Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi'de Su Sorunu

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi'de Su Sorunu  (Okunma Sayısı 255 defa) Seçenekler Arama
« : Kasım 17, 2008, 08:32:11 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Selendi'de Su Sorunu

2 Nov 2008

img67Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Yüceler Mahallesi’ne yapılan yeni su deposuna terfi binasından su aktarılamayınca mahalle ve köy merkezi susuz kaldı. Çanşa Köyü Muhtarı Dursun Kasap, AA muhabirine, İlke çayı üzerinde il özel idaresi tarafından yaptırılan sondajla çıkarılan ve içmeye elverişli olduğu belirlenen suyu, 100 tonluk depoya aktardıklarını belirterek, şöyle devam etti:
      ’’Fakat 20 yıl önce yapılan eski su borularını tamir imkanı olmayınca bir türlü suyu kullanır hale getiremedik. 20 yıl önce döşenen ve kullanılmayan su borularına bu suyun dahil edilmemesini istedim. Fakat herhangi bir problemle karşılaşıldığı zaman İl Özel idaresi tarafından bizim bu sorunumuzu gidereceği belirtildi. İl Özel idaresine defalarca gittim. Benden köy su deposu ile terfi binası arasında ilk önce kepçe ile su borusunun yatırılacağı kanalı kazmam isteniyor. Ben de bunun üzerine ilçeden kepçe talebinde bulundum. Bir türlü netice alınamadı.’’
      Kasap, yetkililerden bir an önce 210 hanenin su sorununun giderilmesini istediklerini kaydetti.
      İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Tutar ise konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi'de Su Sorunu
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 06:03:42 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv