« : Ağustos 22, 2006, 09:39:40 ÖÖ » |
|
since
|
Selendi'de, Damada 'Eşek Şakası' Manisa'nın Selendi İlçesi'nde yapılan bir düğünde, gelin almaya giden damada eşek şakası yapan sadıçları, damadı, süsledikleri bir eşeğe bindirince komik anlar yaşandı. Manisa'nın Selendi İlçesi'nde yapılan bir düğünde, gelin almaya giden damada eşek şakası yapan sadıçları, damadı, süsledikleri bir eşeğe bindirince komik anlar yaşandı.
Özel bir elektrik şirketinde çalışan Galip Akcan ile Gülsüm Akcan'ın düğün töreni ilginç görüntülere sahne oldu. Öğle saatlerinde ilçeye bağlı Mıdıklı köyü Ramazanlar Mahallesi'ne gelin almaya giden oğlan evi ve damadın arkadaşları, dönüşte damada eşek şakası yaptı. İlçenin Tokat Üstü mevkiinde önceden üzerine eski bir bez parçası örterek süsledikleri eşeğe, damat Galip Akcan'ı bindiren sadıçları, damadı bu şekilde davul zurna eşliğinde Şerefiye Mahallesi'ndeki evine taşıdı. Damadı, eşek sırtında gören ilçe halkı, gülme krizine girdi. İlginç şaka karşısında şok yaşayan damat Galip Akcan, daha sonra yörenin adetlerine göre kara kazanın üzerinde bir süre oynadı ve ardından da soğuk suyla yıkandı. İlginç görüntülerin yaşandığı düğün töreni, ilçe halkından da büyük ilgi gördü.
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2006, 09:43:40 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2006, 09:44:46 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Bu şakalar ve adetlerimiz olmasa nelere gülecez dostum.Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2006, 10:25:00 ÖÖ » |
sempati
|
nede olsa selendiliyiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2006, 10:25:31 ÖÖ » |
sempati
|
sağımız solumuz belli olmaz. ne zaman ne yapacağımız hiç belli olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2006, 08:06:19 ÖÖ » |
|
since
|
Bu şakalar ve adetlerimiz olmasa nelere gülecez dostum.Paylaşım için teşekkürler. düğünün neşesi bunlar... en azından güzel bir hatıra olmuş... gelenek ve göreneklerimiz gün geçtikçe önemini yitiriyor.:8: ben tşk.ederim dostum...:67:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2006, 04:10:18 ÖS » |
mehmetakgün
|
selendili heryerde selendili
|
|
|
|
|
|
Durumum ÇEWRİMİÇİ,Beynim MEŞGUL,Ruhum HEMEN DÖNECEK,Aklım DIŞARDA,Elim TELEFONDA,Kalßim ÇEWRİMDIŞI!...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2006, 06:42:48 ÖS » |
|
gofur
|
selendili heryerde selendili olay zaten selendide dostumm:21:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2006, 07:14:58 ÖS » |
|
çilem
|
sağımız solumuz belli olmaz. ne zaman ne yapacağımız hiç belli olmaz... gerçekten de bole ilginç adetlerimiz ooldunu bılmıyodum eeeeeeee ne de olsa selendi sagı solu bellı olmuyo harbiden de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2006, 08:21:52 ÖS » |
tofur
|
Selendi'de, Damada 'Eşek Şakası' Manisa'nın Selendi İlçesi'nde yapılan bir düğünde, gelin almaya giden damada eşek şakası yapan sadıçları, damadı, süsledikleri bir eşeğe bindirince komik anlar yaşandı. Manisa'nın Selendi İlçesi'nde yapılan bir düğünde, gelin almaya giden damada eşek şakası yapan sadıçları, damadı, süsledikleri bir eşeğe bindirince komik anlar yaşandı.
Özel bir elektrik şirketinde çalışan Galip Akcan ile Gülsüm Akcan'ın düğün töreni ilginç görüntülere sahne oldu. Öğle saatlerinde ilçeye bağlı Mıdıklı köyü Ramazanlar Mahallesi'ne gelin almaya giden oğlan evi ve damadın arkadaşları, dönüşte damada eşek şakası yaptı. İlçenin Tokat Üstü mevkiinde önceden üzerine eski bir bez parçası örterek süsledikleri eşeğe, damat Galip Akcan'ı bindiren sadıçları, damadı bu şekilde davul zurna eşliğinde Şerefiye Mahallesi'ndeki evine taşıdı. Damadı, eşek sırtında gören ilçe halkı, gülme krizine girdi. İlginç şaka karşısında şok yaşayan damat Galip Akcan, daha sonra yörenin adetlerine göre kara kazanın üzerinde bir süre oynadı ve ardından da soğuk suyla yıkandı. İlginç görüntülerin yaşandığı düğün töreni, ilçe halkından da büyük ilgi gördü.amah hocam millete kötü örnek olmayalım bekarız nede olsa :21:
|
|
|
|
|
|
BEN SADECE KADERİN PENÇESİNDE HAYALİM
|
|
|
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2006, 08:44:41 ÖS » |
|
çilem
|
korkma yaw sana essek sakası yapmazlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2006, 02:58:06 ÖS » |
selendili
|
Galip Akcan ve eşi hakkında hayırlı olması dilekleri ile bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Ağustos 28, 2006, 09:17:57 ÖÖ » |
|
since
|
gerçekten de bole ilginç adetlerimiz ooldunu bılmıyodum eeeeeeee ne de olsa selendi sagı solu bellı olmuyo harbiden de :45: :45: :30:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Ağustos 28, 2006, 09:21:47 ÖÖ » |
ultra aslan efe
|
Benim Düğünümdede Bana Birileri şaka Yaparmi Acaba
|
|
|
|
|
|
SARIYLA KIRMIZIYLA ANLIMIZIN AKIYLA
|
|
|
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2006, 09:53:24 ÖÖ » |
|
since
|
Benim Düğünümdede Bana Birileri şaka Yaparmi Acaba onu zaman gösterecek..:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Ağustos 29, 2006, 07:27:58 ÖS » |
|
çilem
|
Benim Düğünümdede Bana Birileri şaka Yaparmi Acaba sen istiyosan buluruz bişiler abicim ne olcek?:45: :45: :45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Ağustos 29, 2006, 07:30:42 ÖS » |
|
umutzi
|
Benim elimde var biraz şaka.Eskiden köyde yapardık.
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #17 : Eylül 02, 2006, 01:40:32 ÖS » |
farukbulut
|
çok güzel şaka yapmışlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Eylül 02, 2006, 02:24:50 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Ekim 17, 2006, 03:00:39 ÖS » |
gurcan8232
|
ne guzel saka yapmıslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Ekim 17, 2006, 03:10:11 ÖS » |
|
since
|
SERİN ORTAMDA SAKLAMAN GEREK BİLİYORSUN DİMİ YOKSA BOZULUYORRR....:21: :67: :67: :67: :67:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Ekim 17, 2006, 03:40:24 ÖS » |
|
|
|
|