beni yalnız sen anlarsın,bu düğün salonu işi insanları biraz birbirinden uzaklaştıracak gibii,herkes koyun gibi oraya tıkılacak,zangır zangır gürültü...oof ooofff...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Eylül 03, 2006, 07:48:16 ÖS » |
huvos
|
:21: Evet Benim Köyüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Eylül 15, 2006, 10:59:27 ÖS » |
c.b.ü_zede
cbü_zede
|
ahmet özdemiri tanıyan var mı satılmışda yakın arkadaşımdır da tel numarasını kaybettim bilen varsa bana atsın
|
|
|
|
|
|
:23: :23:
|
|
|
« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2008, 03:00:59 ÖS » |
milliyetci
|
satilmis koyunden bu siteye takilan yokmu?tanisalim konusalim.satilmis koyu cok guzel koy ve satilmis koyu yazlarida tatil koyu gibi.bir denizi eksik ama koyun ortasindan gecen cay baraj yapilsa cennet olur satilmis koyu.....neyse satilmis koyunden olan varsa konusalim........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ocak 28, 2010, 11:10:27 ÖS » |
A.yılmaz
|
Selamlar.. bende yeni üyeyim ve satılmış köyündenim.. Güzel köyümüzün güzel resimleri keşke daha çok olsaydı. ama inş. bundan sonra daha çok ekleriz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2010, 02:08:58 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2010, 11:27:56 ÖS » |
|
gazipaşa
|
Selamlar.. bende yeni üyeyim ve satılmış köyündenim.. Güzel köyümüzün güzel resimleri keşke daha çok olsaydı. ama inş. bundan sonra daha çok ekleriz..
hoş geldin arkadaş inşallah katkılarını bekleriz
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #15 : Şubat 09, 2010, 08:16:34 ÖS » |
A.yılmaz
|
Hoşgördük arkadaşlarr... tabi ki elimizden geldiği kadar güzel Selendimiz ve onun güzel köyleri (özellikle satılmış köyü:)))) için katkıda bulunuruzz... Uzaktaki köyümüz için bir katkıda bulunmak ne mutlu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 09, 2010, 08:18:33 ÖS » |
|
gazipaşa
|
satılmış köyünü seveim bende çamlıcadanım
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mart 28, 2010, 10:39:58 ÖS » |
Yıldıray
SELENDİLİ
|
Kara Harun Nasılsın Kardeşim umarım tanımışsındır kib alaha emanet ol
|
|
|
|