« : Kasım 14, 2006, 12:24:20 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="Red"][/COLOR] [SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"] * Seni Düşünmek *
Seni Düşünmek;
Bir baharın habercisi papatyaları koklamak gibi... Yarınsız günlerime açacak, Yedi düvel gök kuşağı renklerini toplamak gibi... Yüreğimde nahoş gözyaşı kokusuna inat edercesine, Minik bir bebek tebessümünü koklamak gibi..
Sevmelerin yalanlar altına sürüldüğü yorgun bir gecede, Minik bir kelebek kanadındaki pulların yüreğime savrulması gibi... Kısa bir ömrün uzantısı mutluluğumun, Özgürce yüreğime bırakılması gibi....
Seni Düşünmek;
Bakışlarımın örtbas ettiği gerçekleri su yüzüne çıkarmak gibi... Göz yaşlarımın yüreğimde çizdiği haritada çıkan tek şehrin, Sen olduğunu bilmek gibi... Ve seni sevmelerimin kurak tenimde bıraktığı çorak izler gibi, Bu imkansızlığa rağmen, Yeni bir goncanın yüreğimde açışını seyretmek gibi...
Seni Düşünmek;
Silinmiş sabahlarımdan geriye kalan hafif bir lodosun, Yüreğimin değdiği yerlerden Enkaz tanelerini sürükleyip götürmesi gibi… Gecelerime fırtınalarla geri dönüp an ve an Soluk soluğa senin gelişini müjdelemesi gibi... Bir yalnızlık senfonisinin son çaldığı parçanın sen olduğunu bilmek, Ve gece gündüz yıldızlardan bu şarkıyı dinlemek, Dünyanın en güzel anı olsa gerek.......
SENİ DÜŞÜNMEK DÜNYANIN EN GÜZEL ANI OLSA GEREK…..
04/02/2006 Zeynep Sönmez [/COLOR][/FONT][/SIZE]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2006, 12:29:37 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
[FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkGreen"][SIZE="4"][SIZE="4"][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] [COLOR="Green"][SIZE="4"] [COLOR="SeaGreen"]Şiirlerimle sevişen kalemimin mürekkebi tükendi, Oysa sana, Yazılacak ne çok kelimem... Ve tüketilecek gecem vardı… Zeynep Sönmez[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2006, 12:32:57 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="4"][FONT="Century Gothic"]Gidiyorum Artık Dönmemecesine
Çaldım kapınızı.... Buyur ettiniz beni içeri... Hoşça vakitler geçirttiniz... Ve yine geldim, Ama bu defa kapıyı kimsecikler açmadı....
Yalnız kaldım... ______Kimsesiz, ______Sizsiz, ______Sensiz, ______Sessiz...
Bekledim hem de çok, Ama yok yok yok...
Herkes susmuş,herkes saklambaç oynuyor... Ebe ben seçilmişim adeta oyunda... Bende oynamıyorum işte...oynamıyorum...
Ve bu defa gidiyorum artık dönmemecesine...
_____Sizsizliğe... _____Sensizliğe... _____Sessizliğe...
Hani var ya bu gidiş ya firara gebe yada bir daha dönmemeye.... Zeynep Sönmez [/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2006, 12:48:19 ÖÖ » |
|
cankurtaran
|
[SIZE="4"][COLOR="DarkOrchid"] [FONT="Century Gothic"]Aşıksan Yarımsın Diyen Şarkılara İnat
Aşıksan yarımsın diyen şarkılara inat İkiyle çarpıyorum kendimi Bir yarım sende yaşıyor hala Öbür yarım meçhul denizlerde...
Ey aşk, Yarım kalmış şiirler gibi bekledim seni İmgelemini yitirmiş bir şairin Yüreğindeki o derin boşluk gibi...
Hiçbir geminin bir daha dönmediği Terk edilmiş bir liman olsa da kalbim Yine de inatla bekleyeceğim Ve aşıksan yarımsın diyen şarkılara inat Her gün seni biraz daha kendime ekleyeceğim...
2006
www.melihcoskun.com www.blogcu.com/melihcoskun
[/FONT][/COLOR][/SIZE]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2006, 08:35:33 ÖÖ » |
|
since
|
kardeş ellerin dert görmesin... güzel şiirler..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Kasım 14, 2006, 10:16:34 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2006, 11:26:10 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : Kasım 14, 2006, 11:28:32 ÖÖ » |
alperen
|
Esti birden, Yeşilin tonları, Çamların kuytusundan, Sapsarı tutkularla, Polenlerin şehvetine.
Deniz Tonlarca maviye gebe İncecik bedeniyle, Gerinirken Fadime; Başı göğe, Dalları denizin derinlerine, Bakar, bakar da, Dalar alabildiğine.
Kim bilir; Hangi sevdaların, Anıları gizli, Kayalara saplı, çelimsiz gövdesinde. Kim bilir, Kaç baharın, Kokusu kabuklarında. Yok, olmuş Nesos'a rağmen, Lesbos'u gözler her gün, Lodosun soluğuyla her gün, Bıkmadan, boğulmadan.
Aslında, Bir direniş türküsüdür, Dallarında titreşen. Güneş, Tutkularına batarken Boğazın yamacında Bir küçük çam ağacı; Yakar ağıtlarını Hicazkâr makamında, Mosko'nun gölgesinden, Cunda akşamlarına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Kasım 14, 2006, 12:53:06 ÖS » |
|
cankurtaran
|
sizinde ellerinize sağlık arkadaşlar.. alperen sende sağol....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Kasım 14, 2006, 01:04:15 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Kasım 14, 2006, 01:10:10 ÖS » |
|
since
|
alperen sende sağol... ee artık sende duygusal takılmaya başladın...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|