Manisa 1. Amatör kümede mücadele eden Selendi Belediye Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu bir zamanlar 2. ligde mücadele eden Yeni Salihli Sporu 4 – 2lik gibi farklı bir galibiyetle yendi. Farklı galibiyet sonrası sevinç gösterileri yapan taraftar maçın skorundan oldukça memnun oldukları yaptıkları tezeuratlarla gösterdi. Galibiyette etkisi büyük olan kulüp başkanı ve antrenörü, futbolcusu ile gerektiğinde malzemeciliğini yapan Tedaş işletmesi Selendi ilçe sorumlusu İlker Yiğit’in caba ve gayretleri gözlerden kaçmadı.

Çocukluğundan bu güne kadar Selendispor sevdalısı olan İlker YİĞİT yıllarca Selendispor da futbol oynamış,yönetim kurullarında çeşitli görevler almış ve iki yıldır da kulübün başkanlığını yapıyor bu yetmiyormuş gibi de futbolcu sıkıntısı çekildiğinde
Takımdaki yerini alıyor ve futbolcu kardeşlerine de yalnız bırakmamak için onlara ağabeylik yaparak maçlara hazırlanmalarını sağlayıp hocalık yapıyor,bazen de takımın malzemelerini sırtlayıp evine götürüp onların temizlenmelerini sağlıyor.Bu fedakar insan İlker YİĞİT ise dertlimi dertli
Çünkü Selendi Belediye Spora halk desteğinin olmaması onun canını sıkıyor. Sadece Belediye Başkanı Veteriner Hekim Mürsel Uçan Belediyenin imkanları çerçevesinde yardım edebiliyor,sezon başında yönetim kurulunu şekillendirirken sen kulüp Başkanı ol destek veririz diyen İlçe Esnaflarımızdan birkaç kişi bu sözlerini unutarak hiçbir destek te bulunmadılar.isim vermeme gerek yok diyen Yiğit onlar bu yazıyı okurlarken kendilerinden bahsettiğimi anlarlar dedi. Yönetim kurulu sadece listede var bazı yöneticilerin maçlardan bile haberi yok sezon başlarken bol keseden atıp tutan yönetim kurulu üyelerimizden bazı kişiler toplantılara bile katılmazken İlçemizde oynadığımız müsabakaları bile seyretme tenezzülünde bulunmuyorlar.Ama önemli değil Futbolcu kardeşlerim ve ben Selendi ye gönlümüzü verdik futbolu seviyoruz,destek verenleri de vermeyenleri de seviyoruz ilçemizin ismi bölgede anılmakta bizi bu yeterince mutlu ediyor.Buradan ilçe halkına,esnaflarına ve her türlü işçi ve memuruna seslenmek istiyorum.İlçemiz futbol takımının adı ne olursa olsun bu futbol takımı ilçemizi ve dolayısıyla sizleri temsil ediyor yıllardır özlemini duyduğumuz çim sahaya ve 700 kişilik trübüne şimdi sahip olduk ilerleyen zamanlarda ilçe stadımızın bulunduğu bölge bir spor kompleksi haline gelecek burada her yaştan her kesimden insan spor yapma imkanı bulacak gelecek nesillere örnek olalım ilçemizin futbol takımına sahip çıkıp maddi ve manevi destek sağlayıp bu gençlerimizin önünü açalım onların sahadaki mücadeleleri sizlerin destekleri ile daha üst seviyeye çıkacak bundan emin olun.dedi