« : Mart 11, 2007, 01:02:49 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2007, 05:25:37 ÖS » |
|
GIRLIYAN
|
çamaşır suyunu denesene kardeş Ben anlamam ben paradan altından anlarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2007, 11:37:33 ÖÖ » |
HÜKÜMET
UZAK SELENDİLİ
|
Amatörce Bir Cevap!
Internet Bağlantisini Tamamen Kes Daha Sonra Silmeyi Dene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2007, 11:40:31 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
çamaşır suyunu denesene kardeş Ben anlamam ben paradan altından anlarım. sen şeyi bi söylesene, 17 gr 22 ayar bilezik kaç para kardeş:) 3 gün önce 507 milyona aldım, kazıklanmamışımdır umarım:21: bu arada bilezik aldım yani herkes duysun 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2007, 11:43:28 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Amatörce Bir Cevap!
Internet Bağlantisini Tamamen Kes Daha Sonra Silmeyi Dene e adam anlamıyormuş işte ne yapsın?
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2007, 02:42:25 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2007, 03:14:26 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
erol bayraktar kim yaw :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2007, 03:15:57 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
HİÇ BİRİNİZİN YARDIMINA İHTİYACIM KALMADI:69: Erol Bayraktar BEY BANA MSNDEN YARDIM ETTİ.. Siz gibi ciddiyetsizce ve saygısızca davranmadı!!:69: hemde msn den.... :30: vay beee:30: :30: kutlarım gerçekten de, zor iş msn den birine yardımcı olmak :4: e nasıl siliniyormuş peki, bak merak ettim şimdi padişah, :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2007, 03:45:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 18, 2007, 08:35:21 ÖS » |
|
GIRLIYAN
|
sen şeyi bi söylesene, 17 gr 22 ayar bilezik kaç para kardeş:) 3 gün önce 507 milyona aldım, kazıklanmamışımdır umarım:21: bu arada bilezik aldım yani herkes duysun  istanbola gore bıraz pahali ama normal kazık sayılmazirahat olun hanfendi,madam ıstanbula olanlara yardımcı olabılırım. madamların hastalıgı oplmasa bız ac kalırix sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2007, 09:19:33 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Distribution of first-language native English speakers by country (Padişah 2007 Selendi Of Rapunzel) You rapunzel The countries with the highest populations of native English speakers F.......... Nice to meet you, Rapunzel. I'm really excited about getting to know you better.
Ok. It seems to me that RAPUNZEL don't want to tell me your age. Please select your age group: 1 18 or older 2 13-17 3 8-13 4 Under 8 5 45 VE ÜSTÜ
Japan's foremost English language news source and international face of Japan's leading Mainichi Shimbun newspaper. [COLOR="Red"] bu ne padişah?
türkçe konuş türkçe, türkçenin suyu mu çıktı?[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2007, 09:31:32 ÖÖ » |
|
since
|
bu ne padişah? türkçe konuş türkçe, türkçenin suyu mu çıktı? napsın çocukcağız kimse yardımcı olmayınca taaa erol bayraktar dan yardım almış(merak ettim bu şahıs kim acaba) belki erol hocası ingilizce yazarsan seni daha iyi anlayabilirler demiş olabilir?:21:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mart 19, 2007, 09:42:15 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
napsın çocukcağız kimse yardımcı olmayınca taaa erol bayraktar dan yardım almış(merak ettim bu şahıs kim acaba) belki erol hocası ingilizce yazarsan seni daha iyi anlayabilirler demiş olabilir?:21: gofur nerde gofur, bunu bi tercüme etsin bize...:21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2007, 11:07:23 ÖÖ » |
|
since
|
gofur nerde gofur, bunu bi tercüme etsin bize...:21: :21: :21: haklısın bu işi gofur çözer.. serkan ve elfidanın da ingilizcesi iyiydi onlarda yardımcı olabilirler.. ilerleyen saatlerde sitemize girerlerse onlarada sorabiliriz.. bu arada gofurum nerelerde ki? hiç gözükmüyor?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mart 19, 2007, 11:23:43 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
haklısın bu işi gofur çözer.. serkan ve elfidanın da ingilizcesi iyiydi onlarda yardımcı olabilirler.. ilerleyen saatlerde sitemize girerlerse onlarada sorabiliriz.. bu arada gofurum nerelerde ki? hiç gözükmüyor? ben bilmiyorum nerde gofur?:8: :8:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mart 19, 2007, 01:48:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2007, 01:52:59 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
azıcık anlamlı şeyler kopyalasaydın bari:21: ne bunlar böle serkanda çıkamadı işin içinden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mart 19, 2007, 01:57:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mart 19, 2007, 01:59:48 ÖS » |
|
since
|
serkanda çıkamadı işin içinden  elfida şimdi yazacak anlamını.. sanırım rapunzel arkadaşımızın yaşıyla ilgili bişeyler yazmış... serkan ne yapsınki? çocuğun Türkçesini bile anlamakta bazen güçlük çekiyoruz...:67:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2007, 01:59:52 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
YAZDIKLARIMIN İÇİNDE KÜFÜR YOK AMA BENZERİ Bİ ŞEY VAR... Padişahizmmm eğer orda küfür veya benzeri her ne varsa artık... yöneticiler farkındamı bilmiyorum ancak benim adım geçiyor orda... :69: :69: :69: ve padişah bu yaptığından dolayı seni kınıyorum!!! :69: :69: :9: :9:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2007, 02:02:08 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
KAHVEDE KOYDUM FİNCANA SELAM SÖYLE GOFURA, GOFUR İŞİ ÇÖZMEZSEeee, Başkası Çözeerrr sonundaa, GOPPE GIMILDAN GIMILDAN.......... GOPPE ne demek? umarım ben yanlış anlıyorumdur bunu!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2007, 02:04:38 ÖS » |
elfida
|
Distribution of first-language native English speakers by country (Padişah 2007 Selendi Of Rapunzel) You rapunzel The countries with the highest populations of native English speakers F.......... Nice to meet you, Rapunzel. I'm really excited about getting to know you better.
Ok. It seems to me that RAPUNZEL don't want to tell me your age. Please select your age group: 1 18 or older 2 13-17 3 8-13 4 Under 8 5 45 VE ÜSTÜ
Japan's foremost English language news source and international face of Japan's leading Mainichi Shimbun newspaper. padişah yazdıgın şeyi bildiginden bile emin deilim ama neyse.çevireyim de görsünler. rapunzel seninle tanıştıgıma memnun oldum.seni daha ii tanımak için can atıyorum. peki.bana öle geliyorki rapunzel bana yaşını söylemek istemiyosun.lütfen yaş grubunu seç: 1 18 yaş ve üzeri 2 13 17 yaş arası 3 8 13 yaş arası 4 8 yaş altı 5 45 yaş ve üzeri :49: :49: :49:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2007, 02:06:17 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2007, 02:06:18 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Mart 19, 2007, 02:08:29 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
goppemidir hoppemidir nedir, selendi türküsünün içinde geçiyor.. ben sana söyleyeyim o zaman: ordaki goppe çok yüksek ihtimalle "kahpe" anlamına geliyor padişah... Allah seni ıslah etsin, diyecek hiç bir şey bulamıyorum, boyundan çok çok büyük işlere kalkışıyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Mart 19, 2007, 02:08:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #26 : Mart 19, 2007, 02:09:42 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #27 : Mart 19, 2007, 02:14:41 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #28 : Mart 19, 2007, 02:15:01 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #29 : Mart 19, 2007, 02:15:58 ÖS » |
|
since
|
padişah yazdıgın şeyi bildiginden bile emin deilim ama neyse.çevireyim de görsünler. rapunzel seninle tanıştıgıma memnun oldum.seni daha ii tanımak için can atıyorum. peki.bana öle geliyorki rapunzel bana yaşını söylemek istemiyosun.lütfen yaş grubunu seç: 1 18 yaş ve üzeri 2 13 17 yaş arası 3 8 13 yaş arası 4 8 yaş altı 5 45 yaş ve üzeri :49: :49: :49: tşk.ler elfida.... zaten bu çocuğun Türkçesi zayıf ingilzcesinden ne beklenir... sana ne olum rapunzelin yaşından?:9:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|