« : Ekim 16, 2006, 11:03:53 ÖÖ » |
|
umutzi
|
"Arkamda bir Fransız ordusu olacağına, karşımda bir Alman ordusunun olmasını tercih ederim." General George S. Patton
"Yanınızda Fransa ile savaşa gitmek, akordeonla geyik avına gitmeye benzer." General Norman Schwarzkopf
"İki türlü tepki verebiliriz. Ya bir Fransız gibi ya da bir şey yaparak." Marge Simpson
"Fransa ilgileniyorsa haklısınız." Rush Limbaugh
"Fransa'nın, bizim savaşa girmemizi desteklediği tek an Alman ordusunun Paris'te kahve içtiği andır". Regis Philbin
"Fransızların Irak'ta Saddam Hüseyin'e karşı bize yardım etmemelerine kızmayın. Onlar Hitler'i Fransa'dan atmamıza da yardım etmemişlerdi" Jay Leno
"Fransızların içinde yer almayacağı bir Dünya Savaşı, 2. Dünya Savaşı'na benzer." Anonim
"Nazilerden daha çok Big Mac ve Disney World ile savaşan bir ulustan daha ne beklenir ki!" Dennis Miller
Fransa'nın yazı da, kışı da yoktur. Ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genelde fahişeler tarafından yönetilir." Mark Twain
"Fransa'nın tümünü ele geçirmek Almanların üç gününü almıştı. Çünkü yağmur nedeniyle ilerlemek zor oluyordu." John Xereas
haber7 sitesinden alınmıştır.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2006, 12:08:14 ÖS » |
|
since
|
"Arkamda bir Fransız ordusu olacağına, karşımda bir Alman ordusunun olmasını tercih ederim." General George S. Patton Fransa'nın yazı da, kışı da yoktur. Ahlakı da yoktur. Bunların dışında şahane bir ülkedir. Ve genelde fahişeler tarafından yönetilir." Mark Twain "haber7 sitesinden alınmıştır. güzel sözler.. bizler Türk insanı olarak Fransa ürünlerini boykot edelim.. bu yalana fransız kalmayalım....:35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ekim 16, 2006, 01:21:40 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2006, 10:20:30 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ekim 17, 2006, 03:09:54 ÖÖ » |
|
gofur
|
"Fransa'nın tümünü ele geçirmek Almanların üç gününü almıştı. Çünkü yağmur nedeniyle ilerlemek zor oluyordu." John Xereas
Aynen adamım..Büyük (!)Fransa ve onun büyük kültürü:21: :21: Her iki dünya savaşında da İngiltere ve ABD nin arkasına saklanmış sahte büyük....
Evet aynen öle sadece üç gün....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ekim 17, 2006, 07:45:00 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Birde bu şerefsizlerin maskotları Horozdu dimi.:69::69::69::69:Erkek tavuklar siziiiiii........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2006, 10:43:33 ÖÖ » |
|
since
|
Birde bu şerefsizlerin maskotları Horozdu dimi.:69::69::69::69:Erkek tavuklar siziiiiii........ onlar horoz görmemiş dostum... onlar tavukdan dönme horoz olurlar ancak...:67:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2006, 10:46:34 ÖÖ » |
|
umutzi
|
onlar horoz görmemiş dostum... onlar tavukdan dönme horoz olurlar ancak...:67: Büyüksün Babaaaaaaaaaa...............:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2006, 11:01:58 ÖÖ » |
|
since
|
Büyüksün Babaaaaaaaaaa...............:21: estağfurullah dostum... büyüklük ne haddimize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ekim 17, 2006, 04:28:20 ÖS » |
|
|
|
|