Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » FORUM HAKKINDA » Sorunlar & İstek ve Öneriler
 şovalye bey!!!!!!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: şovalye bey!!!!!!  (Okunma Sayısı 508 defa) Seçenekler Arama
« : Temmuz 26, 2006, 07:36:10 ÖS »
aglayankul
Üye Bilgileri Selendili

şovalye bey!!!!!!

bak bekledim sen gelip özür dileyeceksin diye ama nafile bu işler adam gibi söylediklerinin arkasında durmakla olur.
oralara yazıp  gitmekle olmaz.

Alıntı sahibi: aglayankul
Alıntı:şövalye tafarından gönderildisen neyin peşindesin kardeşim milleti neden geriyorsun sana kimse akıl sormuyor...fethullah hocayı savunmana gerek yok onun nasıl bir insan olduğunu herkez çok iyi biliyor..senin reklamına ihtiyacı yok ..kullandığın kelimelere dikkat burası ringonun ahırı değil ..çevrendeki insanlarla konuştuğun gibi konuşamassın burada..[/quo

sen önce yuklardan aşşa ne yazıldı onu oku derim.
sonra kimin ahırı oldunu bilmem ama senden nezaket ve terbiye ögrenecek değilim dilediğim gibi yazarım işine gelmezsse banlarsın.

Millet de gerilecek yer arıyoo ne hikmetse

sana cevap dahi vermiyorum eğitimin ve ailenden aldığın terbiyeyi yazdıklarınla ortaya koyuyorsun zaten..ailenin veremediği terbiyeyi ben sana hiç veremem....milleti germessen kimse gerilmez..

BAK YİNE DİYORUM SAKIN AMA SAKIN HERKESLE KONUŞ HERŞEY HAKKINDA YAZ AMA KİMSENİN AİLESİ HAKKINDA YAZMA..
ÖZÜR DİLEMENİDE BEKLİYORUM AYRICA.....TABİİİ  BU YAZDIKLARIM ADAMSAN. ADAM DEGİLSEN DİYECEK Bİ ŞEY  Bİ ŞEY YOK

YOLCU YOLUNDA GEREK.......
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: şovalye bey!!!!!!
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 08:20:44 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv