« : Aralık 28, 2005, 11:33:28 ÖS » |
alperen
|
TÜRKİYE
burası orta dünya burası kifayetsiz gerçek dur köşede avrupalı elini yurdumdan çek
tarih anlatacakmış bak, kim yazdı söyleyin Türkiye'siz tarih var mı, gelecek de Türkiye'nin
sinsi anlatır; bencil, kendini beğenmiş ve yoksul buradan başka yerde yaşayabilir mi gerçek kul?
sanmayın yaradan özenip yaratmış bu toprağı bu toprakta yatan yüceltti bu şanlı vatanı
herkez ölür burda da, ama başka ölüm bu bırakıp gitmez el gibi, canlanır burda ruhu
hakkari, van, siirt, muş, bursa ve istanbul burası burası yek vücut, elele ayrılmaz tek parçası
düşman görür doğu-batı insanını bir kaç sefil dostluğun anavatanı Türkiye, burası avrupa değil
kim ezecekmiş ülkemi, kim olsa bulurum ister yabancı olsun ister türk hepsini vururum
ama olmaz böyle şerefsiz toprağa el sürecek ceddin namusunu öz vatanda çürütecek
insan dedik, insanın çamur ve sudandır elleri insan,bulut ve topraktan bu şehrin yüreği
anadolu, yurdum ebediyen solma yeşer Türkiye, Türkiye diye koksun bütün beşer
Türkiyem, her karışında sevdam var masum Türkiye'den başka yerde öldürmez beni kurşun Türkiyem, herşeyim yalnız yaradana ibadet Türkiyem ölürsem cesedim toprağına emanet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2005, 11:58:56 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2005, 11:31:34 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2005, 03:18:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2005, 04:36:18 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
alperen kardeş sağol kendini türk, dinini İSLAM olarak kabülenenlerin yüreğini kıpırtattın. ölüm kaçınılmaz mesafe 2 metre kalktığı an ölecegini bile bile ölüme gitmek tekbirler arasında. M.A.E.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2005, 05:25:06 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 30, 2005, 05:23:56 ÖS » |
|
xkadir85
|
ewt türksüz sonuna kadar
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Indigo"]aşkının ateşi her gece benimle yanar tutuşur , kalbim özleminle dolar, sabah olur ağlarım öğlen ağlarım , gece olur yine ağlarım birgun gelir sende benim gibi benim için ağlarsın, o zman sana tek sözüm ; geç kalınmış ağlama zamanında gülmek gibidir[/COLOR] http://bote.balikesir.edu.tr/~bote0323
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 20, 2006, 06:53:01 ÖS » |
|
Bozkurt
|
Tanri Türkü Korusun Ve Yüceltsin
|
|
|
|
|
|
 Türklük bir yiğit arar Tanrı Dağları kadar Canlansın hatıralar Selâm sana Başbuğ'um
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 02, 2006, 04:47:32 ÖS » |
alperen
|
YEMİN
Canım sağ oldukça muhterem babam Susarsam hakkını helal etmesin Ak sütünü emziren gariban anam Susarsam hakkını helal etmesin
Yerindedir daha aklım, iradem Ve işte yeminim, işte ifadem İlk insan, ilk Nebi Hazreti Adem Susarsam hakkını helal etmesin
Meylim ne şöhrete, ne saltanata Hak için sarıldım ben bu sanata Kürşat, Bilge Kağan, Oğuz Han Ata Susarsam hakkını helal etmesin
Ruhsat versin yeri göğü yaratan Çekip çıkaralım akı karadan Ertuğrul Bey, Osman Gazi, Murat Han Susarsam hakkını helal etmesin
Ülküm aşk çölünde Veysel Karani Ulubatlı Hasan bayrak direği Fatih, Ak Şemseddin, Molla Gurani Susarsam hakkını helal etmesin
Bu yol Buhara dervişler yolu Kendini bu yola vermişler yolu Şeyh Mevlana, Derviş Yunus, Köroğlu Susarsam hakkını helal etmesin
Usta ozanlar genç Bozkurtlar Davama ülküme şahittir onlar Oğuz soyları aziz şehitler Susarsam hakkını helal etmesin
Seyyahi’m Allah rızası arzum emelim Bu necip milleti ondan severim Hazreti Muhammed gerçek liderim Susarsam hakkını helal etmesin. __________________________________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 02, 2006, 06:27:44 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 09, 2006, 09:18:53 ÖÖ » |
alperen
|
DALGALAN BAYRAĞIM
Sen göklerde dalgalanan şanlı bayrağım, Dalgalan ki gözlerimi senden ayırmayayım, Bu vatanın aynasısın sen tüm benliğinle, Şehitlerin akan kanısın gökyüzünde.
Hangi güç yeter seni gökyüzünden indirmeye, Hangi zaman gelir mazimizi unutmaya, Sen dalgalan yeter ki rüzgarına kaptır kendini.
Coş ki umutlarımıza yelken açalım, Yaşadıklarımız yaşayacaklarımızın umududur, Sen dalgalandıkca bu vatanı beklemek, Can borcumuz olsun.
Dalgalan bayrağım dalgalan hiç durmadan, rüzgarına kaptır kendini hiç usanmadan, Gözlerimizi seninle açtık seninle kaparız, Sen dalgalandıkca bu vatanı yaşatacağız.
Dalgalan bayrağım dalgalan, Hem de hiç durmadan süzülerek, Bizler ölene dek seninleyiz, Hep yeniden bıkmadan usanmadan.
Çünkü biz TÜRK doğduk TÜRK ölürüz, Vatana olan bağımız sensin, Hadi dalgalan bayrağım dalgalan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 09, 2006, 10:02:02 ÖÖ » |
|
since
|
Çırpınır
Dinle, kulağını ver de mezara! Ölüler evlattan yana çırpınır. Nesiller arası korkunç manzara; Domuz yavrulayan ana çırpınır.
Kalbten kazıdılar iman sırrını; Hergünün bugünden beter yarını. Acı rüzgarlara vermiş de bağrını Türk bayrağı yana yana çırpınır.
Necip Fazıl KISAKÜREK
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 09, 2006, 02:35:37 ÖS » |
|
h.kara
|
şiirlere tşk.ler arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2006, 06:39:40 ÖS » |
batuhan
|
Kan Düşerken Toprağa
Kan düşerken toprağa Nefesinde uyandığım vay yalan dünya Hikmetinde filizlenirken toprak Delicesine narlanan köz körük sesinde Düşüncelerim deli deli dövülürken Kalkan balyozun sesinde buldum kendimi. Koparırcasına düşüncelerimi bünyemden Demirin şekil alışını seyrederdim bir zaman Ya örsün kudretinde ya da balyoz gücünde Damla damla düşerken sıcağa karşı ter İsyan gördüm ateşe karşı daima Gençliğe yiğitleşirken Garip gönlümün muhabbetini duyarım Ve ulular ulusu koca babam Ekmeğinin helalliğini kazanırken balyoz sesinde Balyoz sesinde kendimden geçerdim Sanki zikir verircesine Örs de bulurdum kendimi dövülürken Alev alev yanarken ocaktaki köz Sinemde çığlıkların çatıştığı türküler Yüklenirdi başıma Hükmü candan bilirdim o an Derin bir nefes alıp içimi dökerdim Tazeden tazeye mızrabımdan telime Palazlanıp kol tuttuğumda Yalın ayaklarımın çamuru sardığını Hissederdim Çamlıbel’in garipler çarşısında Türkülerde yok olurdum bir zaman Ve karanlıkta it ulumalarında duyardım isyanı Seherde akasya kumrusunda Hissederdim muhabbeti Yar gözümden oklanırken Esiri oldum sevdamın Şimdiden eyvah bana Kaldırırken sazımı gökyüzüne doğru Üsküdar'dan şahlandım dağlar ardına Ve kutlu bir vatan Ve bayrak gölgesinde yiğitliğin Eğer noktalanacaksa bu toprak için ömrüm İsterse kalemini kırmasın hakim Seher vakti esen gül bahçelerinde yaşadım sevdamı Goncasını koklarken esiri olmuşum O can kokan güzelin Bu deli sevdamın haykırışında Ey gök ne durursun çök gayrı Hasretini çektiğim güzel İster sev, ister sevme Ben böyleyim işte...
|
|
|
|
|
|
[SIZE="4"][/SIZE][COLOR="Red"]NE dinsiz TÜRKÜM, ne de soysuz MÜSLÜMANIM!
İkisinden de RABBİME sığınırım; el aman.
MÜSLÜMANIM-TÜRKÜM, kur'anımdır tek rehber,
Kalbimde iman,dilimde tekbir;ALLAHU EKBER[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2006, 06:41:02 ÖS » |
batuhan
|
AŞIĞIYIM Siz sormayın bana aşkı, Ben bu yurdun aşığıyım. Kalleş dosttan gözüm yıldı, Mert düşmanın aşığıyım.
Yolcusu var kızıl yolun, Farkı benden şudur onun, O Lenin`in, O Mao`nun, Ben Bozkurt`un aşığıyım.
Biri dişli biri çarktır, Aynı millet aynı ırktır, Alevi Türk, sünni Türktür, Çerkez, Kürdün aşığıyım.
Bu dünyanın kıymetine, Aldanmayın servetine, Aç kalsa da devletine, Bağlı ferdin aşığıyım.
Arif dönmüş bir bülbüle, O aşıktır bağda güle, Ülkücülük dertse bile, Düşman merdin aşığıyım.
|
|
|
|
|
|
[SIZE="4"][/SIZE][COLOR="Red"]NE dinsiz TÜRKÜM, ne de soysuz MÜSLÜMANIM!
İkisinden de RABBİME sığınırım; el aman.
MÜSLÜMANIM-TÜRKÜM, kur'anımdır tek rehber,
Kalbimde iman,dilimde tekbir;ALLAHU EKBER[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 09, 2006, 06:51:50 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mayıs 15, 2006, 10:44:30 ÖÖ » |
yargıç
|
BÜTÜN TÜRK GENÇLİĞİNE
Yer bulmasın gönlünde ne ihtiras, ne haset. Sen bütün varlığınla yurdumuzun malısın. Sen bir insan değilsin; ne kemiksin ne de et; Tunçtan bir heykel gibi ebedi kalmalısın. Iztırap çek inleme... Ses çıkarmadan aşın. Bir damlacık aksa da bir acizdir göz yaşın; Yarı yolda ölse de en yürekten yoldaşın, Tek başına dileğe doğru at salmalısın. Ezilmekten çekinme ... Gerilemekten sakın! İradenle olmalı bütün uzaklar yakın, Dolu dizgin yaparken ülküne doğru akın, Ateşe atılmalı, denize dalmalısın. Ölümlerden sakınma, meyus olmaktan utan! Bir kere düşün nedir seni dünyada tutan? Mefkuresinden başka her varlığı unutan, Kahramanlar gibi sen ebedi kalmalısın...
II Sen ne elde ve dilde gezen billur bir sağrak, Ne de sıska bir göğse takılan bir çiçeksin; Seninde bu dünyada nasibin var savaşmak!... Kayalarla güreşip dağlarda öleceksin. Yoldaşlık ederekten gökte güneşle, ayla, Aşarsın tepe, ırmak; yürürsün ova ,yayla... Hayata ne biçimde geldinse bir borayla Daha sert bir kasırga içinde biteceksin. KIZIL ELMA uğruna kılıç çekince kından, Bahtiyarlık denen şey artık geçmez yakından. Mesut olup gülmeyi sök, çıkar hatırından. Belki öldükten sonra bir parça güleceksin. Yüz paralık kurşunla gider "HAYAT" dediğin; " Tanrı yolu" uzaktır; erken kalk sıkı giyin. Yazık, bütün ömrünce o kadar özlediğin Güzel Kızıl Elma'na varmadan öleceksin.
III Belki bir gün çöllerde kaybedersin eşini, Belki bir gün ağlarsın kaçtı diye karına. Işıksız kulübende boranın esişini Dinleyerek çıkarsın bir ümitsiz yarına. Gün olur ki mertliğin uğrar kahpe bir hınca; Namert bir el arkandan seni vurur kadınca; Bir gün sabrın tükenir... Silahını kapınca Haykırarak çıkarsın yurdunun dağlarına... Hayatın kamçısıyla sızar derinden kanlar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar? Vicdanını "Paris"e, "Moskova"ya satanlar, Küfür diye bakarlar senin dualarına. Hey arkadaş!.. Bu yolda bende coşkun bir selim, Beraberiz seninle, işte elinde elim. Seninle bu hayatın gel beraber gülelim, Ölümüne , gamına, tipisine, karına...
IV Atandan kalmış olan kılıcı iyi bile, Onu bütün gücünle vuracaksın çağında. Savaş... Bunu tadını ey Türk sen bulamazsın, Ne sevgili yanında, ne baba ocağında... Savaşmaktan kaçınır, kim varsa alnı kara, Kan dökmeyi bilenler hükmeder topraklara... Kazanmanın sırrını bilmiyorsan git, ara "Çanakkale" ufkunda, "Sakarya" toprağında. Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra... Doğru sözü "Kül Tegin" kitabesinde ara... Lenin'den bahsederse karşında bir maskara, Bir tebessüm belirsin sadece dudağında. Yatağında ölmeyi hatırından sök, çıkar! Döşeğin kara toprak, yorganındır belki kar... Sen gurbette kalırsan, ben ölürsem ne çıkar? Ruhlarımız buluşur elbet "Tanrıdağı"nda...
V.
Mukadderat isterse seni yoldan çevirsin , Sen hele bu yollarda yıpranarak aşın da, Varsın bütün ömrünce bir an nasip olmasın, Yorgunluğu gidermek serin bir su başında. Bir gülüşten ne çıkar, ne çıkar ağlamaktan? Kullar kancıklık eder, bela bulursun Hak'tan. Gün olur ki bir yudum su ararsın bataktan, Gün olur ki bir tutam tuz bulunmaz aşında. Bir çığ gibi yürürsün bir lahza durmaksızın, Bir ilahi kaynaktan geliyor çünkü hızın. Duyguların ölmüştür... Tapınılan bir kızın, Bir füsun bulamazsın gözlerinde, kaşında. Iztırabı kanına kat da göz kırpmadan iç! Varsın gülsün ardından, ne çıkar, bir iki piç... Bu varlık dünyasında yalnız senin hiç mi hiç, Bir şeyin olmayacak hatta mezar taşında Hüseyin Nihal ATSIZ
|
|
|
|
|
|
NE KADAR BİLİRSEN BİL, NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT, SENİN BİLDİĞİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR
|
|
|
|