Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 TRT6 nın Kürtçe yayın yapması hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız....

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: TRT6 nın Kürtçe yayın yapması hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız....  (Okunma Sayısı 2317 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 05, 2009, 01:42:27 ÖS »
rusgar45
Üye Bilgileri Selendili

TRT6 nın Kürtçe yayın yapması hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız....

olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum....

HEP GALATASARAY
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: TRT6 nın Kürtçe yayın yapması hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız....
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 09:45:29 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2009, 09:26:20 ÖÖ »
rusgar45
Üye Bilgileri Selendili

Ynt: TRT6 nın Kürtçe yayın yapması hakkındaki görüşlerinizi yazarmısınız....

zor bı konu oldu galiba forum sessiz kaldı....

HEP GALATASARAY
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2009, 11:40:16 ÖS »
yıldırım06
Üye Bilgileri Selendili
*

sevgili hemşehrilerim bilindiği gibi roj tivi ktv gibi yasal olmayan şekilde yayın yapan televizyon kanalları istedikleri gibi yalan yanlış yayın yaparak kürtleri kandırıyorlar ve istedikleri gibi yönlendiriyorlar. trt nin kanalı kürtçe yayına başladı ama proğramlarını bilinçli yapıyorlar, güneydoğuyu bilenler bilir zaten çok nadir türkçe kanalları izliyorlar çünkü herkez roj tv. seyrediyor. en azından yasal olmayan bir şekilde yayın yaparak kürt vatandaşlarımızı yalan haberlerle kandıran roj tv. nin önünü kesebilir diye düşünüyorum. sevgiler saygılar.
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2009, 10:05:43 ÖÖ »
aglayankul
Üye Bilgileri Selendili

TRT ŞEŞ bi hayır  be  Smiley))

YOLCU YOLUNDA GEREK.......
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2009, 03:22:00 ÖS »
Fardeles
Üye Bilgileri Selendili
**

sevgili hemşehrilerim bilindiği gibi roj tivi ktv gibi yasal olmayan şekilde yayın yapan televizyon kanalları istedikleri gibi yalan yanlış yayın yaparak kürtleri kandırıyorlar ve istedikleri gibi yönlendiriyorlar. trt nin kanalı kürtçe yayına başladı ama proğramlarını bilinçli yapıyorlar, güneydoğuyu bilenler bilir zaten çok nadir türkçe kanalları izliyorlar çünkü herkez roj tv. seyrediyor. en azından yasal olmayan bir şekilde yayın yaparak kürt vatandaşlarımızı yalan haberlerle kandıran roj tv. nin önünü kesebilir diye düşünüyorum. sevgiler saygılar.

Faydalı bir gelişme olarak görüyorum.
80 yıldır gecikmiş bir adımdır.
Devletin bir kısım vatandaşlarını hatırlaması ve gülen yüzünü göstermesi olarak  görüyorum.
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2009, 08:05:37 ÖÖ »
rusgar45
Üye Bilgileri Selendili

yani diyoruz ki kocaman Türk devleti bi roj tv nin yayını kesemedi o bölücülerin kullandığı taktiği kullanıyor..helal olsun ne diyelim.

HEP GALATASARAY
« Yanıtla #6 : Temmuz 09, 2009, 11:29:37 ÖS »
burkay4545
Ziyaretçi

kürtçe dil de yayın yapan tv kanalını devlet bütçesinden yapılması devletin kürtçe diye bir dili tanıması anlamına gelir.
özel sektörün yapsaydı sorun olmazdı.devlet yapınca lazca çekezce arapça kıptıce v s gibi dilleri yapması gerekir ki. bu işin içinde çıkılamaz duruma sokulmuştur.

dil olarak kabul edilmeyen kürtçenin tercümesinde kelime oyunlarıyla türk devletinin resmiyeti ciddiyetten uzak  kalalacaktır.

bu insanlar okullarda-mahkemelerde resmi prosurde uygulanmak zorundadır kürtlere boyle bir imkan verilmiştir
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2009, 11:31:46 ÖS Gönderen: burkay4545 » Logged
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2009, 01:08:58 ÖÖ »
burkay4545
Ziyaretçi

Faydalı bir gelişme olarak görüyorum.
80 yıldır gecikmiş bir adımdır.
Devletin bir kısım vatandaşlarını hatırlaması ve gülen yüzünü göstermesi olarak  görüyorum.

DEVLET  80 YILDIR BİR DE MANİSAYA BAGLI SELENDİ DİYE BİR İLÇESİ OLDUGUNU GÜLEN YÜZLE HATIRLASA .

SELeNDİ yi hatırladıkları

yıllardır  keçi besisiyle özleşen selendi nin daglarını taşlarını sürüp orman yapması keçinin yasaklanması.
ülkede ormanları yakıpta arazi açanların revaçta oldugu ülkenin %90 nın boş oldugu yerde.
selendi daglarında çam ormanı verimli olamaz kaliteli kerestesi olmaz.

2- tütüncülük vardı kota hemen ortada
3- haşhaş üretimi devletini vermiş oldugu tohumların durumunu gördüm
4-hertürlü baraja uygun selendi çayına az bir yatırımla yapılabilirken

kısaca devlet selendi yi engellemek için herşeyi göze alırken
selendide insan kalmamış

« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 04:24:54 ÖS Gönderen: burkay4545 » Logged
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2009, 01:17:36 ÖÖ »
burkay4545
Ziyaretçi

yani diyoruz ki kocaman Türk devleti bi roj tv nin yayını kesemedi o bölücülerin kullandığı taktiği kullanıyor..helal olsun ne diyelim.

HER KANALDA ROMANLARIN[ÇİNGENELERİN]KÜRTLERİN LAZLARIN TV LERDE HERGÜN PROGRAMLARI OLURKEN
BİR TANE PROGRAMMI VAR Kİ. EGENİN TÜRKÜN YÖRÜKLERİN EFELERİN BIRAKIN KANALI ADI BİLE OKUNMUYOR.

DEVLETİN HATIRLAMASI İÇİN BİZDE Mİ BÖLÜCÜLÜK YAPALIM ?
« Yanıtla #9 : Temmuz 30, 2009, 05:59:47 ÖS »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

TRT ŞEŞ OLUMLU BİR GELİŞME OLMUŞTUR. Bende TRT ŞEŞ'te "ÇEPİK" isimli müzik eğlence programını takip ediyorum. Çok hoş kürtçe şarkılar söylüyorlar.

BIRAKIN ŞİMDİ HALKI KANDIRMAYI !!!! BU KONUDA AKP İYİ BİR GELİŞMEYE İMZA ATMIŞTIR. KEŞKE MHP'LİLER BUNU ANLASA !!!! BENDE MHPLİYİM FAKAT YOLDAŞLARIMIN ANLAYAMAMASINA TAV OLUYORUM. Neymiş? TRT ŞEŞ açılırsa kürdistan'ın kurulacağının işaretiymiş. BABAYI KURULUR... Kürdistan isteyenler gitsinler ırağa. IRAK=KÜRDİSTAN amerikanın emrinde köpek olsunlar!
« Yanıtla #10 : Temmuz 31, 2009, 03:11:39 ÖS »
burkay4545
Ziyaretçi

TRT ŞEŞ OLUMLU BİR GELİŞME OLMUŞTUR. Bende TRT ŞEŞ'te "ÇEPİK" isimli müzik eğlence programını takip ediyorum. Çok hoş kürtçe şarkılar söylüyorlar.

BIRAKIN ŞİMDİ HALKI KANDIRMAYI !!!! BU KONUDA AKP İYİ BİR GELİŞMEYE İMZA ATMIŞTIR. KEŞKE MHP'LİLER BUNU ANLASA !!!! BENDE MHPLİYİM FAKAT YOLDAŞLARIMIN ANLAYAMAMASINA TAV OLUYORUM. Neymiş? TRT ŞEŞ açılırsa kürdistan'ın kurulacağının işaretiymiş. BABAYI KURULUR... Kürdistan isteyenler gitsinler ırağa. IRAK=KÜRDİSTAN amerikanın emrinde köpek olsunlar!

KÜRTÇE ŞARKILARDA KÜRTÇE ÇEPİK DENEN PROGRAMI takip ediyorsan  RUHUNU ORADA BULUYORSAN DİYECEK BİR ŞEY YOK ..AMA REKLAMADA GEREK YOKTU....
(Hayatımda ilk defa kürtçe sarkılardan zevk aldıgını söyleyen birini senden duydum.)

FAZLA TAV OLMA DEDİKLERİN OLDU.IRAKTA KÜRDİSTAN ZATEN VARDA.
ADI TÜRKİYE AMA MECLİS KİMİN ELİNDE.TÜRKİYENİN YOL HARİTASINI ÇİZEN apo denen köpek BİLE SÖZ SAHİBİYSE
ADI TÜRK AMA TV LER PARA BABALARI HOLDİNGLER BASIN SANATÇI ADI ALTINDA Kİ MAYMUNLAR HEP KÜRTLER

BİR TANE TÜRK MİLLETİNİ TEMSİL EDEN TV programı VARMI ?=(arasıra tv-4 hariç)

HALKI KANDIRMA İŞİ VARSA SENDE VAR.

AKP OY VERMEDİM BEN MHP LİYİM DİYORSAN.
MHP LİLERE YOLDAŞLAR DİYORSAN

SENİN DEDİKLERİNE KARGALAR GÜLER.

KENDİNİ KANDIRMA KOMIK OLMUŞSUN...

« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2009, 05:16:19 ÖS Gönderen: burkay4545 » Logged
« Yanıtla #11 : Ağustos 03, 2009, 04:59:15 ÖS »
Ali Demir
Üye Bilgileri Selendili
*

bu kan durmalı artık.kanla beslenen bu haydutların önü kesilmeli artık.herkes oturduğu yerden ahkam kesiyor,yada bir şehit cenazesi çıksada bir bağırsak diye batıyorlar.çözümünüz ne dendiğinde vuralım öldürelim yok edelim diyorlar.kendilerinde iktidar oldular yapabildilermi?hayır.daha fazla canların feda olmamamsı için,daha fazla annelerin ağlamaması için ve devletimizin kaynaklarının buralara daha fazla akmadan miletin refahı için kullanılması içn bu akan kana dur demek gerekiyor.öyle yada böyle durdumak lazım bu kanı.bunun karşısında olmak onların ekmeğineyağ sürmekten başka bir şye olamaz.bırakalım siyasi görüş farklılıklarımızı,şimdi birlik zamanı.barış için kardeşlik için uzatüılan bu ellerin kesilmemesi gerikir.bu yönüyle hükümetin atmış olduğu bu adımı destekliyorum.Ancak hükümette bu işte çok dikkatli olacak.ince eleyip sık dokuyacak.geri gelen bu tedöristleri nasıl himaye edeceğini iyi palnlayacak.Ahmet Necdet Sezerni durumuna düşmemek lazım.Adam teröristleri hep af etti şimdi askerilmize silah çekiyorlar.bunu iyi hesaplamak gerekiyor.birde gelen bu teröristler devletine bağlı insanların ekmek kaapılarını tıkamamalı.Dürüst insanların girecekleri işlere onlar yerleştirilmemeli.kısaca bazı muğlak adımlar olmasıyla birlikte bu adımların desteklenmesi kanatindeyem.Farklı gö8rüşlere hatkaret etmemek kaydıyla saygı duyarım.Kem sözler sahibine aittir.
« Yanıtla #12 : Ağustos 03, 2009, 09:02:29 ÖS »
üstad
Üye Bilgileri Selendili

kalemine  sağlık
« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2009, 05:52:30 ÖS »
burkay4545
Ziyaretçi

bu kan durmalı artık.kanla beslenen bu haydutların önü kesilmeli artık.herkes oturduğu yerden ahkam kesiyor,yada bir şehit cenazesi çıksada bir bağırsak diye batıyorlar.çözümünüz ne dendiğinde vuralım öldürelim yok edelim diyorlar.kendilerinde iktidar oldular yapabildilermi?hayır.daha fazla canların feda olmamamsı için,daha fazla annelerin ağlamaması için ve devletimizin kaynaklarının buralara daha fazla akmadan miletin refahı için kullanılması içn bu akan kana dur demek gerekiyor.öyle yada böyle durdumak lazım bu kanı.bunun karşısında olmak onların ekmeğineyağ sürmekten başka bir şye olamaz.bırakalım siyasi görüş farklılıklarımızı,şimdi birlik zamanı.barış için kardeşlik için uzatüılan bu ellerin kesilmemesi gerikir.bu yönüyle hükümetin atmış olduğu bu adımı destekliyorum.Ancak hükümette bu işte çok dikkatli olacak.ince eleyip sık dokuyacak.geri gelen bu tedöristleri nasıl himaye edeceğini iyi palnlayacak.Ahmet Necdet Sezerni durumuna düşmemek lazım.Adam teröristleri hep af etti şimdi askerilmize silah çekiyorlar.bunu iyi hesaplamak gerekiyor.birde gelen bu teröristler devletine bağlı insanların ekmek kaapılarını tıkamamalı.Dürüst insanların girecekleri işlere onlar yerleştirilmemeli.kısaca bazı muğlak adımlar olmasıyla birlikte bu adımların desteklenmesi kanatindeyem.Farklı gö8rüşlere hatkaret etmemek kaydıyla saygı duyarım.Kem sözler sahibine aittir.

yazdıklarınızı ya siz bilmiyorsunuz.Yada bu kadar fanatik particisiniz.

MHP VE ÜLKÜCÜLERLE SORUNUN OLABİLİR.FAKAT BU SORUNUNU MİLLİ ve KUTSAL DEGERLERİ ZEDELEYEREK ÜLKÜCÜLERE KARŞI
ŞEHİT KANINDAN BESLENEN YARASALAR OLARAK TANIMLAMAN ÇOOK VAHİM DURUM.ÜLKÜCÜLER DE BU ÜLKENİN BU MİLLETİN İNSANI YAA.

HÜKÜMETİNİZİN ADIMINI AÇIKLARMISINIZ.
[şimdiye kadar resmi bir açıklama duymadık.]
FİLİSTİNLİ ARAPLAR İÇİN HERGÜN TV LERDE SHOW YAPAN TAYYİP ŞUANA KADAR TV LERDE YOKLAR.
ANCAK YANDAŞ MEDYASINA SIZDIRIP MİLLETİ TARTIŞTIRIP SONRA ÖLE DEĞİL BÖLE BİZE İFTİRA ATIYOLAR AYAKLARIYLA MAZLUMU OYNAYIP PUAN KAPMASI NEDİR?

YOL HARİTASINI TÜRK İNSANIN KARŞISINA ÇIKIP ANLATSA ÇOK MU ZOR OLACAK.

1-MEHMETÇİĞE ŞEHİT CENAZELERİNE SAHİP ÇIKANLARI SOYSUZ KANLA BESLENEN LEŞ KARGALARI GİBİ
TANITIP

APO DENEN KÖPEGE SAYIN, ŞEHİTLERE KELLE DİYENLERİN
MESAJI NEREYE VERİP NERDEN BESLENDİKLERİ Nİ

ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEGİLDİR DİYENLERİN

GEÇEN HAFTA 21 GÜN GAZİNO DA KRALLAR GİBİ ASKERLİK YAPAN  ABD VATANDAŞI  BİLO NUN NASIL ASKERLİGİ YAN GELİP YATIRANLARI

VATANSEVER KABUL EDİP  SAYGI DUYMANIZ ONLAR İÇİN BU KADAR FANATİK YAPAN SİZİ NEDİR?

bu ülkeyi savaş meydanlarında kanla canla alan bu millet

masa başında apo denen köpekle pazarlık yaptırmazlar.
.[bazıları 1 torba kömüre aldıgımızı sölerselerde]

APO DENEN KÖPEK MECLİSE GELDİĞİNDE SELENDİLİLERİN ALKIŞLAYACAGINA İNANAMIYORUM........

işe alınmalar için kaygılanmaya gerek yok.
onların işe değil UCUZ TÜRK işçilerine ihtiyaçları var...

bir torba kömür verdin mi başlarınıda KÜRT ŞIHI DİKTİNMİ AL SANA MANKURT

AHMET NECDET SEZER GİBİ ASİL ŞAHSİYETE
BİR İKİ DİN TACİRİNİN İŞİNE GELMEMESİ ÜZERİNE ÇAMUR ATIP ÇEKİLMESİNİN ARDINDAN DA BAZI AYAK TAKIMLARININ DEVAMLI ÇAMUR ATMASINA DEVAM ETMESİNE ATASÖZLERİYLE CEVAP VERECEM AMA ...........

DOGU DAKİ EZİLEN HALKIN!!!!!!!
%60 NIN ELEKTRİĞİ DEVLETTEN BEDAVA KALAN %40 NINDA %80 KAÇAK KULLANIM.
DİYARBAKIRDA ŞIRNAKTA DEVLETİN DAGITTIGI KÖMÜRLER SOKAKTA SATILIYOR.
ÇÜNKÜ KÖMÜR KULLANAN YOK ORALARDA HER EV HER MAGARADA KAÇAK ELEKTRİKLE ISINIRLAR.

SELENDİ DE BÖLE BİR DURUM GÖRDÜNÜZ MÜ DUYDUNUZ MU,?

YÜKSEKOVADA çoçukların kadınların alttlarında 34 plaka son model mercedesler düğünlere yere atılan dolarlar tüm selendinin bir aylık hasılatıdar.

« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2009, 02:20:42 ÖS Gönderen: burkay4545 » Logged
« Yanıtla #14 : Ağustos 06, 2009, 11:58:47 ÖS »
burkay4545
Ziyaretçi

tayyip faydalı görüp devlet kanalıyla

KÜRTÇE DİYE BİR DİL YOKTU.
TUNCELİLER İLE HAKKARİLERLE DİYARBAKIRLILAR İLE KARSLILAR HERHANGİ BİR KÜRTÇE DİL İLE ANLAŞAMIYORLARDI.

TUNCELİLER DERSİMCE-HAKKARİLER JİRKİCE-D.BAKIR BİNGÖL ZAZACA-BİTLİSLİLER KIRMANÇO-KARSLILAR FARKLI KÜRTÇE-ERZÜRUMLULAR FARKLI DİL
KULLANIYORLARDI.

ŞİMDİ DEVLET TARAFINDAN BÜTÜN KÜRTLERİ ASİMİLE EDEREK ORTAK BİR KÜRT DİLİ VE MİLLETİ OLUŞTURARAK ABD NİN PKK NIN İSTEGİ DOGRULTUSUNDA ÇALIŞMALARI

BU ÇALIŞMALARI SAF SAF İNSANLIK OLARAK GÖREN BAZI İNSANLARIMIZ
TARİHİNE KÜLTÜRÜNE VATANINA MİLLETİNE BAYRAGINA İHANET YAPTIGINI GÖRDÜĞÜNDE İŞ İŞTEN GEÇECEKTİR.

kuzey ıraktaki peşmergelerle

türkiye sınırları içerindeki hiç bir kürt lehçesiyle konuşabilmek mümkün değildir.

« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2009, 12:04:05 ÖÖ Gönderen: burkay4545 » Logged
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2009, 07:05:22 ÖS »
PADİŞAH
Üye Bilgileri Selendili
*

tayyip faydalı görüp devlet kanalıyla

KÜRTÇE DİYE BİR DİL YOKTU.
TUNCELİLER İLE HAKKARİLERLE DİYARBAKIRLILAR İLE KARSLILAR HERHANGİ BİR KÜRTÇE DİL İLE ANLAŞAMIYORLARDI.

TUNCELİLER DERSİMCE-HAKKARİLER JİRKİCE-D.BAKIR BİNGÖL ZAZACA-BİTLİSLİLER KIRMANÇO-KARSLILAR FARKLI KÜRTÇE-ERZÜRUMLULAR FARKLI DİL
KULLANIYORLARDI.

ŞİMDİ DEVLET TARAFINDAN BÜTÜN KÜRTLERİ ASİMİLE EDEREK ORTAK BİR KÜRT DİLİ VE MİLLETİ OLUŞTURARAK ABD NİN PKK NIN İSTEGİ DOGRULTUSUNDA ÇALIŞMALARI

BU ÇALIŞMALARI SAF SAF İNSANLIK OLARAK GÖREN BAZI İNSANLARIMIZ
TARİHİNE KÜLTÜRÜNE VATANINA MİLLETİNE BAYRAGINA İHANET YAPTIGINI GÖRDÜĞÜNDE İŞ İŞTEN GEÇECEKTİR.

kuzey ıraktaki peşmergelerle

türkiye sınırları içerindeki hiç bir kürt lehçesiyle konuşabilmek mümkün değildir.

ya bırakın bu bilimkurgu hikayeleri... kürtler bizim kardeşimizdir. siz bu ülkede kürt olmasın diyorsunuz. ondan sonra dağa katılım oluncada nie oluyo diosunuz. e adamlar haklı... sen adama bu ülkede rahat vermiyorsunki.. her yerde sen kürtsün die eziyorsun. ben olsa bende dağa çıkarım
« Yanıtla #16 : Ağustos 22, 2009, 11:18:27 ÖÖ »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

17 yaşında lise öğrencisiyim...

iyide benimde çevremde tanıdığım kürtler var. hatta biri 21 yaşında yeni evlendi. ama işsiz. nereye gitse kürt diye kimse iş vermiyor. eee bu adam ne yapsın? mecbur hırsızlık yapacak !!

daha önce kardeşlik denendi diyorsunda kim denedi bunu bi sorarım sana. kardeşliği sadece iktidara gelen hükümetler denedi. sokaktaki vatandaş kardeşlik değil kürtleri sürekli düşman olarak gördü. her yerde ezdi. Örnek: bir kürt kiralık ev arıyor, hangi evi tutmaya kalkışsa ev sahipleri bi bahane buldu kürde ev vermedi

bizim Türk milleti başka dildeki müzikleri çok seviyor. Özellikle amerikan ingiliz müziklerini.. Yok maykılmış, linkin parkmış bilmem neymiş... E birazda kürt müziği dinleyin bakalım... Nie kürtlerin müziklerini dinlemiyorsunuz? Çünkü onlar kürt dimi... Kürtleri düşman olarak kafanıza yerleştirmişsiniz bi kere. Kürtlerle ilgili ne varsa hep tepki veriyorsunuz.
TRT 6 bu konuda güzel bir gelişme oldu. iyi müzik programları var. Bunlardan biride ÇEPİK. Her çarşamba 20:00'dan sonra izleyebilirsiniz.

valla şu Türkiye'de bi Kürt olarak yaşasam bende kendi ülkemi isterdim. Çünkü kürtlerin özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz !!!
« Son Düzenleme: Ağustos 22, 2009, 11:28:29 ÖÖ Gönderen: padişah » Logged
« Yanıtla #17 : Ağustos 24, 2009, 01:42:29 ÖS »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı
bu kürt arkadaşına kimse iş vermiyorsa ev vermiyorsa vermeyenler neden vermediğini bi düşün bakalım.
onlara sor neden vermediklerini...herkes yanlış mı yapıyor sence ?
bu ülkede laz ı çerkezi arnavutu boşnagına kimsenin bir şey dediği var mı?
neden kürtler? bir düşün bakalım

al sana basında çıkanlar

http://www.atsizcilar.com/anasayfa.htm

müzik meselesine gelince
müzik insanın ruh yapısına kültürü ile ilgilidir.
ben selendide yaşamadım ama islamoglu zeybegi nin müziğini duydugumda kanım kaynar .
hiç bir zamann hiç bir müzik türü onun kadar beni etkilemez.
etkilemeside mümkünde değildir.
müzik bir bütündür.
bunu yıllarca tartıştık mesala ben ahmet kaya yı sevmem ama müziğini seviyorum demek yanlıştır.

konu kürtçe yayındı ama değştirmeden

sana tek tavsiyem şu
kürtleri sen değil ,seni kürtler sevsin.
dünya nın en güzel müziği ve ritmi ege bölgesidir.
egeninde en güzeli SELENDİ NİN RİTMİDİR.
9-16 RİTMİNDENDE YÜKSEKDİR..
selendi ve teke yöresi hariç dünyanın en yüksek ritmi 8-9 dur.
arada farkı dikkat et
DÜNYA DA SADECE ÖZEL RİTİM KULLANILAN ÖZEL BİR BÖLGEDİR.
ÖZEL OLAN BU BÖLGENİN İNSANINA NE KÜRTÇE NE BAŞKA BİR TÜR MÜZİK SEVMESİ RUH BULMASI BENCE ANLAMSIZDIR.

çepik programını ısrarla reklam yapıp kendinin farklı oldugunu ispatlamaya çalışma

siz böyle her kürt hırsızdır, yolsuzdur, gaspçıdır, kapkaçcıdır, TERÖRİSTTİR gözüyle bakarsanız o adamlar tabiiki olur... sanki Türklerin içinden hiç hırsız yolsuz gaspçı çıkmıyormu? sanki her Türk anasından doğduğu gibi tertemiz dosdoğru...

azcık o insanlara farklı yaklaşın... hep düşman olarak görmeyin... tek size tavsiyem bu... ben yaz boyunca fırında çalışıyorum... haliyle kürt arkadaşımız çok... hepsiyle kankayız.. beraber okey oynamaya gidiyoruz.. akşam maça gidiyoruz... kürt düğünlerinde beraber halay çekiyoruz.. ben tabi fazla beceremiyorum biggrinjester

insanları düşüncelerinden dolayı yargılamayın... ahmet kayayı bende sevmiyorum. nedenmi? bir konserinde VALLAHİ BİZ APO'YU ÖZLERİZ sözünden dolayı... ama adamın sesi güzel şarkıları türküleri çok hoşuma gidiyor. dinlerim... ama o adamı düşüncelerinden dolayı yargılamak doğru değil.

Kürdistan istiyorlar ama istemeye hakları yokmu? var... elbette var. Demokratik her ülkede isteklere cevap verilmesi lazım. Bu devlet yıllarca doğuyu arka bahçesi yaptı her yatırımı batıya yaptı. doğu geride kaldı. Doğuda sosyal aktivite yok... insanların tek eğlencesi seks yapmak. ondan sonrada her ailede 10 çocuk oldu.

insanların tek oyuncağı silah. batıdaki gibi ne lunaparakları var ne de uluslararası fuarları ne de konserleri...

ama devlet şu an baktı ki doğu artık isyan bayraklarını çekiyor, akp hükümeti her türlü gelişimi doğuya vermeye başladı. fabrikalar kurulacaksa fabrikatörlere doğuya kurun diye isteklerde bulunmaya başladı.

çepik programını ısrarla reklam yaptığımı söylemişsin... kesinlikle reklam yapmak gibi bir amacım yok. sadece sevdiğim bir program olduğu için tavsiyede bulunuyorum.
« Yanıtla #18 : Ağustos 24, 2009, 08:14:40 ÖS »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

aynen sizde düşman olarak görmeye devam edin... bu savaş dünya yok olasaya kadar devam etsin... tüm ülkeler uzaya çıksın biz hala Türk-Kürt kavgasıyla uğraşalım...

başkada sözüm yok...
« Yanıtla #19 : Ağustos 31, 2009, 01:00:04 ÖS »
ela
Üye Bilgileri Selendili

oyhh fikirlerimi yazmaktan kaçınıorum kimseyle tartışmaya niyetim yok kafa yoramam ama bnm yerime düşüncelerini rusgar45 açıklasın ona %100 destek... Smiley

...!!!...Mutlu etmek için değil mutlu olmak için yaşa...!!!...
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2009, 03:05:37 ÖS »
rusgar45
Üye Bilgileri Selendili

ben bu konudakı düşüncelerimı yazarsam formu kapatırlar iyisimi susayım,benım  kardesim dağa cıkıpta askere kursun sıkmıyo yolunu mayın döşemiyo anası babası belli olmayan bızım kardesımız olmaz....

HEP GALATASARAY
« Yanıtla #21 : Eylül 04, 2009, 03:22:17 ÖS »
ela
Üye Bilgileri Selendili

VAVVVVV İYİ KONUŞTUN Cheesy

« Yanıtla #22 : Ocak 14, 2010, 11:14:04 ÖÖ »
ela
Üye Bilgileri Selendili

yaf iş yerimde kürtlerin ve benimle görüşleri çok tezat insanların arasında kaldım bazen kafayı yicek gibi oluommmmm

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv