« : Nisan 12, 2006, 04:50:36 ÖS » |
|
mavi
|
Kendime söz verdim Biliyorsun Kaybetmeyeceğim yüreğimi Hani Sevdalara tuz basan bir şiir var ya İşte öyle... Tuz basacağım yaralarıma Sen dönene dek.
Sen dönene dek Dostlarımın rüyalarına Gülüp geçeceğim Sabah hayırlarına yoracağım Çok kereler. Kendi rüyalarımı ise Kendime saklayacağım
Sen dönene dek. Yitmesine izin vermeyeceğim Güçlülüğümün Korkularıma tuz basacağım bu kere. Hele akşamın kör alacasında Yapayalnızken Büyüyen korkularımın.
Sen gelene dek Şarkılarım olacak yüreğimde Oynak, kıvrak, Şen şakrak değil belki Hüzünlü,ağırbaşlı Kim bilir... Ama güzel şarkılar olacak Besbelli.
Sen dönene dek Kuşların kanatlarına Takılacak gönlüm. Seyredecek dünyayı mavilerden Senden haberler bekleyerek Kuş misali Titreyerek
Sen gelene dek, Kötü düşünmeyeceğim Kara bulutlar Olmayacak beynimde Söz verdim bir kere, Beyaza kesecek Yüreğim.
Sen dönene dek Şiirler yazacağım aşka dair Yağmurlar olacak içinde Rüzgarlar olacak. Ve güneş doğunca Yeniden Gökkuşağı çıkacak diye Bekleyeceğim.
Sen dönene dek Alışveriş yapacağım Çay içeceğim çok kez. Müzik dinleyeceğim Yemek yiyeceğim. Uyuyup, uyanacağım İş de yapacağım elbet. İşe de gideceğim. Geceler olacak Sabahlar olacak Fırtınalar olacak. Korkular, Ümitsizlikle savaşacak. Parasız kalacağım. Çaresiz kalacağım. Zorda kalacağım Anlayacağın. Kızma sakın... Bazen ağlayacağım. Çok değil be gülüm. Sen dönene dek. Sen dönene Sen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2006, 05:07:25 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2006, 06:38:38 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2006, 06:56:06 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2006, 07:24:33 ÖS » |
|
mavi
|
Mavi ya dönmezse Emeğine sağlık DÖNENE DEK.... RAMAZAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2006, 08:14:38 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2006, 07:54:52 ÖÖ » |
|
since
|
şiir çok güzel de tuz basayım yarama deyince içim ürperiyo be
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2006, 08:24:48 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2006, 04:21:52 ÖS » |
|
mavi
|
Böyle şeyler Yazmayin Ya... Eskiye Döndürüyor Insani söle söle acıl reis.. burda yenge yok açıl:D 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2006, 04:31:09 ÖS » |
|
balkan
|
Güzel şiir ama çok acılı be yenmiyor Allah canımı alsın..:icon_cry:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2006, 04:41:19 ÖS » |
|
mavi
|
Güzel şiir ama çok acılı be yenmiyor Allah canımı alsın..:icon_cry: ben pek siirle ugrasmam ama cook içim acıdı okuyunca:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2006, 04:48:26 ÖS » |
|
balkan
|
ben pek siirle ugrasmam ama cook içim acıdı okuyunca:) sadece senin mi kardeş hepimiz acılar çekmişizdir ama YAŞANANLAR............bırakmıyor ki insanın yakasını..:icon_cry:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2006, 04:50:54 ÖS » |
|
mavi
|
sadece senin mi kardeş hepimiz acılar çekmişizdir ama YAŞANANLAR............bırakmıyor ki insanın yakasını..:icon_cry: o ne la... hönk:o ben acıların cocugu... küçük mavi:p 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2006, 04:51:55 ÖS » |
|
balkan
|
bende küçük balkan tanıştığımıza memnun oldum:cool:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2006, 07:32:11 ÖÖ » |
|
since
|
ben pek siirle ugrasmam ama cook içim acıdı okuyunca:) hadi hadi.. uğraşmam diyon ama ağlattın bizi be..
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2006, 12:19:41 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Nisan 14, 2006, 04:59:31 ÖS » |
|
mavi
|
Mavi daha dönmedi mi? dönmedi sanane:p 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Nisan 25, 2006, 08:54:20 ÖS » |
|
reney45
|
ANLADIM..... Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, kendi yolumu çizdiğimde anladım. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak, dinleyerek değil. Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış. Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım. Sevmek ile sevilmenin yolu önce kendini sevmekten geçermiş. Neden kendine aşık olduğunu anladım. Acı, doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden. Neden hiç ağlamadığını anladım. Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş. Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım. Ve sevilenle ağlayamıyor, kaçıyorsan ondan, çaresizliktenmiş. Senin acın için odamda tek başıma hıçkırıklarla ağladığımda anladım. Bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek çok sevdiği acıtabilirmiş. Çok acıttığında anladım. Fakat, hak edermiş sevilen onun için dökülen her bir damla gözyaşını. Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet. Yüreğini elime koyduğunda anladım. Tek başına ayakta durabilecek kadar güçlüysen, yanında tutanlar varmış. Neden hiç yalnız kalmadığını anladım. Ve Sana ihtiyacım var, gel diyebilmekmiş güçlü olmak. Sana git dediğimde anladım. Biri sana git dediğinde, kalmak istiyorum diyebilmekmiş sevmek. Git dediklerinde gittiğimde anladım. Dostun seni bir kez terk edermiş, bin kez değil. Aslında hep yanımda olduğunu anladım. Ve bir kez terk etti mi seni, affetmek çok zormuş, Ben de affedemediğin şeyin ne olduğunu anladım. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan. Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım. Özür dilemek değil, affet beni diye haykırmak istemekmiş, pişman olmak. Gerçekten pişman olduğumda anladım. Affedemem, çok geç demek gururdan başka bir şey değilmiş hâlâ sevgi varsa içinde eğer. Tutsak kalbimin kapılarını kırıp, içine baktığımda anladım. Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış. Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım. Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi. Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım. Sevgi emekmiş, emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. Anladım... ALINTI...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #18 : Nisan 25, 2006, 08:55:47 ÖS » |
|
reney45
|
Yeni Konu Başliği Altinda Açmaktansa Herhangi Bir şiirin Altina Ekleyeyim Dedim... VE.... BURAYI UYGUN BULDUM....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2006, 09:00:09 ÖS Gönderen: reney45 »
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #19 : Nisan 29, 2006, 01:19:37 ÖS » |
|
abdulheyy
|
arkadaş özlem şiirleri yazmayın yaa anne baba yok sevdiğimiz yanımızda deiil duygulandırmayın bizii yaaa olmuyoo ama... yinede şiir güzeldi teşkür...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
|