« : Ocak 23, 2007, 03:47:06 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 03:52:12 ÖS » |
GÜL
|
Al Yazmalım Şu gönlüme ataş düştü, Ne yapayım, ne edeyim. Sensiz hayatı neyleyim, Allı gelin, telli gelin.
Dağlarında kar olsaydım, Gelin sana yar olsaydım. Dağ çiçeğim, yaban gülüm, Dalında bülbül olsaydım.
Allamışlar, pullamışlar, Seni ele yollamışlar. Canımdan canım almışlar, Allı gelin, telli gelin.
Dağlarında kar olsaydım, Gelin sana yar olsaydım. Dağ çiçeğim, yaban gülüm, Dalında bülbül olsaydım...
|
|
|
|
|
|
Güllerim soldu kaldırımlarda/Gonca yüklü dallarıma ayaz vardu/Demlerim oldu son akşamlarda/Bir nefeslık duraklarda çiçek açtım.
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 03:57:48 ÖS » |
|
since
|
aynen al bendede bir o kadar... Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel filmidir; selvi boylum al yazmalım.... özellikle herşeyin abartıldığı günümüzde, insan selvi boylum alyazmalım filmindeki doğallığı,paylaşımı,sevgiyi arıyor...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 03:58:57 ÖS » |
|
since
|
benim için;selvi boylum al yazmalım her zaman 1 numara... son günlerin flash filmi;babam ve oğlum ise 2 numara...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 04:51:01 ÖS » |
tefenli
tefenli
|
keşke bizlerde bu kadar açık yürekle sevebilsek dostumuzu arkadaşımızı adına her ne diyorsak.hep eskiler diyoruz bizde eksik olan ne...sevmek için neyi bekliyoruz. güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım...bize bunları hatırlattığın için teşekkür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 04:53:09 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2007, 08:24:09 ÖÖ » |
|
since
|
keşke bizlerde bu kadar açık yürekle sevebilsek dostumuzu arkadaşımızı adına her ne diyorsak.hep eskiler diyoruz bizde eksik olan ne...sevmek için neyi bekliyoruz. güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım...bize bunları hatırlattığın için teşekkür. giderek maddi değerlerin ön plana çıktığı bir toplum oluyoruz..:8: :8: eskiden manevi değerler daha çok değer verilirmiş... şimdi ise hayat tamamen duygusal(para para para)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2007, 11:36:23 ÖÖ » |
GÜL
|
benim için;selvi boylum al yazmalım her zaman 1 numara... son günlerin flash filmi;babam ve oğlum ise 2 numara... Size katılıyorum 2.si ''Babam ve Oğlum''.Bu arada bu filmde egenin şivesi ve üzümleri çok hoşuma gitti:
|
|
|
|
|
|
Güllerim soldu kaldırımlarda/Gonca yüklü dallarıma ayaz vardu/Demlerim oldu son akşamlarda/Bir nefeslık duraklarda çiçek açtım.
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2007, 01:30:20 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
selvi boylum al yazmalım' ı da filmin senaryosunun alıntılandığı kitabın yazarı kırgız yazar Cengiz AYTMATOV'u da çok sever ve takdir ederim. Aytmatov'un hele GÜN OLUR ASRA BEDEL kitabı yok mu ?! ömre bedel... Gün Olur Asra Bedel Yazarı Cengiz AytmatovDili TürkçeTürü RomanYayınevi Ötüken NeşriyatTürkçe Basım Tarihi 1991
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2007, 03:18:38 ÖS » |
|
since
|
Size katılıyorum 2.si ''Babam ve Oğlum''.Bu arada bu filmde egenin şivesi ve üzümleri çok hoşuma gitti: evet.. ege şivesi filme ayrı bir renk katmış..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2007, 07:25:32 ÖS » |
GÜL
|
selvi boylum al yazmalım' ı da filmin senaryosunun alıntılandığı kitabın yazarı kırgız yazar Cengiz AYTMATOV'u da çok sever ve takdir ederim. Aytmatov'un hele GÜN OLUR ASRA BEDEL kitabı yok mu ?! ömre bedel... Gün Olur Asra Bedel Yazarı Cengiz AytmatovDili TürkçeTürü RomanYayınevi Ötüken NeşriyatTürkçe Basım Tarihi 1991[/QUOTE Okumuştum.Güzel bir kitap.teşekkürler hocam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|