« : Mayıs 05, 2006, 03:54:57 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Red"]BİYOGRAFİ YARIŞMASI SELENDİ TOP TEMBELLER LİSTESİ[/COLOR][COLOR="Black"]
Değerli selendi.com üyesi olup sözde yazmak isteyip icraaten yazmayan sürekli intizar edip,yarışmaya katılmayan arkadaşlar:[/COLOR] [COLOR="Black"]muhsin [/COLOR] [COLOR="SandyBrown"]aslanalp[/COLOR] [COLOR="Black"]Teşekkürle kalıp izleyen suya sabuna dokunmayan üyelerimiz:[/COLOR] [COLOR="Blue"]şovalye[/COLOR] [COLOR="Blue"]seyman[/COLOR] [COLOR="SandyBrown"]speed[/COLOR] [COLOR="SandyBrown"]h.kara[/COLOR] [COLOR="Black"]m.kılınc[/COLOR] [COLOR="Black"]xantiaris[/COLOR] [COLOR="Black"]ahmet[/COLOR] [COLOR="Black"]artniyet[/COLOR] [COLOR="Black"]yarışmadan haberi olup yada uydum kalabalığa diyip ses çıkartmayan üyelerimiz:[/COLOR] [COLOR="Red"]turpcan[/COLOR] [COLOR="Black"]mstfkrgz[/COLOR] [COLOR="Black"]hayalzede[/COLOR] [COLOR="Black"]o kadar çokki sayamayacağım.[/COLOR]
[COLOR="Black"]SIFIRLARI EN ÇOK EĞİTİMCİLER ALCAK BU SIFIRLARI YARIŞMADA BİRİNCİ OLAN ARKADAŞLAR VERECEK.DAHA ADİL OLUR BÖYLECE[/COLOR].
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2006, 04:03:28 ÖS Gönderen: cankurtaran »
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2006, 03:57:23 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2006, 04:01:31 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2006, 04:02:20 ÖS » |
|
since
|
ben yokum...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2006, 04:02:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2006, 04:04:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2006, 04:07:34 ÖS » |
|
cankurtaran
|
ben yokum... evet kardeşim bizim çalışkanlığımız ortada tembelleri ortaya döktüm hehe:p Biz varız ama çalışkan öğrenciler listesindeyiz biz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 05, 2006, 04:14:45 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 05, 2006, 04:15:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2006, 04:26:39 ÖS » |
|
cankurtaran
|
ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERE NE DERLER SİZDE  Türküm doğruyum çalışkanım Ne mutlu türküm diyene derler:D 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2006, 04:39:08 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 05, 2006, 04:40:38 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Bu andımıza aykırı tembeller türk olamaz bu ünvanı damarlarınızda taşıyorsanız çok çalışın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 05, 2006, 10:44:49 ÖS » |
|
Selendi
|
BEN KATAGORİMİ BEGENMEDİM. BENİMKİ ŞÖLE OLMALIYDI YAZMAK İSTEYİPTE BECEREMEYEN LÜTFEN DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ.. sen ne mübarek bir insansın yaaw tam benim kalbimden geçenleri yazmışsın  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2006, 11:07:20 ÖS » |
|
reney45
|
arkadaşlar sitemimi ileteyim... bekliyoruz paylaşımları... insanlar başkalarını kandırabilir ama asla kendilerini kandıramazlar, vicdanlarındadır doğrular ve her daim sorgular... ya ben yazmak istiyorum ama.... diye başlayan mesajlardan anladığım "ben yazmak istemiyorum" mu acaba? burada sadece bir paylaşıma ortak oluyoruz.... kısa ve öz... bu konuda yazdım diye yanlış yaptım mı sorusu da aklıma gelmiyor değil... hadi bakalım bekliyoruz ve bu da hakkımız...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 06, 2006, 11:23:59 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2006, 12:53:01 ÖS » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Black"]1985 in sıcak bır agustos gununde dunyaya gelmişim.tam da kurban bayramında .dedem tutturmuş bu çocugun adı bayram olacak dıye.amcam koymuş sonra adımı.ılkokula üç eylul de basladım.5 yaşında başlamam dolayısıyla bazı zorkuklar cektım.ögretmenım huseyın kurt un hakkını ödeyemem dogrusu.bıze cok hakkı gectı gercekten.daha sonra orta okul yıllarım.orta okulu fatıh te okudum.evımıze uzak olması nedenıyle her gun en az 4 km yol yuruyorduk.yol uzun gıt gıt bıtmıyordu valla.hatta bır gun 8 dakıka ıle rekor kırmıştım.rekoru guınnes tescıl etmese de arkadaşlarım şahıt olmuştu en azından.gunler gelıp gelıp gecıyordu.derken lıse yıllarım.ne guzel gunlerımız gectı bur da da.ve yolumuz en sonun da nıgde nın karlı daglarına düştü.burda gecırdıgım ıkı yıl bana cok sey ögrettı gercekten.özlem gurbet ayrılık....ve en önemlısı aılemız .ınsan sevdıklerının yanından ayrılınca onların degerını cok ıyı anlıyor gercekten.onların degerını her zaman bılelım cunku onlar basımızın tacı.şimdi önumde 1 ay zamanım kaldı mezun olmama.inşallah o gunlerı de gorurum ve sevıncımı sızlerle de paylaşırım.kişisel özellıklerıme gelınce cok sakın,fazla konuşmayan,yakışıklı(kızlar söylüyo bunu:D )cok duygusal ,ınsanlarla ıyı gecınmeye calışan bırıyımdır.kendımı kısaca tanıtmaya calıştım .başarılı olmuşumdur umarım.saygılarımı sunarım[/COLOR]. eline sağlık bunu tembel damgası yemeden önce yazsan daha mutlu olurduk. darısı diğer tembellerin başına. ama bu seni tembel konumundan çıkartmıyo haberin olsun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2006, 12:54:57 ÖS » |
|
cankurtaran
|
sen ne mübarek bir insansın yaaw tam benim kalbimden geçenleri yazmışsın  :D:D mübareklere de bak yazamıyorlarmış.hayal gücünüzü zorlayın bakalım. hem tembel hem hazır cevaplar pes doğrusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2006, 02:26:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2006, 03:59:42 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mayıs 06, 2006, 05:37:06 ÖS » |
|
cankurtaran
|
tembeller için geri sayım başladı son 11 gün arkadaşlar. bakalım en tembel kim olcak:D 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2006, 02:20:00 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Mayıs 23, 2006, 03:00:51 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Bu liste işin gırgır tarafı arkadaşlar,kimseyi incitmek istemeyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|