« : Şubat 17, 2006, 05:28:55 ÖS » |
Serk@N
|
Turgutlu'ya ikinci yatırım piyangosuBMC'den sonra, Motosan da fabrika kuracak Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, İzmir Limanı'na yakınlığı, karayolu ve demiryolu bağlantısı ile yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldi. Çukurova Grubu'na ait otomotiv devi BMC'nin ardından, Motosan A.Ş. de yeni yatırımını burada yapma kararı aldı. Firma, organize sanayi bölgesinde 25 bin metrekare alanda kuracağı tesiste, Japon patentli Modenas ve Tiger marka motosikletleri üretecek. Şirketin sahibi ve genel müdürü Selçuk Aslan, Belediye ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Orhan'la protokol imzaladı. Aslan, arsa bedelinin yüzde 20'sini içeren çeki de Orhan'a takdim etti. Motosa Ltd. Şirketi ve Motosan A.Ş.'nin de Turgutlu OSB'yi tercih etmesi sevinçle karşılandı. Temeli önümüzdeki günlerde atılacak fabrikanın temmuzda üretime geçmesi hedefleniyor. Fabrika için üç yılda 10 milyon dolarlık yatırım yapılacağı, başlangıçta 300 işçinin çalışacağı ve 3 yılda 35 bin motosiklet üretileceği bildirildi. 110, 125 ve 200 cc motor gücündeki motosikletlerin, iç pazarın yanı sıra dış ülkelere ihraç edileceği kaydedildi. http://www.milliyet.com.tr/2006/01/28/ege/axeko02.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2006, 07:12:09 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2006, 07:12:13 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2006, 09:20:21 ÖS » |
|
since
|
darısı SELENDİ misin başına amin.... 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2006, 09:36:36 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2006, 10:04:55 ÖS » |
|
since
|
selendi nin iyi bir tanıtımının yapılması lazım.çok az tanınıyoruz. tanıtım için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 18, 2006, 10:32:37 ÖÖ » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Tanınmaktan ziyade tanıtmak lazım.Birileri diyecekki gel ben sana bedavadan arazi temin edeyim.Senden şukadar zaman su parası almayacağım.Ulaşım sorununda sana yardımcı olacağım.Çalışanların Ulaşım ve konaklamasına şöyle katkı sağlayacağım vb.eee tavuk vermeden kaz alınmıyor.Ayrıca üretim faktörleride (emek,sermaye,işgücü,doğal kayn. ve hammad. yakınlık,ulaşım vb.)bir fabrikanın kuruluş seçiminde önemli rol oynuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 18, 2006, 11:57:19 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2006, 12:20:10 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Doğru söze ne denir haklısın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2006, 02:20:17 ÖS » |
|
since
|
Tanınmaktan ziyade tanıtmak lazım.Birileri diyecekki gel ben sana bedavadan arazi temin edeyim.Senden şukadar zaman su parası almayacağım.Ulaşım sorununda sana yardımcı olacağım.Çalışanların Ulaşım ve konaklamasına şöyle katkı sağlayacağım vb.eee tavuk vermeden kaz alınmıyor.Ayrıca üretim faktörleride (emek,sermaye,işgücü,doğal kayn. ve hammad. yakınlık,ulaşım vb.)bir fabrikanın kuruluş seçiminde önemli rol oynuyor. eskin de maden dağı ve harabeye dönmüş olan faBRİKAmız vardı bir zamanlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2006, 05:00:19 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2006, 05:24:12 ÖS » |
|
since
|
onu harabeye çeviren yine bizim insanımız. çok şeyler duydum orası hakkında.ne kadar doğru bilmiyorum.elektrik tellerine varıncaya kadar çalınmış. orasını bilemiyorum ama harebeye döndüğü gerçek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Şubat 20, 2006, 04:42:15 ÖS » |
umut
|
doğru elektirik teli,lambalar,demirlerler cubuklar kazanlar ve dahası.............hepsini bizim sayın selendililerimiz calıp satmışlar!!!!!?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Şubat 26, 2006, 01:55:25 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Şubat 26, 2006, 04:19:53 ÖS » |
|
since
|
gerçekten de çok yazık.orada üç kuruşluk bir malzeme yüzünden bütün ilçemiz sorumlu tutuyorlardır eminim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Şubat 26, 2006, 04:23:01 ÖS » |
|
since
|
aslanp dostum seni de tebrik ediyorum konularına sahip çıkıyorsun:ve bütün üyelerde senin yaptığın gibi açtığı konuya sahip çıkarak konunun bir çoğumuzca görülmesini sağlamasını rica ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 26, 2006, 04:37:02 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Şubat 26, 2006, 04:39:17 ÖS » |
|
since
|
evet konunun güncel kalmasına çalışıyorum. hergün bir sürü konu açılıyor. takip etmekte zorlanıyoruz. öenmli gördüğüm konuları güncel tutmaya çalışacağım. eyvallah kardeş sağolasın.önemli olan bütün konuları güncel tutalım arkadaşlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|