Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi'de DSP kutlamaları

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi'de DSP kutlamaları  (Okunma Sayısı 197 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 26, 2008, 09:13:49 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Selendi'de DSP kutlamaları

28 Nov 2008

img87Demokratik Sol Parti (DSP)’nin 23.kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa’nın Selendi İlçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere Parti Meclis Üyesi Faruk TÜRKOĞLU, Manisa İl Yönetim Kurulu üyeleri, DSP çevre ilçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Selendi İlçe Başkanı Ramazan HARMANDALI ile yönetim kurulu üyeleri, ADD Selendi şube Başkanı Gürsoy GÜRBÜZ ile DSP’li partililer katıldı.

DSP Selendi İlçe Başkanı Şeref UTANGAN ve yönetim Kurulu üyeleri 23. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde Hükümet Konağı önüne gelerek Atatürk anıtına çelenk koydular.

Selendi Belediyesi saray Düğün Salonundaki kutlamalarda saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi başlandı. Ecevit’in hayatını anlatan sinevizyon gösterisi izlendi. Konuşmalar yapıldı, gençler Selendi oyun havaları ile coştu.

Kuruluş yıl dönümü ile ilgili konuşma yapan Parti Meclis Üyesi Faruk TÜRKOĞLU, Gücünü haktan ve halktan alarak, özgürlüğün ve barışın sembolü Ak Güvercin amblemli DSP’nin kurulmasına öncelik ve önderlik eden merhum Bülent Ecevit olduğunu söyledi.

DSP’nin öncülüğünde en hızlı çalışan ve en başarılı hükümet 57 hükümet olduğunu altına çizen TÜRKOĞLU şunları kaydetti; "Gerek demokrasi alanında, gerek ekonomik ve sosyal alanda başlattığımız reformcu atılımlar birbirini izlemiştir. Hükümetin hızlı ve kararlı çalışması bütün dünyada Türkiye’nin saygınlığını arttırmıştır. Türkiye’yi her şeye rağmen düzlüğe çıkarmayı başaran 57. hükümeti başlattığı pek çok ulusal kalkınma projesini yarıda bıraktırarak, Bizans entrikaları ile yıktılar ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlenmesi sürecini durdurdular" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Selendi İlçe Başkanı Şeref UTANGAN’da yaptığı konuşmada;

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi'de DSP kutlamaları
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 05:35:55 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv