« : Mart 14, 2007, 11:40:35 ÖS » |
|
akyuznet
|
İlçemizde okul duvarına yazılan aşk yazıları ve askere giden gençlerin yazmış olduğu yazılar nedeni ile haber yapılan okul duvarı için... Devamı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2007, 12:45:35 ÖS » |
emiray
|
bu aslında ülke olarak kanayan yaramız.. ne anlıyorlarki okullara duvarlara yazı yazmaktan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2007, 09:27:34 ÖÖ » |
|
since
|
insanlar neden sevdiklerini isimlerini duvarlara yazarak hem çevre kirliliğine neden olur hemde o isimlerin birçok kişi tarafından okunarak bir açıdan belkide o kişi isimlerini basitleşmesine sebeb olurlar? sen seviyorsan kalbine yazarsın vede sevgini göstermenin daha mantıklı yolları var onları denesen daha iyi olmazmı?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2007, 09:33:01 ÖS » |
zeybek68
|
o yazılardan dolayı bir kurumun haber yapılmasını hoş bulmuyorum.haberi yapanın okul idaresi ile olan sorununu kurumu zor durumda bırakacak şekilde haber yapmasını yadırgıyorum.ayrıca o yazıları askerlerin yazdığını haber yapanlar da biliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2007, 02:19:04 ÖS » |
|
SAMED ARDA
|
İyi,hoş da bu okulun idarecileri 657'ye tabi değilmi? Basın açıklaması yapma yetkisini kim verdi bunlara yahu? Birileri şunları uyarsın da başları belaya girmesin. Kaymakam, vali görse soruşturma açılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2007, 04:11:36 ÖS » |
PADİŞAH
|
ARANIZDA GENÇ OLANLAR NEDEN DUVARLArA AŞK YAZILARI YAZDIKLARINI ÇOK İYİ BİLİYORLAR... ZAMANINDA Sizlerde gençtinizzz... Sizde geriye dönüp sorun kendinize.. Sevdiğinizin baş harfini ve sizin baş harfinizi kalp içinde ağaca kazımak, denize gittiğinizde kumsal'daki kumlar'a kalp içinde şiirler yazmak, Okul zamanınızda sıralar'a kalemle "Seni Seviyorum ......" Gibi isimler yazmak falan filan... Gençler'e bu alışkanlık sizlerden miras kaldı.. Önceden sizler'de bunları yapıyordunuz.. Şimdi gençler'E kızıyorsunuz.. Siz yapmasaydınız onlarda şimdi yapmazdı.. Bizim okuldaki tüm sıraların üstünde birisinin ismi yazıyordur. Okuldaki sıraların %95'i birisinin isimleriyle kazılı.. İnanmazsanız Muyterem Hocaya sorun.. Ben bile şu ana dek okuldaki 26 sıraya ismimi kazımışımdır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2007, 05:17:15 ÖS » |
seyman
|
ARANIZDA GENÇ OLANLAR NEDEN DUVARLArA AŞK YAZILARI YAZDIKLARINI ÇOK İYİ BİLİYORLAR... ZAMANINDA Sizlerde gençtinizzz... Sizde geriye dönüp sorun kendinize.. Sevdiğinizin baş harfini ve sizin baş harfinizi kalp içinde ağaca kazımak, denize gittiğinizde kumsal'daki kumlar'a kalp içinde şiirler yazmak, Okul zamanınızda sıralar'a kalemle "Seni Seviyorum ......" Gibi isimler yazmak falan filan... Gençler'e bu alışkanlık sizlerden miras kaldı.. Önceden sizler'de bunları yapıyordunuz.. Şimdi gençler'E kızıyorsunuz.. Siz yapmasaydınız onlarda şimdi yapmazdı.. Bizim okuldaki tüm sıraların üstünde birisinin ismi yazıyordur. Okuldaki sıraların %95'i birisinin isimleriyle kazılı.. İnanmazsanız Muyterem Hocaya sorun.. Ben bile şu ana dek okuldaki 26 sıraya ismimi kazımışımdır.  milli servetlere hasar vermek gençliğin verdiği bi izdivaç ise biz gençliği henüz yaşayamamışız güzel kardeşim... öğretsene bu nasıl bi duygu
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 31, 2007, 03:09:18 ÖS » |
mehmetakgün
|
yanlıs bişey....ben izmirde oturuyorum burda üstgecitlerin ayaklarına bile yazı yazılıyo
|
|
|
|
|
|
Durumum ÇEWRİMİÇİ,Beynim MEŞGUL,Ruhum HEMEN DÖNECEK,Aklım DIŞARDA,Elim TELEFONDA,Kalßim ÇEWRİMDIŞI!...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2007, 03:11:07 ÖS » |
mehmetakgün
|
ama bende sıraya kazıdım biseyler.bu yüzden ortaokuoldaki sıramı ozlerim bazen.resmen sanat harikasıydı.ben mezıun olunca kesin atmıslardır.herkes bi şekilde bi yere bişeyler yazmıstır.
|
|
|
|
|
|
Durumum ÇEWRİMİÇİ,Beynim MEŞGUL,Ruhum HEMEN DÖNECEK,Aklım DIŞARDA,Elim TELEFONDA,Kalßim ÇEWRİMDIŞI!...
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 31, 2007, 05:43:20 ÖS » |
PADİŞAH
|
ama bende sıraya kazıdım biseyler.bu yüzden ortaokuoldaki sıramı ozlerim bazen.resmen sanat harikasıydı.ben mezıun olunca kesin atmıslardır.herkes bi şekilde bi yere bişeyler yazmıstır. işte bende bunu diyorum. Önceden sizler yaptınız. Bizde sizden görerek yapmaya başladık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 29, 2007, 10:57:05 ÖÖ » |
yakamoz
|
bu heryerde olan bişey ama nabacan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 25, 2007, 08:46:27 ÖS » |
mehmetakgün
|
sıraya yazı yazmak can sıkıntısıdan da,duwara neden yazıyolar??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|