Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » TV - SİNEMA - MÜZİK » Sinema Bölümü
 System Of A Down

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: System Of A Down  (Okunma Sayısı 590 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 07, 2006, 10:27:19 ÖÖ »
mncimen
disturbed
Üye Bilgileri Selendili
*

System Of A Down

aramızda dinleyen arakadaşlar olduğunu sanıorum...çünkü gerçekten yaptıkları müzik rock müzik dinleyicileri için yeri olan bi tarz ve bu grubun herhangi bir alternatifi olmadığını düşünüorum...bende son aylara gelene kadar fan drecesinde olmasamda bu grubun dinleyicilerinden biriydim ama...

grup hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için şöle kısaca bi özet geçiim; System Of a Down (SOAD) 4 kişiden oluşan bi grup grubu ilk başta Türk halkı için itici kılan kısmıda grup elemanlarının ermeni olması...buna takılmamak gerektiğine inanıorum kendi adıma zira insanın ırkı insanın kendi elinde olan  bi seçimi deil ama bu durumu yanlış şekilde kullananlar olduğu zamanda insan mensubu olduğu ırkı korumak durumunda kaldığına inanıorum...

bu grup hakkında çok şey yazıldı çizildi ama biz sadece müziğini dinlioyoruz dedik ama son albümlerinde bulunan 'HOLLY MOUNTAIN' şarkısında iş fazlasıyla çığrından çıktı ve direk olarak ermeni soykırımını destekleyen bir klip hazırlandı...ben burda daha fazla kafanızı şişirmeyeyim...

www.anti-soad.org sitesinde daha detaylı bilgiler alabilirsiniz...
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: System Of A Down
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 08:43:17 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2006, 02:37:56 ÖS »
.x.Y.z =)
Üye Bilgileri Selendili
*

System Of A Down

ewett bunu bnde duymuştum ksnkle katılıorumm cok hakaret ediolarrr turklere
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2006, 07:43:14 ÖÖ »
since
sahip-ul edevat
Üye Bilgileri Selendili

System Of A Down

Alıntı sahibi: mncimen
aramızda dinleyen arakadaşlar olduğunu sanıorum...çünkü gerçekten yaptıkları müzik rock müzik dinleyicileri için yeri olan bi tarz ve bu grubun herhangi bir alternatifi olmadığını düşünüorum...bende son aylara gelene kadar fan drecesinde olmasamda bu grubun dinleyicilerinden biriydim ama...

grup hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için şöle kısaca bi özet geçiim; System Of a Down (SOAD) 4 kişiden oluşan bi grup grubu ilk başta Türk halkı için itici kılan kısmıda grup elemanlarının ermeni olması...buna takılmamak gerektiğine inanıorum kendi adıma zira insanın ırkı insanın kendi elinde olan bi seçimi deil ama bu durumu yanlış şekilde kullananlar olduğu zamanda insan mensubu olduğu ırkı korumak durumunda kaldığına inanıorum...

bu grup hakkında çok şey yazıldı çizildi ama biz sadece müziğini dinlioyoruz dedik ama son albümlerinde bulunan 'HOLLY MOUNTAIN' şarkısında iş fazlasıyla çığrından çıktı ve direk olarak ermeni soykırımını destekleyen bir klip hazırlandı...ben burda daha fazla kafanızı şişirmeyeyim...

www.anti-soad.org sitesinde daha detaylı bilgiler alabilirsiniz...
hala daha ermeni soykırımı diyorlar ya :69: :69:
ulen amerikanın ve israilin günümüzde yaptığı soykırım değilde ne peki?:9: :9:
kalkmışlar hala 100 yıllık tarihten bahsediyorlar..
ellerinde kanıt yok ki soykırım olduğuna dair?:68:
açsalarya arşivlerini..:9:

Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME!

''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar
Sizden De Medeni!''

M.Akif ERSOY

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv