« : Nisan 11, 2006, 11:06:02 ÖÖ » |
kaya45
|
VATAN VE BAYRAK NAMUSTUR
-------------------------------------------------------------------------------- Bayraksızlar ne bilsin,bayrağın kıymetini Onlar için bayrak bez parçasından başka ne ki Bayrağı yere düşürmekle bayrak değerini yitirir mi Yüzlerinde ki pislikler bayrağımı pisletebilir mi
O bayrağın altında yiyip içip kuduranlar İnsan olan utanır yaptığından,hayvanlar utanmazlar Hayvanda haya yoktur çünkü,yaptığını anlamazlar Adı pkk iken provakatöre çıkan bayraksızlar
Sen ne anlarsın vatan ne,bayrak ne Kan dökmeniz bile sebepsiz yere Allah için,vatan için dersem ne anlarsınız Defolun gidin,bayrak diktirmeyin yine
Kanla almış atam,vatan dediğin kokar kan Kanla rengini verdiğim bayrağımı size kullandırtmam Vatansa bizim,bayraksa sembolüdür vatanımı anlatan Kime anlatıyorum ki,ne anlar vatanıda bayrağıda olmayan
İmralıdan komutlarla vatan parçalanmaz Bayrağımı yakarakta,bayrağım aşağılanmaz ALLAH der,VATAN der bu can başka dil kullanmaz Bu vatanın toprağındaki kanlar başka bayrak tanımaz _________________ AY GÖKTE KALDIKÇA..! ULU HOCALARIN AK SAKALLILARIN DUASI ÜSTÜNÜZE OLSUN ... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2006, 11:20:11 ÖÖ » |
yahya
|
--------------------------------------------------------------------------------
Kanla almış atam,vatan dediğin kokar kan Kanla rengini verdiğim bayrağımı size kullandırtmam Vatansa bizim,bayraksa sembolüdür vatanımı anlatan Kime anlatıyorum ki,ne anlar vatanıda bayrağıda olmayan
İmralıdan komutlarla vatan parçalanmaz Bayrağımı yakarakta,bayrağım aşağılanmaz ALLAH der,VATAN der bu can başka dil kullanmaz Bu vatanın toprağındaki kanlar başka bayrak tanımaz _________________ AY GÖKTE KALDIKÇA..! ULU HOCALARIN AK SAKALLILARIN DUASI ÜSTÜNÜZE OLSUN ... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
ÜLKÜMÜZ KAHPE DÜZENE KARŞI KİNSE BIRAKIN SİLAHLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜSÜN KİMİMİZE VUR EMRİ, KİMİMİZE KELEPÇE DÜŞENLERİ BIRAKIN. SAĞ KALANLAR BİZİMLE YÜRÜSÜN
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2006, 11:26:14 ÖÖ » |
kaya45
|
sağol reis sende olmasan ne yapardım ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2006, 07:33:26 ÖS » |
alperen
|
Vatan Ettik Bu Yurdu
Dilde tevhid Lâ ilâhe illallah, Bile, bile vatan ettik bu yurdu. Yardık Kayaları hep evvel Allah, Dele, dele vatan ettik bu yurdu.
Yetmedi meydan dar oldu dar bize, Ne ateş yanaştı ne kızıl kor bize... El oldu dost, yaran, ana ve yar bize Öle, öle vatan ettik bu yurdu.
Savaş ettik düğüne çıkar gibi, Mermi tuttuk gelini çeker gibi. Aslanın ağzından hep söker gibi, Ala, ala vatan ettik bu yurdu.
Büründük Yaratanı zikirlere, Bağlandık sarsılmayan fikirlere. Tanklar geçmeyince tüm çukurlara, Dola, dola vatan ettik bu yurdu.
Bilevledi bizi çekilen çile, Bismillah deyince yıkıldı kale. Kahırlar gırtlaktan yapışsa bile, Güle, güle vatan ettik bu yurdu.
Edirne de neysek aynıyız Van’da, Kenetlendik bir, bir şerefte şanda. Gelinlik içinde Fatma mı kanda, Bula, bula vatan ettik bu yurdu.
Kolay mı sanırsın sözü dilime? Mermiyi beledik kışta kilime. Bebeği unuttuk, kar da ölüme, Sala, sala vatan ettik bu yurdu.
Kaptırma, kaptırma sakın çapsıza! Oyuncak eyleme üç hesapsıza. Çektik de süngüyü bunca sapsıza, Çala, çala vatan ettik bu yurdu.
Dondurdu cephede bizi ayazlar, Neleri anlatsam söze sığmazlar... Karların üstünde Hakka Namazlar, Kıla, kıla vatan ettik bu yurdu.
Boşa mı sanırsın bunca çabalar? Analar ağladı, öldü babalar Tifolar, Sirozlar, salgın vebalar, Sola, sola vatan ettik bu yurdu.
Kalsak açlıktan bir kemik bir deri, Şerefle yürüdük koştuk ileri. Hakkettik, Vallahi alından teri, Sile, sile vatan ettik bu yurdu.
Gelmesin bir daha o gün geriye, Uyanık ol Cevat bak ileriye! Bizler kuru bir ekmeği yarıya, Böle, böle vatan ettik bu yurdu. .......... ..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2006, 11:06:18 ÖÖ » |
batuhan
|
Önce Vatan
Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ülkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Önce vatan sonra vatan diyorum.
Toprağını sürdüm ekini biçtim, Ekmeğini yedim suyunu içtim, Asker olmak için sıraya geçtim, Önce vatan sonra vatan diyorum.
Bir elimde silah birinde kuran, Geldi diyorlar bak şehitlik sıran, Babam bile olsa karşımda duran, Önce vatan sonra vatan diyorum.
Gözümü kırparda durursam beri, Korkarda bir adım atarsam geri, Kalbime saplayın tüm süngüleri, Önce vatan sonra vatan diyorum.
Mehmetçik sınırda nöbet tutuyor, Bütün sevdikleri rahat yatıyor, Kalbi vatan vatan diye atıyor, Önce vatan sonra vatan diyorum.
Ağlamasın anam ağlamasın yar, Vatan için ölmek olurmu hiç ar, Size ahirette şefaatim var, Önce vatan sonra vatan diyorum
|
|
|
|
|
|
[SIZE="4"][/SIZE][COLOR="Red"]NE dinsiz TÜRKÜM, ne de soysuz MÜSLÜMANIM!
İkisinden de RABBİME sığınırım; el aman.
MÜSLÜMANIM-TÜRKÜM, kur'anımdır tek rehber,
Kalbimde iman,dilimde tekbir;ALLAHU EKBER[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2006, 04:23:02 ÖS » |
|
Bozkurt
|
Bayrak
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü Kızkardeşimin gelinligi, şehidimin son örtusü. Işık lşık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım.
Dalgalandığın yerde ne korku ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar! Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter.
Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün Kızıllığında ısındık; Dağlardan çöllere düşürdüğü gün Gölgene sığındık.
Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim.
Tarihim, şerefim, şiirim, herşeyim; Yer yüzünde yer beyen: Nereye dikilmek istersen Söyle seni oraya dikeyim!
|
|
|
|
|
|
 Türklük bir yiğit arar Tanrı Dağları kadar Canlansın hatıralar Selâm sana Başbuğ'um
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 20, 2006, 05:17:53 ÖS » |
6767
|
Bozkurtlarin Kur'ani Var, Allahidir Ona Tek Yar, Güllerine Yagmasin Kar, ímanlari Sönmedíkçe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2006, 10:27:02 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 21, 2006, 04:53:02 ÖS » |
kaya45
|
Ey Türk! Titre ve Kendine Dön
Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuz, Rehberimiz; Kur'an, Bozkurt; bir rumuz Adriyatikten Çin Seddine varır yurdumuz Biz Romayı yıkan Fatihin torunuyuz
Değişirsek, ne ten kalır ne de gön Ey Türk! Titre ve kendine dön!
Şanlı tarihini etmeden inkar, İnandığın davadan ummadan bir kar, Bu yolda ancak Kur'andır hünkar, Yıldırmasın seni zorlu savaşlar.....
Gözlerin dağlansa da bulmalısın yön Ey Türk! Titre ve kendine dön.!
Eskiden meydanda savaşlar vardı, Şimdi namert savaşı her yanı sardı Toprağa döktüğün kan kurumadı, Beynindeki tek fikir vatan olmalı....
Gerekince feda ol, yıldızlar gibi sön, Ey Türk! Titre ve kendine dön! BAYRAK
Ben küçükken daha, derdi ki, ninem ‘Bayrağa bakarken titremelisin’ ‘Çünkü; sayısızdır onun uğruna ölen’ ‘Sende, uğruna ölecek kadar çok sevmelisin’
‘O bayrak ki üstünde şehit kanı var, Öyle şanlıdır ki; gökler ona dar, Hilali, yıldızı bir başka parlar, Sar evladım onu, benliğinle sar..’
Ninemden aldığım öğüt üzere, CeddimBAYRAK
Ben küçükken daha, derdi ki, ninem ‘Bayrağa bakarken titremelisin’ ‘Çünkü; sayısızdır onun uğruna ölen’ ‘Sende, uğruna ölecek kadar çok sevmelisin’
‘O bayrak ki üstünde şehit kanı var, Öyle şanlıdır ki; gökler ona dar, Hilali, yıldızı bir başka parlar, Sar evladım onu, benliğinle sar..’
Ninemden aldığım öğüt üzere, Ceddimden gördüğüm terbiye ile, Canıma, kanıma mal olsa bile, Bayrağımı asla serdirmem yere....
Nine Hatun olurum, Elif olurum, cephe yollarında Ulubatlı Hasan olurum, kale surlarında, Dalgalansın diye bayrağım, semada hürce Bir nefer olurum şehitler kervanında....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2006, 05:05:22 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ekim 17, 2006, 04:24:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ekim 17, 2006, 06:11:12 ÖS » |
|
gofur
|
Kaya nerlerdesin sen ya....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
|