« : Ekim 18, 2006, 10:18:04 ÖÖ » |
|
mavi
|
Boşananlardan yeni evlenenlere kaynak..
AKP Konya Milletvekili Ahmet Işık "maddi yetersizlikler yüzünden evlenemeyen gençlerin" derdine çare bulmuş.
Işık'ın önerisine göre, "17 yaşını doldurmuş ve kanunen evlenmesine engel bir durum bulunmayan Türk vatandaşı erkek ve kadınlar, gelirleri asgari ücretin iki katından azsa" evlenirken evlilik fonundan para alacak.
Belediyeler yardım miktarını daha sonra çıkarılacak bir yönetmeliğe dayanarak belirleyecek.
Bu fonun gelir kaynakları da ilginç (en çok buraya güldüm): Yeni evlenenleri, boşananlar finanse edecek.
Işık'ın önerisine göre; fona gelir kaynağı olarak RTÜK reklam gelirlerinin yüzde 15'i, nikah harçlarından ve boşanma davalarından alınacak harcın yüzde 10'u tutarında pay ayrılacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2006, 10:29:47 ÖÖ » |
|
since
|
Boşananlardan yeni evlenenlere kaynak.. AKP Konya Milletvekili Ahmet Işık "maddi yetersizlikler yüzünden evlenemeyen gençlerin" derdine çare bulmuş. Işık'ın önerisine göre, "17 yaşını doldurmuş ve kanunen evlenmesine engel bir durum bulunmayan Türk vatandaşı erkek ve kadınlar, gelirleri asgari ücretin iki katından azsa" evlenirken evlilik fonundan para alacak. Belediyeler yardım miktarını daha sonra çıkarılacak bir yönetmeliğe dayanarak belirleyecek. Bu fonun gelir kaynakları da ilginç (en çok buraya güldüm): Yeni evlenenleri, boşananlar finanse edecek. Işık'ın önerisine göre; fona gelir kaynağı olarak RTÜK reklam gelirlerinin yüzde 15'i, nikah harçlarından ve boşanma davalarından alınacak harcın yüzde 10'u tutarında pay ayrılacak. bekar arkadaşlara müjde o zaman...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2006, 10:40:38 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Hehehehe.Sadece bekarlarımı müjde yafff.:21:
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2006, 12:13:51 ÖS » |
|
since
|
Hehehehe.Sadece bekarlarımı müjde yafff.:21: dstum bu kategori bizi aşıyor...:45: :30: ne yapsak dümen mi çevirsek :67:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2006, 12:19:03 ÖS » |
|
mavi
|
dstum bu kategori bizi aşıyor...:45: :30: ne yapsak dümen mi çevirsek :67: hööööt oturun oturdugunuz yerde bakayıım daha ben varım sırada:21: önce ben bi ugandalıyla evlencem:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2006, 12:41:24 ÖS » |
|
since
|
hööööt oturun oturdugunuz yerde bakayıım daha ben varım sırada:21: önce ben bi ugandalıyla evlencem:21: - NÜFUS 25,6 Milyon
- NÜFUS ARTIŞ HIZI %2,96
- NÜFUS YAPISI 0-14 %50,8; 15-64 %46,8; 65- %2,4
- ORTALAMA YAŞAM
SÜRESİ 44,9 kızım ugandalı erkekler genç yaşta ölüyormuş bak? sonra temelli evde kalıcan :75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2006, 12:43:41 ÖS » |
|
mavi
|
ahaaa daha iyi ya işte:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ekim 18, 2006, 12:47:44 ÖS » |
|
umutzi
|
dstum bu kategori bizi aşıyor...:45: :30: ne yapsak dümen mi çevirsek :67: Hehehe çevirek bi dümen dostum hemen tut bi ucundan o zaman da çevirek beraber.hehehehe 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2006, 01:06:47 ÖS Gönderen: umutzi »
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ekim 18, 2006, 01:01:36 ÖS » |
|
since
|
Hehehe çevirek bi dümen dostum hemen.....  Hade tut bi ucundan o zaman da çevirek beraber.hehehehe   dostum bu dümenin ortasında saat var... mümkünse saat olmasın çünkü zaman çabucak geçer biz yine eski tas eski hamam...:75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ekim 18, 2006, 01:02:37 ÖS » |
|
since
|
ahaaa daha iyi ya işte:)  bunun neresi iyi kız? genç yaşta dul kalmakmı?:75:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ekim 18, 2006, 07:14:06 ÖS » |
sevda_35
SaNa GeLdİm
|
ya bakanım mılletın aklına ıs atmayın  bu kadar kolaylık saglamayın azcuk zor olsun yaww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ekim 18, 2006, 09:29:59 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ekim 18, 2006, 09:42:10 ÖS » |
|
mavi
|
birinidaha bulur:) abicim birini bulalımda sonra bakarız ikinciye:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ekim 18, 2006, 10:01:20 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ekim 18, 2006, 10:43:35 ÖS » |
|
mavi
|
bulursun inşallah ooo insallah la masallah la olmuyo:) sizide abi dedik bagrımıza bastık yapın bi abilik yaf:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ekim 19, 2006, 07:26:20 ÖÖ » |
|
since
|
ya bakanım mılletın aklına ıs atmayın  bu kadar kolaylık saglamayın azcuk zor olsun yaww niyekine? zaten zor değilmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ekim 19, 2006, 07:27:00 ÖÖ » |
|
since
|
ooo insallah la masallah la olmuyo:) sizide abi dedik bagrımıza bastık yapın bi abilik yaf:21: evet dostum bi abilik yap maviş kardeşimize :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|