Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi'de Bilim Ve Eğitim Sergisi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi'de Bilim Ve Eğitim Sergisi  (Okunma Sayısı 325 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 20, 2005, 11:52:53 ÖÖ »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Selendi Ilçesi'nde, Milli Egitim Müdürlügü tarafindan tüm okullarin katilimiyla düzenlenen egitim, bilim, sanat ve kültür sergisindeki birbirinden ilginç buluslar ilçe halki tarafindan büyük ilgi gördü.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen serginin açılış töreninde, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Yatılı İlköğretim Bölge Okulu folklor ekibinin gösterileriyle devam eden törene Kaymakam Metin Maytalman, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel, Milli Eğitim Müfettişler Kurulu Başkanı Kamil Yiğen ve Cumhuriyet Başsavcısı Murat Efe katıldı. Serginin açılış kurdelasını kesen protokol üyeleri, daha sonra davetlilerle birlikte fuardaki standları dolaştı.

Standlardaki bütün buluşları tek tek inceleyen Kaymakam Maytalman, özellikle Çok Programlı Lise'nin standında bulunan elektrikli icatlar hakkında bilgi aldı. Maytalman, mürekkepli suyun damlayla su oluşunu ve öğrencilerin kan gruplarını ölçmelerini dikkatle izledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Murat Efe'nin iki çiviyi birbirinden ayırırken zorlanmasına rağmen başarması alkışlandı. En büyük ilgiyi ise yine öğrencilerin yaptığı yanardağ buluşu gördü.

Daha sonra açık alanda kurulan yörük çadırını da gezen Kaymakam Maytalman ve beraberindekiler, çadırda gözleme yiyip ayran içti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Akyüz başta olmak üzere öğretmen ve öğrencilere organizasyonu hazırladıkları için teşekkür eden Maytalman, Avrupa Birliği'ne (AB) giriş sürecinde Türkiye açısından böyle projelerin sergilenmesinin olumlu katkıları olacağını söyledi.

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi'de Bilim Ve Eğitim Sergisi
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 05:29:15 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv