« : Ekim 10, 2008, 01:20:36 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2008, 11:33:18 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2008, 01:04:20 ÖS » |
|
gazipaşa
|
yav burdan soy ağacı çıkarmak biraz zor katılım çok az
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2008, 02:51:01 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2008, 10:13:28 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2008, 12:06:08 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
soy ağacı çıkmasada selendililer çıkacak padişah sen gelmesende
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2009, 02:43:10 ÖÖ » |
şehirlioğlu
|
Arkadaşlar epeydir çalışıyorum soy ağacı meselesi üzerinde ve kendi soy ağacımı tamamen çıkardım gerçekten çok mutluyum:))) Bizim kütük Kayranlar köyüne bağlıymış.. Ailemizin birinci kişisi Nurullah YÜKSEL 1888 doğuml yani birey numarası 1 ve bundan sonra 130 kişi bulabildim daha sonraki TC kimlik numaraları başka bir aileye giriyor.. Neyse asıl söylemek istediğim bu ''soy ağacı nasıl çıkarılır'' sırrını çözdüm hatta programını da yaptım artık soy ağacı öğrenilmek istenen kütükten bir kişinin TC kimlik numarasının bilinmesi yeterli benim için.. Şimdi ben soy ağacını merak eden herkese yardımcı olmak istiyorum ama bu programı kimseyle paylaşamıyorum.. Dediğim gibi bu işin bir de yasal yükümlülükleri var! ( Arştırma yaparken bilmediğim bir çok kişinin kimlik bilgilerine ulaştım ) Adminlerden bir ricam var: Herhangi bir gün belirlesek, ogün online olan, merak eden kim varsa burda toplanıp bi deneme yapsak herkes şahit olsa, burda isteyen birinin soy ağacını bulsak nasıl olur?? Çünkü kimse kimseye güvenip kimlik numarasını vermez + ben böyle bir sorumluluk altına girmek istemem.. Zaten o yüzden diyorum şahitler olsun.
Ne dersiniz???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2009, 08:41:54 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
onur bey teklifiniz güzel ama esas site sahibi admin akyüznet in iznine ihtiyacınız olacak o ne der bilmem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2009, 01:53:02 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 19, 2009, 05:07:03 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 20, 2009, 03:51:09 ÖS » |
|
basyigit
|
soy agacı bulmak güzelde internet de dolaşan soyagacı bul gibi programlara inanmayın Tc kimlik no ile herşeyin yapıldıgı dönemde cok tehlikeli
Soyağacınızı merak ediyorsanız nüfus müdürlüğüne gidin boş bir günde size gerekli bilgiyi verirler ordan soyagacınıza ulaşabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 21, 2009, 08:45:42 ÖS » |
şehirlioğlu
|
şehirlioğlu amacınız ne tam olarak. bu arada TC kimlikl numaralarından soy ağacına nasıl ulaşıyorsunuz anlayamadım. Bir matematiksel durum mu kimlik numaralarında.
Ayrıca soy ağacınıza bakarmısınız hüseyin ve beytullah isimli kişiler varmı.
Evet arkadaşım Hüseyin Yüksel ve Beytullah Yüksel var akrabamıyız yoks?? Öyleyse beni ekle sana listeyi göndereyim kardeşim hem tanışmış oluruz rebel3585@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|