« : Haziran 17, 2006, 11:55:08 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2006, 02:26:41 ÖS » |
|
cankurtaran
|
 en kısa zamanda dinliycemmavi ama şu an kafedeyim.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2006, 07:49:48 ÖS » |
|
mavi
|
tesekkürler canım...cevap yazdıgın ve ilgilendigin için.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 18, 2006, 09:47:42 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2006, 08:17:46 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 19, 2006, 11:42:06 ÖÖ » |
|
reney45
|
teşekkürler paylaşıma mavi... güzel bir sunu...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 19, 2006, 11:42:59 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Sen bu aralar çok duygusalsın hayırıdr....
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2006, 10:56:42 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
Hani olurda şiir yazmak istersin, Ansızın yüreğinden akar, Kağıt kalem bulamazsında, Hatırlamak için çiçeklere fısıldarsın,
Hani olurda sevdiğini söylemek istersin, Yanına gider,konuşmak istersin, Gözlerin gözleriyle konuşur da Dudakların konuşmaya izin vermez,
Hani olurda sevdiğin terk eder seni, Yamaçtan düşüyormuş gibi hissedersin, Gördüğün herşeyi yıkmak istersin, Sonra da çekilir bir köşeye uzunca ağlarsın,
Hani olurda sözcükler anlatmaya yetmez onu, Her an onu düşlersin de,sabah olmaz, Bütün çiçekler solmuş görünür onun yanında, Yeni bir sevdanın başlangıcı olur bu da. alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2006, 11:26:59 ÖS » |
|
ÜNAL TÜZ
|
BİR ÖMÜR BEKLEDİM :
ben seni bir ömür bekledim, her yastığa baş koyuşumda, ağlardı gözlerim. buğulu camlar ardından, dışarda yağan yağmurla beraber, akıp giderdi gözlerinden ümitlerim.
ben seni bir beklerim, her uyanışımda, gözlerimde kuruyan damlaları, yüzümü suya vurup tazelerdim. sabahın o ürkek yalnızlığında,masamda ekmek peynir, dokunamazdı ellerim.
gün başlar, insanlar canhiraş bir telaşla, adımlarken sokaklarını şehrin, evden işe,işten eve, yalnızlığımla bir olur. sanki her an kapı çalacak ve, sen gelecekmişsin gibi, hazırdı sevinçlerim.
ben bir ömür bekledim, karanlığa tutsak düşünce gün, akşam ayazı sert eserdi. rüzgarın çoşkusunda, hüzünler gülümserdi, titrerdi bedenim, ben seni bir ömür bekledim...
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2006, 03:22:55 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Hani olurda şiir yazmak istersin, Ansızın yüreğinden akar, Kağıt kalem bulamazsında, Hatırlamak için çiçeklere fısıldarsın,
Hani olurda sevdiğini söylemek istersin, Yanına gider,konuşmak istersin, Gözlerin gözleriyle konuşur da Dudakların konuşmaya izin vermez,
Hani olurda sevdiğin terk eder seni, Yamaçtan düşüyormuş gibi hissedersin, Gördüğün herşeyi yıkmak istersin, Sonra da çekilir bir köşeye uzunca ağlarsın,
Hani olurda sözcükler anlatmaya yetmez onu, Her an onu düşlersin de,sabah olmaz, Bütün çiçekler solmuş görünür onun yanında, Yeni bir sevdanın başlangıcı olur bu da. alıntı güsellllllll bir şiir teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|