« : Aralık 28, 2005, 10:49:03 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
selendidaki kullanıcı adları keşke hep Türkçe olsa.. Selendos, eowyn, hawkk, mr trpsy gibi isimler arkadaşların tercihlerine saygı duymakla birlikte bana çok itici geldiğini ifade etmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2005, 11:44:27 ÖÖ » |
levent
|
kendi isimleri ile girerlerse kendilerini tanımış oluruz.Hem tanışmış oluruz yinede tercihlerine saygılıyız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2005, 12:57:48 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2006, 09:57:45 ÖS » |
akman
|
Arkadaşlar burası bir forum sayfası ve bence herkes buraya vakit geçirmeye,sohbet etmeye ve işine yarayacak olan bazı program,mp3,şiir,resim vb. şeyler edinmeye geliyor.Yabancı isim kullansa ne olur,kullanmasa ne olur.Gerçek ismini öğrensen ne olucakki sen sohbetini et yeter...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2006, 11:39:38 ÖS » |
|
cankurtaran
|
selendidaki kullanıcı adları keşke hep Türkçe olsa.. Selendos, eowyn, hawkk, mr trpsy gibi isimler arkadaşların tercihlerine saygı duymakla birlikte bana çok itici geldiğini ifade etmek istiyorum. Herkesin ismine saygılıyız ancak hakikaten bazı arkadaşlar möö falan koymuşlar bu kadar da pes doğrusu komiklik uğruna ama yine de karışamayız.Lakin yabancı adlar konusundaki fikriniz doğru her gittiğimiz yerde acaba burası neresi diye insanın gözleri şaşı beşi oluyor Burası TÜRKİYE arkadaşlar.  Kafelerin ismi kafe ora yok şura bura kafe falanca ne bu arkadaşlar ya...yine de herkesin kendi fikri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2006, 12:11:00 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2006, 02:53:45 ÖS » |
|
varyans45
|
farkında olmadan modaya karşımı geldik
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2006, 03:00:46 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 08, 2006, 09:56:29 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Arkadaşlar burası bir forum sayfası ve bence herkes buraya vakit geçirmeye,sohbet etmeye ve işine yarayacak olan bazı program,mp3,şiir,resim vb. şeyler edinmeye geliyor.Yabancı isim kullansa ne olur,kullanmasa ne olur.Gerçek ismini öğrensen ne olucakki sen sohbetini et yeter... biz de sohbet ediyoruz zaten, böyle bir sohbet konusu bulduk kendimize dilimizle ilgili bir hassasiyetimizi ortaya koyduk, hata mı ettik yani,; "dilini kaybedenler herşeylerini kaybederler" bu konu senin "ne olacakki" dediğin kadar da basit değil dostum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 09, 2006, 09:09:42 ÖÖ » |
|
since
|
tabiki sitemizde türkçe kelimeler ve nick ler kullanılması daha iyi olur; ama herkesin görüşüne ve düşüncesine saygılıyız.en azından bu kelimelerin sadece yazıda kalmasını isteriz.önemli olan düşüncelerimiz ve görüşmelerimizde bir değişiklik olmasın.benliğimizi ve Türklüğümüzü unutmayalım.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 28, 2006, 10:03:48 ÖS » |
murat arslan
|
ama benlik dediğimizin içinde dil de yok mu yani tavizi dilden verdik oradan verdik buradan verdik ama yinede benliğimize sahip çıkalım.bence böyle olmaz ne kadar çok taviz verirsek o kadar çok benliğimizi yitiririz
|
|
|
|
|
|
Yalnızca mutluluklar ve zevkler değil! Acılar büyüdükçe... Gelecek ve ikbal arayarak değil! geleceğini koyarak... Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil! ihaneti ve satılmışlığı da görerek... Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil! direndikçe büyürsün...
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 28, 2006, 11:53:06 ÖS » |
|
cankurtaran
|
ama benlik dediğimizin içinde dil de yok mu yani tavizi dilden verdik oradan verdik buradan verdik ama yinede benliğimize sahip çıkalım.bence böyle olmaz ne kadar çok taviz verirsek o kadar çok benliğimizi yitiririz Katılıyorummmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2006, 11:25:19 ÖS » |
Azime.Ekim
|
bu nickler internete cok dogal. Herkez Nick seciminde özgürdür. Bence bu Konu gereksiz acilmis. saygilar.... selendidaki kullanıcı adları keşke hep Türkçe olsa.. Selendos, eowyn, hawkk, mr trpsy gibi isimler arkadaşların tercihlerine saygı duymakla birlikte bana çok itici geldiğini ifade etmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 26, 2006, 06:22:16 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
bu nickler internete cok dogal. Herkez Nick seciminde özgürdür. Bence bu Konu gereksiz acilmis.
saygilar.... Azime hanım, internette çok doğal diye bir yanlış düzelmez. yanlışsa yanlıştır, ben bana göre yanlış olduğunu söyledim ama kesinlikle bu konunun yanlış açıldığını düşünmüyorum. "Dil" konusu hassas bir konu, lütfen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|