« : Aralık 28, 2005, 11:55:20 ÖÖ » |
|
yılmaztuna
|
kafasına uyanları yayınlayıp aklının almadıklarını yayından kaldıranlar. konuyu kaldırma kararınıza saygı duymuyorum. bilakis sizin form olarak düzenlediğiniz sayfada her hikir mevcut olması lazım değilse bu sitenin adını değiştirin. bir selendili olarak benim veya başka birisinin yazısına makas atarak doğru yapmıyorsunuz.
konu : dini bilgiler den yayına kaldırdıklarınız. :-(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2005, 12:06:34 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
her yerin bazı kuralları vardır, olmalı,.
bu siteyi yönetenlerin de objektif kalmak koşuluyla bazı yazılara müdahele hakları olabilir, bu site Selendililerin diye her selendili istediğini yazamaz herhalde...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2005, 12:33:29 ÖS Gönderen: muhterem KILINÇ »
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2005, 12:16:08 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2005, 12:17:54 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2005, 12:18:58 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2005, 01:23:47 ÖS » |
seyman
|
kafasına uyanları yayınlayıp aklının almadıklarını yayından kaldıranlar. konuyu kaldırma kararınıza saygı duymuyorum. bilakis sizin form olarak düzenlediğiniz sayfada her hikir mevcut olması lazım değilse bu sitenin adını değiştirin. bir selendili olarak benim veya başka birisinin yazısına makas atarak doğru yapmıyorsunuz.
konu : dini bilgiler den yayına kaldırdıklarınız. :-( Kaldırılan birşey yok yılmaz sen zannerdersem konuları bulamıyorsun... Top 20'de yoksa bu silinmiş anlamına gelmez. iyi bak biyerlere.
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2005, 01:24:18 ÖS » |
|
since
|
herkes muhakkak düşüncesini yazabilmeli ama belli kurallar dahilinde.bizler kural koymadık ama sitemizin seviyeli olması gerekli.senin konun neydi tekrar yeni başlık adı altında yayınlarsan bizde ne olduğuna bakarız.ben silindiğini de zannetmiyorum.yusuf un gösterdiği başlıklardansa sorun yok demektir.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2005, 01:31:41 ÖS » |
|
Selendi
|
bende kaldırmadım hiçbir konuyu
yılmazcım konu başlığını veya ne yazdığını söyle ben bulayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2005, 01:48:40 ÖS » |
|
since
|
kimse silmemiş konunu,demekki sen bulamadın.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2005, 04:46:43 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
her yerin bazı kuralları vardır, olmalı,.
bu siteyi yönetenlerin de objektif kalmak koşuluyla bazı yazılara müdahele hakları olabilir, bu site Selendililerin diye her selendili istediğini yazamaz herhalde... neyazacakları için sitenizde bazı bölümler açmıssınız. bu konularındışında yazı yazmak isteyenler yazamaz...! sayğılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2005, 04:49:10 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 28, 2005, 04:53:46 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
herkez yeni konu açabiliyor, istersen sende açar-yazarsın ben yazıyorum zaten abicim sağaolasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 28, 2005, 05:10:46 ÖS » |
hacker
|
neyazacakları için sitenizde bazı bölümler açmıssınız. bu konularındışında yazı yazmak isteyenler yazamaz...! sayğılar.... başlığını buldun sanırım şimdi değişik yollardan site yönetimiyle uğraşmakmı istiyosun olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 28, 2005, 05:14:24 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
tuana kardeş, bence sizin başka bir açıklama yapmanız gerekiyor; eğer yukarıdakilerin hepsi yanılmıyorsa...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 28, 2005, 05:22:39 ÖS » |
|