Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi'nin yüksek okul talebi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi'nin yüksek okul talebi  (Okunma Sayısı 327 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 08, 2008, 11:28:51 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Selendi'nin yüksek okul talebi

7 Sep 2008

img48Manisa’nın Selendi Belediye Başkanı Mürsel Uçan, ilçede bir yüksek okul kurulması için gerekli olan binaların bulunduğunu, Uşak Üniversitesi’nin ilçede bir birim açmasını istediklerini söyledi. AK Parti Uşak Milletvekili Nuri Uslu’nun ilçeyi ziyareti dolayısıyla belediye kültür salonunda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.
      Toplantıda konuşan Uçan, ilçenin ihtiyaç duyduğu yatırımlar hakkında bilgi verdi.
      İlçenin ekonomik ve kültürel bazda gelişim sağlayabilmesi için en kısa zaman bir yüksek okulun açılması gerektiğini dile getiren Uçan, ’’Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Okulun buraya kazandırılmasında başlıca sıkıntı olan bina eksikliği sorununu aştık. Şu anda ilçe merkezinde 4 katlı iki tane yüksek okul olarak hizmet verebilecek binamız var. Artık okulun bizim ilçemize gelmesi için bir engel kalmadı’’ dedi.
      Milletvekili Uslu ise yapılan çalışmalar sayesinde ilçede en kısa sürede bir yüksek okulun faaliyete geçebileceğine inandığını söyledi.
      Uslu, ilçeye bağlı köylerde refah seviyesinin artabilmesi için vatandaşların bir araya gelerek kooperatifler bünyesinde kalkınma projeleri hazırlaması gerektiğini belirterek, devletin bu tip projeleri desteklediğini ifade etti.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi'nin yüksek okul talebi
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 06:41:04 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 10:26:50 ÖÖ »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

Ynt: Selendi'nin yüksek okul talebi

sayın mürsel beyi tebrik ediyorum selendi için verdiği çabalar için onu çok takdir ediyorum ve devamını diliyorum inşallah uşak üniversiteside teklifi kabu eder üper olur memleketim için

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv