Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendide 3 Eylül Muhteşemdi

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendide 3 Eylül Muhteşemdi  (Okunma Sayısı 469 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 20, 2005, 01:37:47 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Selendi Belediyesini Düzenlediği 3 Eylül Gecesi Her Açidan Izleyenleri Mest Etti

Her Yil Düzenlenen 3 Eylül şenlikleri Selendide Yine Büyük Bir Coşku Ile Kutland.3 Gün Boyunca Selendi Halki Adeta Eğlenceye Doydu. 1 Eylül Günü Belediye Açik Düğün Salonunda Ses Yarişmasi Yapildi Ve Selendiden Sesine Güvenen Arkadaşlar Birbiriyle Yarişti.yarişmanin Galibi Pinar Filik Oldu .2 Eylül Günü Yine Açik Havada Yerel Sanatçilarin Konseri Vardi.iki Gecede çok Kalabalikti.ve Muhteşem Final Yaklaşik 3000-3500 Kişinin Izlediği Ve Adeta Izdiham Yaşanan 3 Eylül Gecesinde Pinar Erol-esra-rahşan Atabay- Ve Hamiyet Sirasiyla Sahnedeydi.selendililere Muhteşem Bir Müzik Ziyafeti Yaşattilar Yine Ayni Gecede Ses Yarişmasi Birincisi Pinar Filikte Sahne Aldi.hamiyet Ve Rahşan Atabayin Sesini çok Peğendiği Pinar Hamiyet Sahneydeken Ona Vokal Yapti.bunlarin Dişinda Gündüz Faaliyetleride Yine çok Kalabalik Geçti.cirit Müsabakalari Tramp Atişlari Ve 3 Eylül Günü Gerçekleştirilen Geçit Töreni.akp Manisa Milletvekili Hüseyin Tanriverdi De 3 Eylül Gecesi Bir Konuşma Yapti Ve Selendililere üniversite Müjdesi Verdi.yine Selendide Hiç Bir Köyün Susuz Ve Yolsuz Kalmayacagi Müjdesiyle Selendililerin Yüzünü Bir Kere Daha Güldürdü.kisacasi 3 Eylül Bu Yil çok Güzel Geçti.organizasyonlar Mükemmeldi.

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendide 3 Eylül Muhteşemdi
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 05:27:14 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2006, 10:56:27 ÖÖ »
nako
Üye Bilgileri Selendili
*

selam selandi halkı bir zamanlar ben o ilçede 7 sene kaldım adım okan cömert
3 eylül ilkögretim okulunda okudum beni tanıyan eski arkadaşlar lütfen mesaj atsınlar
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2006, 12:47:22 ÖS »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

Alıntı sahibi: nako
selam selandi halkı bir zamanlar ben o ilçede 7 sene kaldım adım okan cömert
3 eylül ilkögretim okulunda okudum beni tanıyan eski arkadaşlar lütfen mesaj atsınlar

kardeş kimde okudun yazdın.
kaç senesinde
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv