Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » İLÇEMİZİ TANIYALIM » Tanışma
 Tanışalım..

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: Tanışalım..  (Okunma Sayısı 9483 defa) Seçenekler Arama
« Yanıtla #60 : Mart 25, 2008, 09:44:28 ÖS »
one_boy
Üye Bilgileri Selendili
*

Ynt: Tanışalım..

meraba bende izmirde yaşıyorum kendi mesleğimi icra ediyorum cnc tornacıyım.24 yaşındayım selendi çok seviyorum...selendiyi ve selendinin ilçe ve köylerini tanıtmak için burdayım....teşekkürler...imdat topal
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Tanışalım..
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 08:50:25 ÖÖ Â»

« Yanıtla #61 : Nisan 26, 2008, 07:35:46 ÖS »
ali KOÇYİĞİT
Üye Bilgileri Selendili
*

slm çok değerli hemşerilerim.ben ali koçyiğit.selendi bekirağalar mah.  sindenim.izmirde ikamet etmekteyim şuanda.EBSO yani ege bölgesi sanayi odası  nda  güvenlik görevlisiyim.izmirli hemşerilerimiz varsa tanışalım.site selendililere çok şey katacak inşallah.ayrıca selendi li olmak bir ayrıcalıktır
« Yanıtla #62 : Nisan 26, 2008, 07:38:38 ÖS »
ali KOÇYİĞİT
Üye Bilgileri Selendili
*

Merhaba Ben Esat Koçyiğit
Bekirağalar Mahallesinden
 Aksaray Ağaçören Ilçesinde Polis Olarak Görev Yapiyorum.
Sizlerinde Ifade Ettiği Gibi Selendi'de Iş Imkani Olmadiğindan Mecburiyetten Ayriliyoruz Ilçeden. Dilerim Ilerleyen Zamanlarda Iş Imkanlari Sağlanir Ve Selendi Daha çok Taninir Ve Gelişir.
      1985 Yibo Mezunlari Ile Tanişmak Isterim
amcacığım nasılsın.ali ben.inşallah selendimizi daha iyi   yerlerde görücez.
« Yanıtla #63 : Nisan 26, 2008, 07:53:16 ÖS »
ali KOÇYİĞİT
Üye Bilgileri Selendili
*

arkadaşlar.selendinin en büyük sorunu işsizlik.ilçemizin sayın ileri gelen büyükleri lütfen bişeyler yapında bu şirin ilçemiz yok olmasın.ve sayın belediye başkanlarımız.ilçemize yatırım için girişimcilere çağrıda bulunun lütfen.yoksa bu  gidişle sizi oraya seçecek seçmen bile kalmayacak.
« Yanıtla #64 : Mayıs 06, 2008, 10:41:36 ÖS »
kozanlı
kozanlı irfan alkan
Üye Bilgileri Selendili
*

SELENDİLİ OLMAK AYRICALIKTIR. İRFAN ALKAN
« Yanıtla #65 : Mayıs 14, 2008, 02:08:58 ÖS »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

merhaba ben ismihan selendi/çamlıca köyündenim lokumcu ramazanın kızıyım antalya/gazipaşada oturuyorum selendiyi ve sizleri çok seviyorum hep birlikte olmak dileğiyle.......... Wink Wink Wink Wink Wink

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
« Yanıtla #66 : Mayıs 16, 2008, 12:03:14 ÖS »
Prekazi
Prekazi
Üye Bilgileri Selendili
*

Ben de Prekazi..
Cevat Prekazi..
bir öğle mesaisi sırasında yapacak işim olmadığından can sıkıntısı nedeniyle bu mesajı yazıyorum..
Selendili olmak ayrıcalıklı olmak mıdır, onu bilemem, ama işte gelgör ki Selendiliyiz, orda doğmuşuz, yani ben kendi isteğimle Selendi'li olmak istemedim, doğuştan oldu.. şartlar gerektirdi...

Selendi'yi çok sevdiğim de söylenemez, arada sırada uğradığımda da sıkılıyorum açıkçası.. yıllardır aynı.. ben doğduğumda da aynıydı, büyüdük gene aynı.. bi tokat üstüne çık sonra yiboya git, bitti işte, bu kadar..

dedim ya can sıkıntısı, ciddiye almayın siz beni...  yani ille almak istiyorsanız da o sizin sorununuz, bilemem..

yaw ben gidiyorum.. saçmala saçmala nereye kadar di mi.. hadi kalın sağlıcakla.. yine de güzeldir selendi.. kıymetini bilmek lazım..

« Yanıtla #67 : Haziran 05, 2008, 01:06:40 ÖS »
muttalip
Üye Bilgileri Selendili
*

kim ne derse desin.insanın kendi vatanı gibisi yok.
« Yanıtla #68 : Haziran 22, 2008, 05:56:45 ÖS »
uygun4583
Üye Bilgileri Selendili
*

slm.........selendililer. önceden bana yörük selendili derlerdi manisalı diğer arkadaşlar biraz incinirdim nedense. şimdi nerelisin dedikleri vakit selendili yim dedikten sonra yörüğüm demiyi unutmuyorum. artık kendimi yörük olduğum için ayrıcalıklı hissediyorum.öğretmenim öğrenilerimede bunu söylüyorum yörüğüm diye.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv