Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendili öğrencilerin Taşima Ihalesi Yapildi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendili öğrencilerin Taşima Ihalesi Yapildi  (Okunma Sayısı 301 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 29, 2005, 01:44:24 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Selendili öğrencilerin Taşima Ihalesi Yapildi

SELENDİLİ ÖĞRENCİLERİN TAŞIMA  İHALESİ YAPILDI

Manisa’nın Selendi İlçesinde Öğrenim  Gören Öğrencilerin Merkezi Okullarda Eğitimi Yapabilmesi İçin taşıma İhalesi  Yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binasında 2  Gün Süreyle Yapılan Öğrenci Taşıma İhalesine 64 Kişi katıldı.1451 Öğrenciyi  2  Ocak,10Haziran 2006 Tarihleri Arasında 100 günlük süre ile taşıyacak  olan 64 kişiden 57 tanesi İhaleyi kazanarak. Merkezde Atatürk, Cumhuriyet,  Üçeylül ve Fatih,   Köylerde ise Pınarlar, Rahmanlar, Şehirli  oğlu, Çamlıca İlköğretim Okullarına 101 Güzergâhtan Taşıma usuli ile Eğitim  Yapılacağını Söyleyen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Şehirli Günlük  Taşıma ücreti olarak 392 yeni Türk Lirası Toplamda da 392 bin Yeni Türk Lirası  Ödeneceğini dile getirdi. İhaleyi Kazanan Araç Sahiplerinden Sabri Önder, Sıtkı  Kaya ve Harun Çimen ise Ödemelerin zamanında yapılması gerektiğini yol ve araç  kat sayılarının günümüze koşullarına göre cazip hale getirilmesi aracın teknik  özelliklerine, yaşına göre ödeme yapılması gerektiğini söylediler

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendili öğrencilerin Taşima Ihalesi Yapildi
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 06:17:01 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv