Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Manisa ili ile ilgili haberler
 Vestel Manisa Spor Süper Ligi Garantiledi!!!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Vestel Manisa Spor Süper Ligi Garantiledi!!!  (Okunma Sayısı 475 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 20, 2005, 11:32:07 ÖÖ »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Vestel Manisa Spor Süper Ligi Garantiledi!!!

VESTEL MANİSA SPOR SÜPER LİGİ GARANTİLEDİ!!!

Spor Yimpaş Yozgatsor'u kendi sahasında 5-2 yenen gururumuz Vestel Manisasporumuz 40 yıl sonra Süper Ligde, Taraftarımızın hiç susmadan desteklediği ilk 45 dakikayı, 12. dakikada İnanç 16. dakikada Mehmet Akdemir ve 38 Dak. Murat Özkan'ın attığı goller ile 3-1 önde kapatan Vestel Manisaspor ikinci yarıyada hızlı başladı ve 2. yarıda oyuna giren Coşkun'un 2 golu ile skoru 5-2 yapıp ve 3 puanı alarak 2005-2006 sezonunda süper lige girmeyi garantiledi.

Zorlu: Çok şükür Süper Lig'deyiz
Vestel Manisaspor´un Birinci Süper Lig´de mücadele etmeye hak kazanması kentimizde büyük sevinçle karşılanırken, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Nazif Zorlu,´´Çok şükür Birinci Süper Lig´deyiz´´ dedi. Vestel Manisaspor´un İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi´nde Yimpaş Yozgatspor´u 5-2 yenerek, Birinci Süper Lig´e yükselmeyi garantilemesinin ardından statta ve kentte büyük coşku yaşandı. Karşılaşmanın ardından futbolcular ve taraftarlar kentte şampiyonluk turu attı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçta oyuncuların son derece güzel bir futbol sergilediğini belirterek, şunları söyledi: ´´Çok şükür Birinci Süper Lig´deyiz. Futbolcular farklı skorlu galibiyet alarak zevkli bir maç izlettirdiler. Sezon başında inanmamızgerektiğini söylemiş ve inandığımızı belirtmiştik. Yönetimiyle, teknikheyetiyle, futbolcusuyla inanmıştık. Çok şükür bugünleri gördük.´´ Zorlu, basın mensuplarının ´´Birinci Süper Lig´de Avrupa hedefini koydunuz mu?´´ biçimindeki sorusuna, ´´Yürümesini bilmeden koşmayalım.Onun için biz diyoruz ki yavaş yavaş 3-5 yıl içinde daha iddialı bir takım olacağız´´ dedi. Vestel´in kulübe desteğinin sürdüreceğini kaydeden Zorlu, sözlerini şöyle tamamladı: ´´Vestel artık Manisa ile özdeşleşti. Hiç kimsenin başka bir düşüncesi olmasın. Vestel olarak daima Vestel Manisaspor´un arkasında yer alacağız. Bunun sözünü de şimdiden sizlerin huzurunda veriyorum. Manisa halkı da inanmıştı ve halkıyla, yöresiyle, Vestel çalışanları ile hep birlikte bu seviyeye gelindi. Herkesin bunda payı var. Bundan sonra olacaktır.´´ Vestel Manisaspor-Yimpaş Yozgatspor maçını 6 bin 83 seyirci, 30 milyar 114 milyon lira hasılat bırakarak izledi.

Manisa Valisi Orhan Işın, gelecek sezon Birinci Süper Lig´de oynamaya hak kazanan Vestel Manisaspor ile iftihar ettiklerini söyledi. Vali Orhan Işın, Vestel Manisaspor´un Birinci Süper Lig´e çıkmasının kentin tanıtımı açısından iyi bir fırsat olduğunu kaydetti. Işın, ´´Manisa´ya maçları seyretmek için her hafta birçok kişi gelecek. Bizim de Manisa olarak stadımızı büyütmemiz gerekecek. Belki yeni bir stat yapmamız gerekiyor. Birinci Süper Lig´e altyapı olarak da hazır olmamız gerekiyor´´ dedi.
Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar da Birinci Süper Lig´in kente hayırlı olması temennisinde bulunarak, ´´Yıl boyunca sıkıntılı günlerimiz oldu ama hep birlikte mutlu sona ulaştık´´ diye konuştu.
Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Cengiz Ergün, ´´Başta Ahmet Nazif Zorlu olmak üzere tüm Vestel camiasına, teknik kadroya, futbolcularımıza ve muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyorum. Manisa, layık olduğu yere en sonunda geldi´´ diye görüş bildirdi.
Teknik direktör Levent Eriş de çok mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, ´´Gerçekten bize yakıştı bu şampiyonluk. Söyleyecek fazla şey bulamıyorum. Bu başarı tüm camiamıza armağan olsun´´ diye konuştu.

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Vestel Manisa Spor Süper Ligi Garantiledi!!!
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 11:33:16 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv