« : Kasım 15, 2006, 12:19:03 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Century Gothic"]biliyorum sevdiğim
uzaklardasın
uzaklarda senin yüreğin
tel tel saklı kokuların dudaklarımda
avuçlarımda hayallerin
biliyorum
ah ne olurdu
sözlerini saklasaydım kulaklarımda
geceleri baykuşlar ötmeseydi
yengeç kıskacına düşmeseydi duygularım
ah ne olaydı
sen yanımda olsaydın
biliyorum sevdiğim uzaklardasın
uzaklarda senin yüreğin
kuşların çırpınışlarını
gökyüzünde haykırışlarını duyuyorum
biliyorum sen de duyuyorsun
kalp atışlarımı
uzat elini tutuver yüreğimi
umutların umutlarımda olsun
ki kar yağmasın ilkbaharıma
solmasın yeni açan çiçeklerim
biliyorum sen de istiyorsun
ama dağlarda karlar eriyor
yüreğim yüreğinde eriyor sevgilim
biliyorum uzaklardasın
uzak düşlerde senin yüreğin
biliyorum
Mustafa KÜÇÜKTEPE [/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2006, 12:23:20 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Orange"][FONT="Century Gothic"][SIZE="4"]MEKTUPLAR pencereleri kapayıp perdeleri çektiğim her gün mum ışığıyla alevlenen mektuplar hasret türküleri söyleyerek aydınlatıyor düşüncelerimi mektuplar kanımla beslenerek büyüyor damarlarımda sabırlı anlayışlı dostlarım gönül dostları kader dostları hasret mektupları
Mustafa KÜÇÜKTEPE [/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2006, 08:57:40 ÖÖ » |
|
h.kara
|
gönlünüze sağlık kardeşim şiirleriniz harika olmuş....
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2006, 12:22:59 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Kasım 16, 2006, 11:05:24 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Blue"][SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"] Sarılırdın bana bir can simidi gibi, Bu sınırsız hayat denen okyanusda. Sarıl bana tekrar, yardım et kalkmama. Sev beni tekrar, yardım et yaşamama. Dipte boğuluyorum bir taş misali.
Hafif de olsa yardım çığlığım gelmiyo mu? Farketmedin mi uzak, karanlıktaki parıltıyı? Bak işte, karanlık odada yalnız, yatağımdayım. Ay gibi parlayan, sessiz ve usulca süzülen Bir o kadarda acıtan gözyaşlarım var - yine.
Görmüyor musun okyanus karanlığında Çırpınan yorulmuş, batan bedenimi? Hadi uyan sar beni, sarıl bana... Neredesin sevgilim? Unuttun mu beni?
[/FONT][/SIZE][/COLOR] BREND:37:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Kasım 17, 2006, 04:51:25 ÖS » |
|
since
|
tşk.ler kardeş.. ellerine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Kasım 17, 2006, 06:34:58 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Kasım 17, 2006, 07:35:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2006, 12:08:16 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
[SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/SIZE] Aynı uçurumun kıyısında iki hayattık Aramızda demirden perdeler İsimler koyuyorduk yaşanmamış günlerimize
Aynı yerinden kırılan İki taze dal gibiydi kalbimiz Sesimiz gittikçe güzelleşen bir şarkı [COLOR="Red"][/COLOR]
Belki sen de girmiştin bir çıkmaza Ömrünün en kırılgan çağında En güzel şiirlerini yazmıştın Kafanda yarattığın o güzelliğe
Ve böyle bir anda vermiştin kararını Haydi gönlüm neyim kaldı Kaybedecek senden başka Ve böyle bir akşam Katıp kanının kızılını mürekkebine Yazdın hiç silinmeyecek destanlarını
Aynı yerden alev alan İki kağıt parçasıydık Karalanmış iki defterdik Tozlu raflarında hayat denilen kütüphanenin
Kalbimin yarısını aradım Sende atıyordu Ve sende kanıyordu hiç kapanmayan yaralarım Ben senden öğrenmiştim sevmeyi Seni hiç tanımadığım zamanlarda bile...
2003
www.melihcoskun.com www.blogcu.com/melihcoskun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2006, 12:10:44 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
Kalbimin yarısını aradım Sende atıyordu Ve sende kanıyordu hiç kapanmayan yaralarım Ben senden öğrenmiştim sevmeyi Seni hiç tanımadığım zamanlarda bile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Kasım 19, 2006, 01:05:23 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Bugün bir kez daha anladım, aslında hep biliyordum ama görmüyordum, o ölümün karanlık yüzünü… Bugün bir sevdiğim daha gitti, tıpkı dostum gibi… Sen ne dersen de ne istersen iste, hayat sadece kendi istediğini koyup önüne, hep şunu diyor amansızca; “bunlarla yaşayacaksın ve bir gün öleceksin”
bugün bir kez daha anladım, dostluğun ne demek olduğunu… sadece sevmek yetmezmiş, dost “can”mış, “canan”mış. bildiğim gibi değilmiş yani. sadece mutlu olduğunda değil, sadece çıkarı olduğunda değil, sadece sen istediğinde değil… hep seni düşünenmiş, her şeyde önce senin iyiliğini isteyenmiş… hep, kendi istediğinden yanında olanmış dost…
bazen bir sevgiliden, bir anadan yada bir babadan bile daha yakın olanmış. konuşacak hiçbir şeyin olmadığı anda bile, seni dinlemek için can atanmış… gözlerine baktığın o anda, içini anlayanmış dost…
bugün bir kez daha anladım, hayatın ne kadar kısa ve uzun olduğunu. insanın bir dosta ne kadar muhtaç olduğunu, hayatımdaki tek dileğimin ne olduğunu…
Hayat gelip geçiyor bizim planlarımıza rağmen, plansızca,durmaksızın hüzünle, bazen de mutlulukla, ama paylaşmadıktan sonra neye yarar mutlu veya hüzünlü olmak hayatta…
Şimdi tek bir dileğim var artık, kendime sevgili aramıyorum, arkadaş da istemiyorum hayatımda… Sadece ama sadece senin dostluğunu, senin hüzünlerine ortak olmayı istiyorum.Çünkü biliyorum, mutluyken yalnız değilsin, çevren kalabalık ama ya hüzünlüyken? Benden farkın yok[/SIZE][/FONT][/COLOR] ALINTI:35:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2006, 06:51:34 ÖS Gönderen: cankurtaran »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Kasım 19, 2006, 01:49:29 ÖS » |
|