Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Yeni Sağlık Grup Başkanı Dr. Demirkıran

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Yeni Sağlık Grup Başkanı Dr. Demirkıran  (Okunma Sayısı 353 defa) Seçenekler Arama
« : Ağustos 08, 2008, 06:59:56 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Yeni Sağlık Grup Başkanı Dr. Demirkıran

3 Aug 2008

img27Selendi İlçesi Sağlık Grup Başkanlığına Selendi İlçesi Pınarlar köyü Sağlık Ocağında görevli olan Dr. Abdullah DEMİRKIRAN getirildi.

Selendi Sağlık Grup Başkanı Sevcan Baki’nin uzmanlık sınavını kazanarak İzmir 9 Eylül Üniversitesi Acil servisine Tayini’nin çıkması nedeniyle yerine Pınarlar Sağlık Ocağında görevli Dr. Abdullah DEMİRKIRAN getirildi.

43 yaşında Gaziantep Nizip doğumlu aynı zamanda Belçika vatandaşı olan Dr. Demirkıran evli ve 3 çocuk babası. Yeni görevinde Selendi halkına kaliteli sağlık hizmetinin verilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini kaydeden Dr.Demirkıran, Aile hekimliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Yeni Sağlık Grup Başkanı Dr. Demirkıran
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 12:28:00 ÖS »

« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2008, 05:03:24 ÖS »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

Ynt: Yeni Sağlık Grup Başkanı Dr. Demirkıran

sayın dr abdullah demirkıran'a yeni görevinde başarılar dilerim kendisinin çok iyi birisi olduğunu duydum tanışmak istiyordum ama budefa olmadı inşallah başka bir selendi ziyaretimde olur antalyadan herkese selamlar

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv