Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi’de, Okul Servis Şoförlerine Eğitim

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi’de, Okul Servis Şoförlerine Eğitim  (Okunma Sayısı 293 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 22, 2008, 04:23:37 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Selendi’de, Okul Servis Şoförlerine Eğitim

21 Mar 2008

Manisa’nın Selendi ilçesinde öğrenci servisinde görevli sürücüler, Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından son düzenlemeler hakkında bilgilendirildiler.

Oda binasındaki eğitim salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçede faaliyet gösteren 295 servis şoförü katıldı. Selendi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Eryıldırım son çıkan Karayolu Taşıma Yönetmenliği konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Eryıldırım konuşmasında, trafik cezalarının ağırlaştırıldığını, taşımacılık yapan şoförlerin hata yapmamalarını, trafik kurallarına uymaları gerektiğini söyledi. “Hepiniz birer can taşımaktasınız” diyen Eryıldırım, “Bu nedenle trafik kurallarına öncelikle sizlerin uyması gerekiyor. Eksik evrakınız olmayacak. Son çıkan trafik kanunlarına da iyi bilmeniz gerekiyor. SY, KD, SRC ve PDR belgelerini mutlaka almalısınız. Bu belgelerle ilgili eksiği olan araçlar trafikten men edilecektir. Şoför arkadaşımızın mağdur olmaması için bizler de oda olarak her türlü sorunla yakından ilgileneceğiz” diye konuştu.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi’de, Okul Servis Şoförlerine Eğitim
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 06:42:42 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2008, 03:25:13 ÖS »
4564
Üye Bilgileri Selendili
*

Ynt: Selendi’de, Okul Servis Şoförlerine Eğitim

SERVİS ŞOFORLERİMİZİN BİLGİLENDİRİLMESİ COKGUZEL OLDU İNŞALLAH HİÇBİR ÖGRENCİMİZİN KILINA ZARAR GELMEDEN EGİTİMİNİ TAMAMLARLAR JANDARMA KIDEMLİ TEYMEN KIVANÇ ÖZÇAY
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv