« : Mart 25, 2006, 03:08:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2006, 03:12:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2006, 04:57:30 ÖS » |
|
basyigit
|
cok haklısın ama yeni uyelerin yanında eski uyelere karsıda hoşgorulu olalım bence hepimiz selendiliyiz burda ortak bir amaç için buradayız birbirimizi kırmaya gerek yok. herkes hoşgörülü olsun. her insan hata yapabilir. kimseyi bir hatası var diye suclamaya gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2006, 07:54:18 ÖÖ » |
|
since
|
şövalye;ne kadar saygılı birisiymiş o eklediğin resimdeki? bizim yönetimdeyse hemen atalım onu yönetimden ayıp,bir bayana el kalkarmı hiç??
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2006, 07:59:11 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2006, 10:01:53 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
üyecağızın gösterilecek sevgiye ömrü kalmamış gibi yalvarıyo ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2006, 10:07:48 ÖÖ » |
|
yılmaztuna
|
Öyle.........Öyle.......Saygı ve Sevgi Şart hocam eğitim sart eğitim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 29, 2006, 03:02:21 ÖS » |
|
h.kara
|
evet eğitim şart......
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 29, 2006, 03:09:18 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 29, 2006, 03:30:22 ÖS » |
|
balkan
|
arkadaşlar sitemize yeni üye olan arkadaşlara karşı hoşgörülü olmalıyız.. Kardeş fotograf nediyo.....bak fotagraf senin gibi düşünmüyor..
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 29, 2006, 03:47:14 ÖS » |
|
since
|
arkadaşlar kimse kimseyi dövmesin haa  dayak eskidi artık dostum... medeni olalım artık dimi yav..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mart 29, 2006, 04:12:13 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Dogru şimdi Magazin Programlarini Geziyorlar Tüm Türkiye Herkesin Herşeyini Boy Boy Görüyo Açik Açik Dayağa Ne Gerek Var.hata Yapani Yerden Yere Vur Yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mart 29, 2006, 09:35:24 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Eylül 11, 2006, 10:29:39 ÖÖ » |
okan_okan
|
arkadaşlar ben bu siteye üye olalı 2 ay oluyor fakat daha hiç kimseyi tanımıyorum ve kimsede konuşmuyor bizimle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Eylül 11, 2006, 10:36:01 ÖÖ » |
|
umutzi
|
arkadaşlar ben bu siteye üye olalı 2 ay oluyor fakat daha hiç kimseyi tanımıyorum ve kimsede konuşmuyor bizimle Bunda suçu kimsede bulamamalısın canım kardeşim.Shotbox sadece bir araç.Orda konuşmıyoruz genellikle.Eğer konu yazar veya yazılan konulara mesaj atarsan bak çok kısa sürede kaynaşırsın ve tanışırsın bizlerle 
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #15 : Eylül 11, 2006, 10:46:51 ÖÖ » |
|
since
|
arkadaşlar ben bu siteye üye olalı 2 ay oluyor fakat daha hiç kimseyi tanımıyorum ve kimsede konuşmuyor bizimle kardeş mrb. ismim serdar.. sitede shout box da üyelerimizle sohbet edebilirsin.. ayrıca site ile ilgili sorun ve dileklerini bizlerle paylaşabilirsin... sitedeki konu ve paylaşımlara katılarakzamanla diğer üyelerimizlede kaynaşabilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Eylül 11, 2006, 10:57:31 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
arkadaşlar ben bu siteye üye olalı 2 ay oluyor fakat daha hiç kimseyi tanımıyorum ve kimsede konuşmuyor bizimle Yazık sanaaa :21: konu aç konu, umut doğru söylüyo, o zaman hepimiz kucak açarız sana, yani erkekler kucak açar, biz bayanlar elinden tutarız artık :21: bak seninle kaynaşmak isteyen bi sürü arkadaş var, serdar, formun iyilik severidir, derdini sorununu paylaş onla, şikayetleri alıyor kendisi :21: şikayetlerinide iletebilirsin :21: umut bilgisayar manyağıdır, bilgisayarında sorun falan yaşarsan sor umuta çekinme, yardım eder sana :21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #17 : Eylül 11, 2006, 01:47:05 ÖS » |
|
since
|
serdar, formun iyilik severidir, derdini sorununu paylaş onla, şikayetleri alıyor kendisi :21: şikayetlerinide iletebilirsin :21: umut bilgisayar manyağıdır, bilgisayarında sorun falan yaşarsan sor umuta çekinme, yardım eder sana :21: teş kür ederim... :67: :67: :67:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Eylül 11, 2006, 01:48:22 ÖS » |
|
gofur
|
arkadaşlar ben bu siteye üye olalı 2 ay oluyor fakat daha hiç kimseyi tanımıyorum ve kimsede konuşmuyor bizimle selam okan_ okan bende gofur nasılsın:)   allaaam ya ne kadar sefkatli oldummm:) 
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #19 : Eylül 11, 2006, 01:52:00 ÖS » |
|
umutzi
|
teş kür ederim... :67: :67: :67: Paylaşım için teşekkürler.Yanis yere yazdım galiba.Hangi konudaydı bu ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Eylül 11, 2006, 01:54:14 ÖS » |
|
gofur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Eylül 11, 2006, 01:55:30 ÖS » |
|
umutzi
|
katılıyorum...:21: :21: Evet çok doğru bir laf ettim dostum.Bende katılıyorum:21: Olum neye katılıyoz yaf allah allah.kafam karıştı gene:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Eylül 11, 2006, 01:57:40 ÖS » |
|
gofur
|
ne bileyim yaafff kafam dagınık bu gün bende unuttum işte ne bulursan ona katıl önüne ilk cıkana:( allah ne verdiyse katıl dostum yaww:21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : Eylül 11, 2006, 01:59:19 ÖS » |
|
umutzi
|
Taam hadi trencilik oynuyoz o zaman.çuf çuf çuf çuf.Ben en arkadayım oyun bozanlık yok ha :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Eylül 11, 2006, 02:41:06 ÖS » |
|
since
|
sonunda sıyırdıııııı.. deli dumrul iyi arkadaştı... deliydi dumruldu ama ama ama neydi yaaa... benim de kafam karıştı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Eylül 11, 2006, 02:42:26 ÖS » |
|
umutzi
|
sonunda sıyırdıııııı.. deli dumrul iyi arkadaştı... deliydi dumruldu ama ama ama neydi yaaa... benim de kafam karıştı... Valla ya merhumu nassı bilirdiniz :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : Eylül 11, 2006, 03:07:43 ÖS » |
|
since
|
Valla ya merhumu nassı bilirdiniz :21: helal olsun :icon_twisted: pardon iyi bilirdik toprağı bol olsun dicektim...:67:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Eylül 11, 2006, 03:09:11 ÖS » |
|
umutzi
|
Duydum ki dirilmiş gene :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Eylül 11, 2006, 03:22:35 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
selam okan_ okan bende gofur nasılsın:)   allaaam ya ne kadar sefkatli oldummm:)  kanma sen gofura, öperken ısırır valla :21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #29 : Eylül 11, 2006, 03:23:46 ÖS » |
|
gofur
|
kanma sen gofura, öperken ısırır valla :21: rapunzel dostum bana bulasma:21: sen git umutla uslu uslu oynayın bakalım hadee kavga etmeyin .. :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|