Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » DİNİ BİLGİLER » Dini bilgiler
 vay be ... yeni öğrendim...bir ihbar...

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: vay be ... yeni öğrendim...bir ihbar...  (Okunma Sayısı 590 defa) Seçenekler Arama
« : Haziran 18, 2006, 12:01:48 ÖÖ »
reney45
zamanı az
Üye Bilgileri Selendili

Mescid-i Aksa Gerçeği

Hiç farkettiniz mi? Ne zaman, Mescidi Aksa (El Aksa Camii) Hakkında Yerli ya da yabancı medyada bir haber çıksa Kubbetu’s Sahra resmi belirir..

Bunun nedeni, toplumsal bilgisizlik meydana getirmek; arkasında yatan bir: İSRAİL PLANI.

Siyonist kaynaklar bu resimleri çok ucuza hatta bedavaya bütün dünyaya pazarlıyorlar…
Müslümanlar bu resimleri evlerinde ve ofislerinde Mescid-i Aksa’nın resmi olduğunu düşünerek astıkları için yeni nesiller iki mescid arasındaki farkı ayırdedemeyeceklerdir…
Hatta günümüzde Müslümanlar bu iki mescidi ve aralarındaki farkı unutmuş hale gelmiştir.

MESCİDİ SAHRA

[COLOR=darkslateblue]Kubbetu's-Sahra, diğer adıyla Hz. Ömer Camisi. Kubbetu's-Sahra, Resulullah (s.a.s.)'ın miraca çıkarken bastığına inanılan kayanın üzerine inşa edilmiştir. Sahra kelimesi de kaya anlamına gelir ve Kubbetu's-Sahra isimlendirmesi bu kayaya binaen verilmiştir. Ancak Türkiye'de hala birçokları tarafından Mescidi Aksa olarak bilinen mabed işte bu mabeddir. Gerçekte Mescidi Aksa, Kubbetu's-Sahra'nın kıble tarafında bulunan daha büyük ve geniş bir mabeddir.[/FONT][/FONT][/COLOR]

MESCİDİ AKSA

Mescidi Aksa'nın İslâm'daki müstesna yerinin bir sebebi de Resulullah (s.a.s.)'in isrâ ve mirac mekânı olmasıdır. Yüce Allah, İsrâ suresinin birinci âyetinde Mescidi Aksa'yı adıyla anarak şöyle buyurur: "Kulunu, kendisine birtakım ayetlerimizi göstermek için bir gece Mescidi Haram'dan çevresini mübarek kıldığımız Mescidi Aksa'ya yürütenin şanı pek yücedir. Şüphesiz o duyandır, görendir."

PEKİ BU PLANIN SEBEBİ VE AMACI NE?

YAHUDİLER BUGÜNKÜ MESCİDİ AKSA'NIN YERİNDE DAHA ÖNCE, SÜLEYMAN HEYKELİ, DİĞER ADIYLA SİYON MABEDİ ADINI VERDİKLERİ BİR MABEDİN BULUNDUĞUNU VE BU MABEDDEN BUGÜN GERİYE KALAN TEK ŞEYİN AĞLAMA DUVARI ADINI VERDİKLERİ DUVAR OLDUĞUNU İLERİ SÜRMEKTEDİRLER. BU YÜZDEN YAHUDİLER MESCİDİ AKSA‘YI YIKARAK DAHA ÖNCE YERİNDE BULUNDUĞUNU İLERİ SÜRDÜKLERİ SİYON MABEDİ'Nİ İNŞA ETMEYİ AMAÇLAMAKTADIRLAR.

1969 YILINDA YAHUDİLER TARAFINDAN YAKILAN ANCAK YIKILAMAYAN MESCİD-İ AKSA’YI YIKMA PLANLARI DEVAM ETMEKTEDİR.

İKİNCİ İNTİFADA YA DA EL AKSA İNTİFADASI DA, KATİL ŞARON’UN MESCİD-İ AKSA (EL AKSA CAMİİ) ALTINDA AÇILAN TÜNELLERİ ZİYARET ETMESİ İLE BAŞLAMIŞTIR. ÇÜNKÜ FİLİSTİNLİLER ÇOK İYİ BİLMEKTEDİRLER Kİ, İSRAİL YÖNETİMİ BU TÜNELLERİ MESCİD-İ AKSA’YI YIKMAK İÇİN AÇMAKTADIR. MESCİD-İ AKSA’NIN TAMİR EDİLMESİNE MÜSAADE ETMEYEN İSRAİL YÖNETİMİ, ALTINI KAZDIĞI MESCİD’İ AKSA’NIN KENDİ KENDİNE (?) YIKILMASINI SAĞLAMAYA ÇALIŞMAKTADIR.

alıntı.

• [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
  • Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: vay be ... yeni öğrendim...bir ihbar...
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 11:22:02 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2006, 12:09:38 ÖÖ »
reney45
zamanı az
Üye Bilgileri Selendili

Mescidi Aksa

Mescidi Aksa

Kubbetüs Sahra (Mescidi Sahra)

Mescidi Sahra

2 mekan aynı karede

• [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2006, 08:23:16 ÖÖ »
Bahrierol
YAĞCI TARZAN
Üye Bilgileri Selendili

Teşekkürler...

OPERATÖR
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2006, 04:58:49 ÖS »
gofur
YALNIZ KURT
Üye Bilgileri Selendili

tesekkürler bu deevirde bu teknolojinin arasında bile cahil kalmayı beceriyoruz ya helal olsun bize..asıl suclu arastırmayan bizleriz dostum.. sagol..

[COLOR="Red"]HEPİMİZ  TÜRK'ÜZ[/COLOR]
[COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2006, 10:59:30 ÖÖ »
reney45
zamanı az
Üye Bilgileri Selendili

aşağıdaki linke  tıklayarak daha detaylı  bilgi alabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=zeEB3Tfnz-o

[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv