« : Şubat 09, 2007, 11:20:00 ÖS » |
zeybek68
|
Arkadaşlar halk arasında denir ki;herhangi bir şehre gittiğinizde burada Selendili var mı diye sormayın,hangi dairede var diye sorun. Ülkemizin hemen hemen her yerine dağılan Selendililerin bu site aracılığıyla tanışmasını sağlamak amacıyla site yöneticilerinden Tanışma adı altında bir bölüm açmasını istiyor bütün Selendililerinde buraya ilgi gösternesini bekliyorum.saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2007, 04:21:34 ÖÖ » |
|
gofur
|
Fene fikir değil... Ama selendililer olarak birbirimize sahip çıktığımızı söleyemem...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2007, 03:22:39 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2007, 04:36:17 ÖS » |
zeybek68
|
bu konuyu açarken önemli hedflerden biri de buydu.bir yerden başlamalıyız.ilk adımı hep başkasından beklemek yerine biz atalım.başlamak bir işin yarısıdır derler.başlayalım arkası gelir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2007, 05:20:34 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 16, 2007, 08:17:47 ÖÖ » |
|
since
|
Arkadaşlar halk arasında denir ki;herhangi bir şehre gittiğinizde burada Selendili var mı diye sormayın,hangi dairede var diye sorun. Ülkemizin hemen hemen her yerine dağılan Selendililerin bu site aracılığıyla tanışmasını sağlamak amacıyla site yöneticilerinden Tanışma adı altında bir bölüm açmasını istiyor bütün Selendililerinde buraya ilgi gösternesini bekliyorum.saygılar tanışma adı altında bir başlık açalım.. bu başlıkta herkez kendi biografisini ve resimlerini göndersin....
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 25, 2007, 02:41:09 ÖÖ » |
tigerboy
|
slm millet bencede bu cok iyi olur...tanisma konusu gercekten iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 25, 2007, 07:40:42 ÖS » |
|
GIRLIYAN
|
mrb ben robert terziyan..İstanbolde oturuyoru.burayı dedem in anlattıklarından yola cıkarak buldum.aslinda biz kuleden gelmişiz .oralar manıosa kule derdi dedem.ordan gelmişler cumhuriyrtin ilk yıllarında.kula galiba şimdikikiadı oranın.babam kumaş ticareti yaptıgı donemde gormus orları.ben de ıstıyom aslında.burda manisalı bi dostum tavsıye ettı bu siteyi pek vaktım olmuyo ama az kısı takılıyo buraya.. kapalıcarsıda yımn.dukkanım orda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2007, 08:32:54 ÖÖ » |
|
since
|
slm millet bencede bu cok iyi olur...tanisma konusu gercekten iyi olur http://www.selendi.com/forum/forumdisplay.php?f=187 hepinizi yukarıdaki adrese bekliyoruz....
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2007, 08:19:03 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2007, 08:44:08 ÖÖ » |
|
since
|
kastamonuya yolu düsen selndilileri beklerim.. DÜNYANIN HER YERİNDE BİR TÜRK TÜRKİYENİN NER YERİNDE BİR SELENDİLİ VARDIR....!  haklısın yasin... ülkemizin birçok noktasında hemşehrimiz var... dünyanın birçok noktasındada Türk var...:35: Kastamonuya selamlar sevgiler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|