« : Mayıs 09, 2007, 03:52:26 ÖS » |
selendosca
|
VALİ YARDIMCISI, TEDAŞ ŞEFİNİ TAKDİR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ. MANİSA’NIN SELENDİ İLÇESİ İLÇE TEDAŞ İŞLETME SORUMLUSU (ŞEF) İLÇE KAYMAKAMI TARAFINDAN BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN VE ÜSTÜN GAYRETLERİNDEN DOLAYI TAKDİR BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ. Selendi İlçe Kaymakamlığı makamında sade bir şekilde gerçekleştirilen tören ile takdir belgesini alan İlçe Tedaş işletme sorumlusu olan Şef İlker Yiğit belge aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını dile getirerek görev yaptığım 4 yıllık süre içerisinde İlçenin sorunları ile tek tek ilgilendiğini bundan sonrada siyasilerle birlikte el birliği içerisinde sorunları çözmek için gece gündüz demeden var gücüm ile çalışacağımı, bütün gayretimle İlçenin enerji problemini çözmeye devam edeceğimin bilincinde olup yapacağımız hizmetlerimizle halkımıza bambaşka bir İlçe olduğumuzu göstereceğiz,geçen hafta içerisinde köy muhtarlarımız tarafından şahsıma verilen başarı plaketinin ardından böylesine anlamlı manevi değeri çok yüksek olan bu takdirnameyi almakla duygulu anlar yaşamaktayım diyerek Kaymakam vekili İsmail Kaya’ya teşekkür etti. İlçe Kaymakam vekili Manisa vali yardımcısı İsmail Kaya ise yaptığı konuşmasında, İlker Yiğit’in azimli çalışmasına hayranlığını dile getirerek, gencecik pırıl bir kişliliğe sahip,merkez ve köy muhtarlarının yanı sıra halk tarafından çok sevilmekte ve sağlam bir kişiliği,memleket aşkı var ve tüm bu olumlu özelliklerinin yanına birde çalışmalarını ekleyince kendisine takdir belgesi vermeye karar verdiğini bunu da gerçekleştirdiğini, bundan sonrada ilçe de daha iyi hizmet edeceğine inandığını belirterek her zaman desteğini eksik etmeyeceğini söyledi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 03:53:12 ÖS Gönderen: selendosca »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2007, 03:57:07 ÖS » |
|
since
|
şefimiz İLKER beyle gurur duyuyoruz... tebrikler...:72:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2007, 04:16:17 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2007, 04:50:38 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2007, 08:44:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 10, 2007, 10:11:31 ÖÖ » |
Saban
|
Özverili çalışmanın takdir edilmesi güzel bir davranış. Bu takdir belgesi çalışanları motive etmek için çok güzel bir uygulama. Ben de sevgili İlker'i tebrik ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 10, 2007, 10:42:57 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2007, 10:52:03 ÖÖ » |
pelitoğlu
|
tebrikler ilker bey.selendimizde sizin gibi çalışkan kişilerin bulunması bizim açımızdan bir şansdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2007, 09:54:04 ÖS » |
ilker
ŞEF
|
Ilçemiz Adina Yaptiğim çalişmalarin Karşiliğini Alabilmenin Ve Sizin Gibi Selendi Aşiklarinin Bu Siteye Duyarliliğindan Dolayi Son Derece Mutluyum. Ben Ilçemi Seviyor Ve Benim Ilçemin Hertürlü Güzel Hizmetlere Layik Olduğunu Düşünüyorum,seneler önce Ihtilalin Cumhurbaşkani Sayin Kenan Evren Paşa Ilçemize Gelmiş Ve Hükümet Konağinin Balkonundan Halka Seslenmişti O Ani Hiç Unutmuyorum.henüz 12 Yaşindaydim Kendisini Karşilamak Adina Oluşturulmuş Olan Folklor Ekibindeydim. Selendililere Karşi Aynen şu Ifadeleri Kullandi. "topraği Kepir,insani Fakir Selendililer!allah Size Vermemişki Ben Ne Vereyim?"demiş Ve Işte O Anda Küçücük Yaştaki O Güzel Duygularim Bir Anda Körelivermişti.o An Allaha Yalvardim Yarabbim Bana Selendime Hizmet Verebilecek Makamlar Ihsan Eyle Diye çok şükür Allahim Bana O Günleri Gösterdi Ve Selendime Hizmet Ediyorum.cumhurbaşkaninin Kulaklari çinlasin Herkese Yürekten Sevgi Ve Saygilarimi Sunarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2007, 10:00:25 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 11, 2007, 07:26:56 ÖÖ » |
|
since
|
Ilçemiz Adina Yaptiğim çalişmalarin Karşiliğini Alabilmenin Ve Sizin Gibi Selendi Aşiklarinin Bu Siteye Duyarliliğindan Dolayi Son Derece Mutluyum. Ben Ilçemi Seviyor Ve Benim Ilçemin Hertürlü Güzel Hizmetlere Layik Olduğunu Düşünüyorum,seneler önce Ihtilalin Cumhurbaşkani Sayin Kenan Evren Paşa Ilçemize Gelmiş Ve Hükümet Konağinin Balkonundan Halka Seslenmişti O Ani Hiç Unutmuyorum.henüz 12 Yaşindaydim Kendisini Karşilamak Adina Oluşturulmuş Olan Folklor Ekibindeydim. Selendililere Karşi Aynen şu Ifadeleri Kullandi. "topraği Kepir,insani Fakir Selendililer!allah Size Vermemişki Ben Ne Vereyim?"demiş Ve Işte O Anda Küçücük Yaştaki O Güzel Duygularim Bir Anda Körelivermişti.o An Allaha Yalvardim Yarabbim Bana Selendime Hizmet Verebilecek Makamlar Ihsan Eyle Diye çok şükür Allahim Bana O Günleri Gösterdi Ve Selendime Hizmet Ediyorum.cumhurbaşkaninin Kulaklari çinlasin Herkese Yürekten Sevgi Ve Saygilarimi Sunarim ilçemiz adına yapmış olduğunuz hizmetlerinizin devamını diliyorum...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|