Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » ENTELLEKTÜEL BOARD » Şiir ve Edebiyat
 unutulmaz sözler:)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: unutulmaz sözler:)  (Okunma Sayısı 481 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 28, 2006, 08:14:32 ÖÖ »
mavi
MASMAVİ ÜYE
Üye Bilgileri Selendili

* Osman bölükbaşı meclis kürsüsünde konuşmaktadır. bir milletvekili:"sende erkek misin be?" der. osman bölükbaşı:" ben erkekliğimin zekatını versem sen bile erkek olurdun".

* Sokrates bir gün yürürken , tek kişinin geçebileceği kadar mesafe olan bir mevkii de dönemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur...kısa bir süre bakıştıktan sonra : soylu: " ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!" Sokrates: "ben veririm..."

*80'li yılların sonların bir Beşiktaş-Boluspor maçı sırasında hakem Beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, Boluspora havadan bir penaltı verir. maç çığrından çıkmıştır. Beşiktaşlılar neredeyse sahayı terk etmeyi düşünürler. Boluspor 2. golü de atar. metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar, ama metin hala topa dokunmaz. hakem, "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der. metin cevap verir: "hocam sahanıza geçin de başlayalım"

* Edirne'deki Süleymaniye cami yapımında Mimar Sinan'ın caminin ortasında oturmuş nargile içerken gören işçiler homurdanarak :
- ulan biz burda çalışıyoruz adam orda oturmuş keyif yapıyo! derken Sinan olaya girer..
- sesin caminin her yerine eşit olarak dağılıyor mu diye hesaplıyorum !!

rahmetli Barış manço Fransa da bir televizyon programına katılır. her şey gayet güzel giderken, sunucu klasik Avrupalı edası ile "siz Türkler barbarsınız" muhabbetine girer. bunun üzerine barış Manço sunucuya üzerinde para olup olmadığını sorar. sunucu cebinden birkaç banknot çıkartıp barış Manço'ya uzatır:
b.m: şimdi bu paranın üzerindeki kim?
s: general bilmem ne, bilmem neredeki savaşta kahramanlık yapmıştır bla bla bla.
b.m: peki bu?
s: teğmen bilmem ne, böyle etmiştir, şöyle etmiştir.
bunun üzerine barış Manço cebinden birkaç banknot çıkarır ve üzerindekileri teker teker anlatır:
bm: bu Mevlana celaleddin rumi; ünlü bir Türk düşünürüdür. bu Halit refik Karay; ünlü bir Türk edebiyatçısıdır. bu Mustafa kemal Atatürk, Türkiye cumhuriyeti nin kurucusudur. sesizliğin üzerine sunucuya bakarak şöyle der:
-şimdi siz söyleyin, kim barbar?
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: unutulmaz sözler:)
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 11:00:34 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Mart 28, 2006, 08:41:19 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

Edirne'deki Süleymaniye cami yapımında Mimar Sinan'ın caminin ortasında oturmuş nargile içerken gören işçiler homurdanarak :
- ulan biz burda çalışıyoruz adam orda oturmuş keyif yapıyo! derken Sinan olaya girer..
- sesin caminin her yerine eşit olarak dağılıyor mu diye hesaplıyorum
MİMAR SİNAN ın eserleri yıllardır hala dimdik ayakta..
tşk.ler mavi kardeş..

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

« Yanıtla #2 : Mart 28, 2006, 08:45:22 ÖÖ »
umutzi
Marjinal Üye
Üye Bilgileri Selendili

80'li yılların sonların bir Beşiktaş-Boluspor maçı sırasında hakem Beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, Boluspora havadan bir penaltı verir. maç çığrından çıkmıştır. Beşiktaşlılar neredeyse sahayı terk etmeyi düşünürler. Boluspor 2. golü de atar. metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar, ama metin hala topa dokunmaz. hakem, "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der. metin cevap verir: "hocam sahanıza geçin de başlayalım"

Çok hoş ya.Bunu hiç duymamıştım valla Smiley

HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA

« Yanıtla #3 : Mart 28, 2006, 08:48:52 ÖÖ »
mavi
MASMAVİ ÜYE
Üye Bilgileri Selendili

umutzi bi tesekkür yeter;)
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv