« : Mart 31, 2006, 06:35:04 ÖS » |
|
basyigit
|
[COLOR="Blue"][SIZE="3"]SELENDİLİ SEVERSE KİMSE DURDURAMAZ SELENDİLİ AĞLARSA KİMSE GÜLDÜREMEZ SELENDİLİ GİDERSE KİMSE DÖNDÜREMEZ SELENDİLİ DOSTLARINI HİÇ UNUTMAZ UNUTMA HERKES[/SIZE][/COLOR] [COLOR="Red"][SIZE="4"]SELENDİLİ[/SIZE][/COLOR] [COLOR="Blue"][SIZE="3"]OLAMAZ[/SIZE][/COLOR]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mart 31, 2006, 06:43:55 ÖS » |
Kızmabrader
|
[COLOR="Blue"][SIZE="3"]SELENDİLİ SEVERSE KİMSE DURDURAMAZ SELENDİLİ AĞLARSA KİMSE GÜLDÜREMEZ SELENDİLİ GİDERSE KİMSE DÖNDÜREMEZ SELENDİLİ DOSTLARINI HİÇ UNUTMAZ UNUTMA HERKES[/SIZE][/COLOR] [COLOR="Red"][SIZE="4"]SELENDİLİ[/SIZE][/COLOR] [COLOR="Blue"][SIZE="3"]OLAMAZ[/SIZE][/COLOR] Güzel teşekkürler selendiliyi sayende tanıdık biraz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mart 31, 2006, 06:44:14 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mart 31, 2006, 11:25:38 ÖS » |
|
gofur
|
Güzel şiir.Çok sagol dostum.Şiir mi bilmiyom ama Sen mi yazdın?
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #4 : Nisan 01, 2006, 12:06:28 ÖS » |
|
basyigit
|
sayılır yarısını ben yarısı alıntı ama cogunlugu bana ait
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Nisan 01, 2006, 07:05:35 ÖS » |
|
balkan
|
[COLOR="Blue"][SIZE="3"]SELENDİLİ SEVERSE KİMSE DURDURAMAZ SELENDİLİ AĞLARSA KİMSE GÜLDÜREMEZ SELENDİLİ GİDERSE KİMSE DÖNDÜREMEZ SELENDİLİ DOSTLARINI HİÇ UNUTMAZ UNUTMA HERKES[/SIZE][/COLOR] [COLOR="Red"][SIZE="4"]SELENDİLİ[/SIZE][/COLOR] [COLOR="Blue"][SIZE="3"]OLAMAZ[/SIZE][/COLOR] ya kardeş bu şiirin bir benzerini ben geçenlerde yazmıştım ama neyse demekki insanlar aynı firekansta olabiliyor..
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Nisan 02, 2006, 08:06:38 ÖÖ » |
|
muhsin
|
Güzel teşekkürler selendiliyi sayende tanıdık biraz. çok ağol dostum güzel ve ilginç
|
|
|
|
|
|
Hayatta en anlamlı kelime "BİZ", en anlamsız kelime ise "BEN" dir... :35: muhsin
|
|
|
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2006, 07:59:08 ÖÖ » |
|
since
|
SELENDİLİ SEVERSE KİMSE DURDURAMAZ SELENDİLİ AĞLARSA KİMSE GÜLDÜREMEZ SELENDİLİ GİDERSE KİMSE DÖNDÜREMEZ SELENDİLİ DOSTLARINI HİÇ UNUTMAZ UNUTMA HERKES SELENDİLİ OLAMAZ ne güzel tarif etmişsin ilçe halıkmızı.. gerçektende süper olmuş.. sağolasın.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #8 : Nisan 03, 2006, 08:07:13 ÖÖ » |
|
h.kara
|
evet kardeşim gerçekten güzel yazmışsın alıntıda olsa bunu yapmak bile güzel bir olay....
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #9 : Nisan 03, 2006, 07:30:23 ÖS » |
|
basyigit
|
tesekkurler herkese sedat sen bana bide site isini ogretsen iyi olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2006, 08:16:33 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2006, 09:24:20 ÖS » |
|
abdulheyy
|
çok ağol dostum güzel ve ilginç HELAL KARDEŞİM MANYAK Bİ SÖZ BULMUŞSUN TUTTUM SENİ...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #12 : Nisan 18, 2006, 05:03:34 ÖS » |
|
abdulheyy
|
Balkaaaaan Bu şiiri Benimdi arkadaşım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2006, 08:34:01 ÖS Gönderen: sedatertugrul45 »
|
|
[COLOR="Olive"][SIZE="3"][/SIZE][/COLOR]temiz kalmış ne bulunur bir çöplükte,aşkta kirlenir elbet insanla birlikte...
|
|
|
« Yanıtla #13 : Nisan 18, 2006, 08:26:30 ÖS » |
|
balkan
|
Balkaaaaan Bu şiiri Ben Sürdüüm Piyasaya Yatma üzerine Ikimizi Bir Adam Sanmasinlar...hadi Bakam Kendii Yoluna Hadi Canim Yaladimm [COLOR="Olive"]abdulheyy kardeş bize rocon kesme![/COLOR] [COLOR="Black"]ne çakır gibi racon keseriz nede polat gibi kafa keseriz sadece insan gibi sohbet ederiz..  [/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC] [COLOR="Olive"]İNSAN MEFTUN OLDUĞU ŞEYİN KOLLARINDA CAN VERİR!..[/COLOR]
|
|
|
|