Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » BUYRUN MUHABBETE :)) » Yaşam
 :: Yilmaz Erdoğan'a Mektup ::.

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: :: Yilmaz Erdoğan'a Mektup ::.  (Okunma Sayısı 325 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 16, 2006, 08:45:55 ÖÖ »
alperen
Üye Bilgileri Selendili

:: Yilmaz Erdoğan'a Mektup ::.

Geçtiğimiz haftalarda Tiyatro sanatçısı Yılmaz ERDOĞAN,bir güvercin kanadına yazdığı mektubunda terörün neden olduğu ölümlerin durması gerektiğinden bahsetmişti.

Evet Yılmaz ERDOĞAN,biliyor musun ? Türkiye'nin dağlarında yedi askerimiz daha şehit oldu.Ülkemizin her bir bölgesinde '' Türkçe ağıtlar'' yükseliyor.

Ve ben doğdum doğalı Türk askeri şehit oluyor.Söylermisin ? bu mayınlar kim tarafından ve niye döşeniyor.

Bu yazıyı yazıp yazmama konusunda çok düşündüm.Ama  baktım ki basınımızın güçlü kalemleri işlerine gelmeyen herşeyde kıvırma yarışına giriyorlar,ve seni kahraman yapıyorlar.Bizim kahramanımız Fatih Sultan Mehmet,Genç Osman,bizim kahramanımız Mehmet Akif,bizim kahramanımız Mustafa Kemal bunu halamı bilmiyorlar.

Bu mektubu ben bana aşkı öğreten Ferhat'ın yüreğiyle yazıyorum,Şirin'i sevdiği için Amasya'nın dağlarını delen,suları getiren o efsanenin bileği ile...

Bu kadar barışı istiyordun,neden bu kadar geç davrandın..biliyor musun? kaç bin şehit verdi bu topraklar,gözü yaşlı analar kaç kez vatan sağolsun dedi.Dağlardaki insan hangi güzel şeyleri biriktirecek,insanlığa dair hangi güzel kelimelerle hayatı süsleyecek.Biliyormusun ne yavrucaklar ağlıyor şimdi annesinin kucağında.

Pusuları kuran,mayınları döşeyenlere mi barış çağrın,askerimize mi?,mayınları döşeyen bizim askerimiz değil ki...

Nerede diyorsun Barış...savaş ülkeler arasında yapılır,Hani biz bir ülke ile mi savaşıyoruz,biz terörle yıllardan beri mücadele veriyoruz.Bak çevrene bir şehit eşi,şehit babası ağlıyor,Bir gazi haykırıyor ben yine canımı veririm diye..Silahlar patlamışsa bunu kesecek susturacak bizmiyiz,yoksa kendi yaşım kadardır ülkemize bölmeye çalışanlarmı...

Diyorsun ki kürtçedede Türkçe'de de binlerce ağıt vardır.Öyle bir dil varmı bu ülkede,yalvarma Erdoğan,icraat yap,bugüne kadar kürtçülük,solculuk oynamaya başladık diye yazdığın oyunlardan çık.Al eline Türk Bayrağını gir bir şehit cenazesine,çık kırmızı beyaz bayraklarla bu memleket hepimizin de..ama bir yazı yazıp kaçma.İnan ki yazıda bile kürtçe kelimeleri kullanmak için uğraşmışsın.

Kimse kimseye ateş etmesin,hiç bir gerekçe ile,hatta kendini savunmak için bile..diyorsun.Mehmetçiğimiz dursun karşısındaki vursun mu?.Dizlerinin üstüne çöküp yalvarmakla olmaz bu sevda,kimin dudaklarının ucunda biliyormusun bunca hayat evet çok iyi biliyorsun.Bir mektup yazmak ile kimse kendini küçük düşürmez.

Yazgı diyorsun,birini kışlaya birini dağlara götürmüş,kendi elinle yazgımı olur,bile bile ladesmi olur,ve sen kardeş diyorsun ölenler,söyle Erdoğan,kim kimin kardeşi oluyor.Sıralama kelimeleri çık açıkca söyle

Kimseyi haklı ve haksız bulmuyorum deme cehaletini nasıl gösteriyorsun.Kim haksız söyle,kim bizler mi?

Mehmetçik mi?...

Sen yazdığın bu mektupta bile kürtçe propagandası yapıyorsun.Konuşmuyorum demekle olmuyor bu sevda,konuşmakla anlatmakla oluyor,İstiyorsan kardeşce bir Türkiye o zaman suçlu olan tarafı net açık söyle ve yaz.Silahlar sussuz deme susturun de...

Ölüm çirkindir,demişsin Ölüm Mevlana'ya göre doğum günüdür.Allah'a kavuşma günüdür ve biz her yürekten ŞEHİTLER ÖLMEZ deriz..Onlar ölürken bizler ölmeyiz.Söylermisin Türkler ne zaman,başka ırkları istemedi,biz bu memleketi lazı,çerkezi,kürdü,sünnisi,alevisi ile birlikte kurtardık.Herkesin içinde tek ortak payda vardı Türkiye Cumhuriyeti.

Ne oldu da durup duruken Kürdü Türk'e düşman ettiler,ne oldu da eline silah alan dağlara çıktı,ne oldu da sel gibi şehit kanları aktı.Şimdi çıkıp konuşma,Bizler he zaman hakların kardeşliğini savunduk hiç ayrım yapmadık.Tek meyveyle bahçe olmayacağını bizler çok iyi biliyoruz.

Sen beni bilmezsin Erdoğan,ben her şeyiyle sana ters bir siyasi görüşü olan bir gencim,ama kimseyi görüşü ve ırkından ötürü eleştirmemişim.Biz Kürt vatandaşlarımızı da seviyoruz,onlar da bizlerin bir parçası,ama biz kürtçülük yapıp bu ülkeyi istemeyenleri ve vatan hainlerini yasa dışı örgütleri istemiyoruz.  

Bu yazı bayrak üzerine yazıldı,kırmızı beyaz akan bir sevdaının adına..O zaman Yılmaz Edoğan hadi sende çık,al eline bu şanlı bayrağı öncülük et,durdurun de tekrardan ama durdurması çekilmesi gereken tarafa de...

İnanıyoruz ki bu ülke her şeyin en güzelini hak ediyor.Varlığımız Türk varlığına armağan olsun

ve dudakları hep aynı türkü dokusun ''Ölürüm Türkiyem''..Türkiye Cumhuriyetini seven bütün gönüllere sevgi ve saygılarımla...

alıntı

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: :: Yilmaz Erdoğan'a Mektup ::.
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 12:52:51 ÖS »

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv