« : Ocak 11, 2007, 02:36:49 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2007, 02:49:34 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
bu ne yaw 
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2007, 03:04:06 ÖS » |
|
since
|
bu ne yaw  shout box da yazmış olduğumuz mesajların sayısı... ara sıra shout box a girip sohbet etmemiz lazım.. yeni üye olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz belkide... ilgi çekmesi içinde oradaki mesaj sayılarını konu olarak açtım.. bu rakamları herkes görebilir... ana sayfada: Shoutbox yazısına tıklamak yeterli..... yada: http://www.selendi.com/forum/vbshout.php?do=archive tıklayarak bu rakamları sizlerde görebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2007, 03:53:42 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2007, 04:09:32 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Demekki biz heç yazmamışız sen, şovalye ve gofur ilk 10 a bile girememişsiniz:21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2007, 04:43:37 ÖS » |
|
since
|
sen, şovalye ve gofur ilk 10 a bile girememişsiniz:21: :21: :21: evet bu üç silahşör bu aralar iyice tembelleştiler...:21:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2007, 04:55:37 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2007, 04:56:23 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2007, 05:15:24 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 11, 2007, 06:16:23 ÖS » |
|
gofur
|
Memleketin zenginleri vergi vermede ilk 500 de bile yok... İlk ona girmemişiz çok mu... Ben halkım kardeşim... Memleket adına sıvası dökük duvarlar arasında toz yutuyorum... Umut ekiyorum yarın ekiyorum..... Ya sen napıyosunuz??? Salla mausu,al maaşı tabi olcen ..... Not:Yazdıklarım saldırı içermez....:21: :21:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 12, 2007, 02:34:04 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ocak 12, 2007, 08:25:43 ÖÖ » |
|
since
|
Memleketin zenginleri vergi vermede ilk 500 de bile yok... İlk ona girmemişiz çok mu... Ben halkım kardeşim... Memleket adına sıvası dökük duvarlar arasında toz yutuyorum... Umut ekiyorum yarın ekiyorum..... Ya sen napıyosunuz??? Salla mausu,al maaşı tabi olcen ..... Not:Yazdıklarım saldırı içermez....:21: :21: buldun tabi bizim gibi gariban yöneticiyi... öyle olsun bakalım vurun bakalım... laa başım döndü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ocak 12, 2007, 11:37:58 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
Memleketin zenginleri vergi vermede ilk 500 de bile yok... İlk ona girmemişiz çok mu... Ben halkım kardeşim... Memleket adına sıvası dökük duvarlar arasında toz yutuyorum... Umut ekiyorum yarın ekiyorum..... Ya sen napıyosunuz??? Salla mausu,al maaşı tabi olcen ..... Not:Yazdıklarım saldırı içermez....:21: :21: [COLOR="Red"][SIZE="4"] [FONT="Trebuchet MS"]suçumuz, öğretmen olmamak mı?
suçumuz şuraya girip 2-3 çift laf yapıp, sıkıntıyı mı dağıtmak..?
10 yılımı özel sektöre verdim, büro otomasyonu, boya, ve kargo sektörünü avucumun içi gibi bilirim, benim kocam evde, çocuğum kayınvalidemde uyuyakalmışken gece 1 lerde çok eve girdim... Dile kolay 10 yıııllll.....
Bırak ta şimdi en azından işimde rahat edeyim gofur, bunun içinde kimseyi yargılama!!!!!!!!
Herkes devlete millete çalışıyor... Fazla veya eksik, bunu yargılamak ne sana düşer, ne bana... Memleketin zenginleri vergi vermede ilk 500 de bile yoksa eğer bunun ağır bedelini de ben ödemek zorunda değilim!!! O da onların vicdanına kalmış. Ben hiç ödememem gereken bir çok bedel ödüyorum zaten. Bir de şu siteye girmemin bedelini kimseye ödeyemem!!!!!!!!!
Evet saldırı değil bu... Resmen katliam yapmışın!!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ocak 12, 2007, 12:57:34 ÖS » |
|
since
|
suçumuz, öğretmen olmamak mı? suçumuz şuraya girip 2-3 çift laf yapıp, sıkıntıyı mı dağıtmak..? 10 yılımı özel sektöre verdim, büro otomasyonu, boya, ve kargo sektörünü avucumun içi gibi bilirim, benim kocam evde, çocuğum kayınvalidemde uyuyakalmışken gece 1 lerde çok eve girdim... Dile kolay 10 yıııllll..... Bırak ta şimdi en azından işimde rahat edeyim gofur, bunun içinde kimseyi yargılama!!!!!!!! Herkes devlete millete çalışıyor... Fazla veya eksik, bunu yargılamak ne sana düşer, ne bana... Memleketin zenginleri vergi vermede ilk 500 de bile yoksa eğer bunun ağır bedelini de ben ödemek zorunda değilim!!! O da onların vicdanına kalmış. Ben hiç ödememem gereken bir çok bedel ödüyorum zaten. Bir de şu siteye girmemin bedelini kimseye ödeyemem!!!!!!!!! Evet saldırı değil bu... Resmen katliam yapmışın!!! aman arkadaşım canım arkadaşım bu ne öfke?:75:  :56: :56: sen sakin ol ben gider o vergileri öderim...:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ocak 12, 2007, 01:17:51 ÖS » |
|
gofur
|
Sölemiştim ben halkım diye.... Herkes beni eziyo,zenginler sömürüyo,kapitalistler sömürüyor... Sen niye vuryon Rapunzel!!! Garibana,düşene velhasıl halka vurmak en kolayı tabiii.. Ben yine de halkım.,Burdayım... Saldırmadığımı sölüuom zaten.Halk saldırmaz. Eline mausu geçirince saf değiştirdin di mi? Bu kadar savunman bende suçlu olduğun kanaati uyandırdı. Kendini ele veriyosun.Bu yolda dönenler, vurulup düşenler oldu.. Sen de git. Hadi utanma nescafeni iste sigaranı yak tıkla mausa... Öhöö öhööö toz yuttum gene..Pardon.:21: :21: :21: :21: Not : bu yazı Rapo ya cevap niteliği taşımaz halkın sesidir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ocak 12, 2007, 02:05:57 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ocak 12, 2007, 02:16:30 ÖS » |
|
since
|
Sölemiştim ben halkım diye.... Herkes beni eziyo,zenginler sömürüyo,kapitalistler sömürüyor... Sen niye vuryon Rapunzel!!! Garibana,düşene velhasıl halka vurmak en kolayı tabiii.. Ben yine de halkım.,Burdayım... Saldırmadığımı sölüuom zaten.Halk saldırmaz. Eline mausu geçirince saf değiştirdin di mi? Bu kadar savunman bende suçlu olduğun kanaati uyandırdı. Kendini ele veriyosun.Bu yolda dönenler, vurulup düşenler oldu.. Sen de git. Hadi utanma nescafeni iste sigaranı yak tıkla mausa... Öhöö öhööö toz yuttum gene..Pardon.:21: :21: :21: :21: Not : bu yazı Rapo ya cevap niteliği taşımaz halkın sesidir... vuruuuuuuuun gariban gofur a..... :23: :23: :23: helal olsun sana rapunzel... :27: :27: :27: rapunzel gaza gelme sakın....:45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Ocak 12, 2007, 03:18:00 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
Sölemiştim ben halkım diye.... Herkes beni eziyo,zenginler sömürüyo,kapitalistler sömürüyor... Sen niye vuryon Rapunzel!!! Garibana,düşene velhasıl halka vurmak en kolayı tabiii.. Ben yine de halkım.,Burdayım... Saldırmadığımı sölüuom zaten.Halk saldırmaz. Eline mausu geçirince saf değiştirdin di mi? Bu kadar savunman bende suçlu olduğun kanaati uyandırdı. Kendini ele veriyosun.Bu yolda dönenler, vurulup düşenler oldu.. Sen de git. Hadi utanma nescafeni iste sigaranı yak tıkla mausa... Öhöö öhööö toz yuttum gene..Pardon.:21: :21: :21: :21: Not : bu yazı Rapo ya cevap niteliği taşımaz halkın sesidir... :8: ben senin yerinde olsam bakanın yolunu da keserdim tam olurdu,:67: lan ne duygu sömürüsü yapıyon ordan...:69::49: milleti de kendine uyduruyon, :69: Halk saldırmaz tabii, halk anca duyguları sömürür, başka bi icraatte gelmez elinden  :49: Bi de haber programları yapıyor bunu, duygu sömürüsünü yani, lan sömürülecek duygumuz bile kalmadı lan, yediniz bitirdiniz bu burjuva sınıfını:30: ayrıca artık toz moz yok okullarda, tahtalarda kara değil eskisi gibi, beyaz tahtalara asetatlı kalemlerle iş görüyonuz... kandırma milleti. Niye suçlu olayım ben, çok şükür alnım açık, başım dik:9: vergi kaçıran ben miyim sanki suçlu olayım? Utanmadım, tavsiyene uydum, balyoz gibi bir kahve içtim! sayende... sakinleşmek için:45: :45: Sigaramı da yaktım, mause da elimde, gel de kafana indirecem mause u:21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Ocak 12, 2007, 03:28:05 ÖS » |
|
since
|
:8: ben senin yerinde olsam bakanın yolunu da keserdim tam olurdu,:67: lan ne duygu sömürüsü yapıyon ordan...:69::49: milleti de kendine uyduruyon, :69: Halk saldırmaz tabii, halk anca duyguları sömürür, başka bi icraatte gelmez elinden  :49: Bi de haber programları yapıyor bunu, duygu sömürüsünü yani, lan sömürülecek duygumuz bile kalmadı lan, yediniz bitirdiniz bu burjuva sınıfını:30: ayrıca artık toz moz yok okullarda, tahtalarda kara değil eskisi gibi, beyaz tahtalara asetatlı kalemlerle iş görüyonuz... kandırma milleti. Niye suçlu olayım ben, çok şükür alnım açık, başım dik:9: vergi kaçıran ben miyim sanki suçlu olayım? Utanmadım, tavsiyene uydum, balyoz gibi bir kahve içtim! sayende... sakinleşmek için:45: :45: Sigaramı da yaktım, mause da elimde, gel de kafana indirecem mause u:21: :21: :21: indir kız .. hiç affetme...:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ocak 12, 2007, 04:50:50 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2007, 09:44:32 ÖS » |
|
gofur
|
Mausun optik mi? Yoksa eski model bilyeli mi..? Kafama vurcan ya..Bi sorayım dedim... Acımıyo ki ,,Acımıyo ki...:21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ocak 12, 2007, 09:44:32 ÖS » |
|
gofur
|
Mausun optik mi? Yoksa eski model bilyeli mi..? Kafama vurcan ya..Bi sorayım dedim... Acımıyo ki ,,Acımıyo ki...:21: :21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|