14 Aug 2008
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Selendi Temsilciliği tarafından organize edilen 1.Masa tenisi turnuvası yapıldı.30 sporcunun katıldığı turnuva 12 gün sürdü.
Turnuvaya Başta Eğitim camiasından Öğretmenler olmak üzere Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet ŞEHİRLİ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet SEMİZ, Selendi Belediye Başkanı Mürsel UÇAN, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Şener ALAKOYUN ve diğer kamu kurumlarından yaklaşık 30 kişi katıldı. Turnuvada 1.liği Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür yardımcısı Ahmet GEDİK,2,liği Bilgisayar Öğretmeni Yunus Emre GÜL ve 3.lüğü T.C.Ziraat Bankası Personeli İbrahim YILDIZ kazandı.
1.Masa tenisi turnuvasında dereceye girenler için tören düzenlendi. Düzenlenen Törene Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Abdulnasır ŞİMŞEK ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere Selendi Eğitim Bir-Sen Başkanı Kazım TOKKAŞ, Selendi Belediye Başkanı Mürsel UÇAN, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Şener ALAKOYUN, Okul Müdürleri, Müdür yardımcıları, Öğretmenler ve Kamu kurumu çalışanları katıldı. Dereceye girenlere Plaket diğer sporculara da katılım belgesi verildi.
Ödül törenin de bir konuşma yapan Manisa Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdulnasır ŞİMŞEK, Sendikaların demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurgulayarak
Devamini Oku