Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi’de emekli personele veda yemeği

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi’de emekli personele veda yemeği  (Okunma Sayısı 239 defa) Seçenekler Arama
« : Mart 28, 2008, 08:00:41 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Selendi’de emekli personele veda yemeği

26 Mar 2008

Manisa’nın Selendi İlçesinde Özel İdare Müdürlüğü Personeli, Selendi Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Saymanı olarak görevini tamamlayan ve emekliye ayrılan Mehmet Cımık’a Eroğlu Restoran’ta veda yemeği düzenlendi.

Yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren Selendi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hülya Aydoğuş “Bugün burada yaklaşık 25 yıl gibi dairemizde görev yapan Dürüst ve çalışkan bir ağabeyimizi emekliye uğurluyoruz. Kendisine emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluk diliyoruz.”dedi

Yemeğin düzenlenmesinden onur duyduğunu belirten emekli Mehmet Cımık, “Her şeyden önce bana bu yemeği düzenleyen Kaymakamlık Personeline Nüfus Personeline ve Özel İdare Personeline teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süreç içerisinde sizlerle çalışmanın bana verdiği güven ve mutluluğu bir arada yaşadığımı belirtmek istiyorum. Burada görevim süresince birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalıştım. Bilindiği gibi emeklilik her çalışanın hayalidir. Fakat emekli olmakla iş bitmiyor. İnsan yaşadığı ortamı, çalıştığı mekânı ve arkadaşlıklarını ister istemez özlüyor. Bunun için şuan inanın hem sevincimi hemde üzüntümü bir arada yaşıyorum. Baha gösterdiğiniz bu nezaketli davranıştan dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Kaymakamlık personellerinin konuşmasını gerçekleştirdiği veda yemeğinde, Mehmet Cımık’a altın hediye edildi.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi’de emekli personele veda yemeği
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 06:41:23 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv