« : Eylül 10, 2007, 12:50:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2007, 09:41:52 ÖS » |
yargıç
|
ilçemizin proplemi yönetim promlemidir
|
|
|
|
|
|
NE KADAR BİLİRSEN BİL, NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT, SENİN BİLDİĞİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR
|
|
|
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2008, 08:27:54 ÖS » |
sessiz ses
|
ilçemizin problemi bence hayata alışmakta ama son zamanlarda bu problemde aşılmakta selendi halkı artık geleceğini düşünüyor hani o tarlalarınıza iki üç yıl önce ektiginiz ağaçlar varya meyveye gelince selendi çiçek açacaktır bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2009, 04:45:12 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2009, 09:21:12 ÖÖ » |
|
gazipaşa
|
yapılacak çok iş var desene
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2009, 11:48:29 ÖÖ » |
semra
|
yapılacak çok iş var desene
çooooooooook
|
|
|
|
|
|
Halimi düşünüp yanma Mehmedim, kavuşmak mı belki daha ölmedim...
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2009, 12:10:11 ÖS » |
|
gazipaşa
|
çözüm düşünsek ne yapabiliriz acaba
|
|
|
|
|
|
insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 23, 2009, 01:50:25 ÖS » |
sakaryalı
|
BENCE SELENDİ!'NİN HİÇ BİR PROBLEMİ YOK.HER ŞEY SON DERECE GÜZEL.YAŞAM STANDARTLARI OLDUKÇA YÜKSEK.İŞ SAHASI ÇOK FAZLA.BÜTÜN İMKANLARA SAHİBİZ.ŞİKAYET ETMEYE GEREK YOK.SELENDİ TAM YAŞANILABİLECEK BİR YER.TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL.....demeyi çok isterdim ama maleseffffff.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 23, 2009, 10:15:50 ÖS » |
|
gazipaşa
|
giriş güzeldi ama sonuç maaaaalesef kötü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2009, 05:35:40 ÖS » |
sakaryalı
|
gerçekler acıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2009, 06:32:17 ÖS » |
|
gazipaşa
|
acı hemde çok acı be yaaaa birşey sorabilirmiyim selendilimisiniz nikiniz sakaryalı olunca dikkatimi çekti bende 1 yıl okumuştum orada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 24, 2009, 07:10:23 ÖS » |
sakaryalı
|
evet selendiliyim sakaryada okuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 24, 2009, 07:17:05 ÖS » |
|
gazipaşa
|
biraz tahmin etmiştim birkısmı doğru çıktı ben orada çalışıyor olabieceğinizi düşünmüştüm meğer öğrenciymişsiniz okullar kapandı şimdi selendide değilmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 24, 2009, 07:33:59 ÖS » |
|
gazipaşa
|
bende orda olmak isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2009, 11:23:48 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2009, 01:50:24 ÖS » |
sakaryalı
|
örnek verebilir misiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 25, 2009, 04:31:37 ÖS » |
|
gazipaşa
|
ben birşey diyemiyeceğim çünkü dışarda yaşıyorum fazla bilgim yok ama küçükde olsa kıpırdanmalar var hissediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Temmuz 14, 2009, 09:46:00 ÖS » |
64 selendigenclik
|
problemler? biraz is siyasete girecek fakat özür dilemek zorundayim kimse kusura kalmasin benim 17 yilim selendide 28 yildirda avrupanin bir cok sehrinde yasadim ve yasmaktayim .Selendinin eline gecen firsatlat Türkiyede hicbir kaza ve ilcenin eline gecmemistir . FAKat siyaset kavgalari yüzünden selendi buhale birakilmistir. KALDIRIB YAP KALDIRIM SÖKMEKLE BELEDIYEYE ISCI AL ISCI CIKARMAK MEMURUN TAYIN ATAMALARINDAN GECMISDIR SELENDI BELEDIYE BASKANLARININ VAKTI... SELENDIYE SANAYI SELENDIYE ALT YAPI SELENDIYE MORDNLESTIRME PLANLARI YAPILMAMISTIR YAPILMAMAKTADIRDA . BELKIDE TÜRKIYENIN EN COK ÜNIVERSITE OKUMUS KAZASI CIKABILIR DOKTORUNDAN TUTUNDA YAZARINA MAKINA MÜHENDISINE MILLETVEKILI HERMESLEKTEN INSAN VAR BIRDE SU BIZIM SELENDILI TUTUCU SIYASETCILIGI BIRAKIP SELENDIYE NASIL BIR HIZMET SUNACAK BELEDIYE VE YEREL YÖNETIMLERI SECMESINI ÖGRENIRSE ISTE OZAMAN SELENDI SELENDI OLUR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Temmuz 14, 2009, 11:43:35 ÖS » |
|
burkay4545
Ziyaretçi
|
problemler? biraz is siyasete girecek fakat özür dilemek zorundayim kimse kusura kalmasin benim 17 yilim selendide 28 yildirda avrupanin bir cok sehrinde yasadim ve yasmaktayim .Selendinin eline gecen firsatlat Türkiyede hicbir kaza ve ilcenin eline gecmemistir . FAKat siyaset kavgalari yüzünden selendi buhale birakilmistir. KALDIRIB YAP KALDIRIM SÖKMEKLE BELEDIYEYE ISCI AL ISCI CIKARMAK MEMURUN TAYIN ATAMALARINDAN GECMISDIR SELENDI BELEDIYE BASKANLARININ VAKTI... SELENDIYE SANAYI SELENDIYE ALT YAPI SELENDIYE MORDNLESTIRME PLANLARI YAPILMAMISTIR YAPILMAMAKTADIRDA . BELKIDE TÜRKIYENIN EN COK ÜNIVERSITE OKUMUS KAZASI CIKABILIR DOKTORUNDAN TUTUNDA YAZARINA MAKINA MÜHENDISINE MILLETVEKILI HERMESLEKTEN INSAN VAR BIRDE SU BIZIM SELENDILI TUTUCU SIYASETCILIGI BIRAKIP SELENDIYE NASIL BIR HIZMET SUNACAK BELEDIYE VE YEREL YÖNETIMLERI SECMESINI ÖGRENIRSE ISTE OZAMAN SELENDI SELENDI OLUR.
selendiye oxfort mu kurulduda selendililer okumadı fabrikamı kurulduda çalışmadılar çalıştırmadılar baraj mı kurulduda suyunu kestiler bilim adamı geldide selendililer mi kovdu sermaye mi geldide almadılar belediyede kaç kişi belediyede çalışıyorda fırsat geçilmişte kaçırmışlar.?? yerel seçimlerde nasıl davranacaklarını söleseydin de ögrenselerdi? ------------------------------------------------------------------ bu fıkraya iş dönmesin! köye yeni gelen hoca cemaata fitre kime verilir anlatıyormuş. 1- köyde tapulu evi olmayacak 2- ailesinin tarlası bahçesi olmayacak 3-fazladan altınları olmayacak 4-5 vakit namazını kılan köyde bu şartları sadece hoca uyuyormuş. sende şimdi belediye başkanı olcak adamı seçerken 1-17 sene selendi de 28 senede AVRUPA da yaşamış birisini tarif edersen 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2009, 12:27:49 ÖS Gönderen: burkay4545 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Temmuz 25, 2009, 11:33:57 ÖS » |
|
gazipaşa
|
böyle bir adaymı vardı merak ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|