« Yanıtla #60 : Ağustos 26, 2006, 09:36:18 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
ticaret başka eğitim başka...türkiyede bu işe sadece ticari hayat açısından bakılıyor ama bir yere kadar. Bakın bizimkiler bile sulanmış. Bi ortaklık payı da bize ayırın bari...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #61 : Ağustos 26, 2006, 09:38:54 ÖÖ » |
|
umutzi
|
ticaret başka eğitim başka...türkiyede bu işe sadece ticari hayat açısından bakılıyor ama bir yere kadar. Bakın bizimkiler bile sulanmış. Bi ortaklık payı da bize ayırın bari... Hehehe.Ayıpsın Hocam.Kollektif bir şirket kurarız o zaman  :D:D
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
« Yanıtla #62 : Ağustos 26, 2006, 10:18:07 ÖÖ » |
|
çilem
|
Tümüyle doğru söğlüyorsun Çilemcim.Ama şunu unutmamak gerek böyle bir bölüm açıldığı zaman zaten ister istemez öğrencilerin eğlenmesi için gerekli olan yerler otomatik olarak açılacaktır bence.Hele bir açılsın ben talibim bir yer açmaya  :D:D sonuc nedir acıyomusunuz bı yer yani unıwersıte olmasa da liseler war yatılıyız açın bi yer sizde mutlu olun bızde hem ıyı kazanırsınız ha:45: :45:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : Ağustos 26, 2006, 10:20:02 ÖÖ » |
|
umutzi
|
sonuc nedir acıyomusunuz bı yer yani unıwersıte olmasa da liseler war yatılıyız açın bi yer sizde mutlu olun bızde hem ıyı kazanırsınız ha:45: :45: Lise bu tarz eğlenciler için daha çok erken abicim.Ve toplum açısından da hiç hoş görülmez bunlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : Ağustos 26, 2006, 10:23:15 ÖÖ » |
|
çilem
|
ewet ya selendi de hersey yadırganıyo nedense bi izmirde ole deıl ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : Ağustos 27, 2006, 03:50:08 ÖS » |
|
varyans45
|
yorumsuz,buraya gelenler de insan burda okunur mu be yawww!!! yok be o kadar da değil ama yine de haksız sayılmassın..:49: :45: :69:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #66 : Ağustos 30, 2006, 01:40:06 ÖS » |
|
çilem
|
yok be o kadar da değil ama yine de haksız sayılmassın..:49: :45: :69: nıye olmasın ki bal gibide okunur:16:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : Ağustos 30, 2006, 04:06:30 ÖS » |
|
varyans45
|
nıye olmasın ki bal gibide okunur:16: tabi okunur ama sağlanan imkanlar açısından bakarsak işleri zor
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]yaz yağmuru düşer durur yüreyime bir küçük aşk yeter benim hasretime sende benim yağmurum ol damla damla düş gönlüme...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #68 : Eylül 02, 2006, 09:49:30 ÖS » |
|
osmank_79
|
ekonomik olarak ilçe için iyi olur. fakat toplumsal vegelenek göreneklerimiz açısından gerekli önlemler alınmassa çöküntü başlar kanısındayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : Eylül 13, 2006, 02:09:56 ÖS » |
|
gofur
|
eee bırakın da kalkınsın artık!!!! Tamercimm ben tutmuyom valla....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #70 : Eylül 13, 2006, 02:14:25 ÖS » |
|
gofur
|
KATILIYORUM,, Selendi gibi küçük yerlere yüksekokul açolmasını ben de çok tasvip etmiyorum. Selendi şansını başka alanlarda aramalı. Na yani sayısal mı oynasın selendi? Geriye pek fazla seçenek kalmıyo zaten..:21:
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #71 : Eylül 13, 2006, 03:28:18 ÖS » |
|
umutzi
|
Kumarhane açalım ha ne dersin gofurum.İyi fikir dimi....:21:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : Mayıs 03, 2007, 01:56:38 ÖS » |
kerimturku
|
Bi Anadulu Lisesi açıldı selendi hareketlendi 2 yıllıkta olsa üni açılsa selendimiz için buyuk bi gelişme sağlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : Mayıs 05, 2007, 12:00:57 ÖS » |
seledili86
|
yanıbaşımızda demicide 5000 öğrenci okuyor. ilçenin ekonomisi nasıl iyi selendide bir yuksek okul olsa çok daha iyi olur. hem selendi demirciye göre ana yollara daha yakın merkezle ulaşım daha iyi.. neden açılmasın kiii
|
|
|
|
|
|
[FONT="Arial Black"][/FONT]BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP İHANET EDEN BİRGÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU YER....
|
|
|
« Yanıtla #74 : Mayıs 05, 2007, 02:29:30 ÖS » |
faruk erol
|
ben burada faydalımı olur zaralımı olur o konuda birşey söylemeyeceğim (tabiki bir fkrimde var) ama bir kaç arkadaş ekonomik yönden olumlu ahlaki yönden olumsuz olacağını ama yinede açılsın anlamında söylemişler.Ben bu konudada doğru yada yanlış demiyorum.Benim dikkatinizi çekmek istediğim şey bir konu ekonomik ve ahlaki yönden değerlendiriliyor ekonomik neden ahlakın üzerine çıkarılıyor.Bunu dar anlamda değerlendirecek olurursak şuraya geliyor yani para kazanalımda ahlaksız olursak olalım.Bunu hayat felsefesi haline getirmenin yanlış olduğu kanatindeyim. Arkadaşlarımın bu şekilde yazarlerken hayat felsefesi olarak görüşlerinin bu şekilde olmadığını ve sadece olayı yüzeysel olarak değerlendirdiklerine inanıyor tüm selendililere selamlarımı iletiyorum. Bu arada inşallah İlçemize yüksek okul açılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : Mayıs 05, 2007, 02:47:03 ÖS » |
faruk erol
|
Atrik Gregoriosun Rus Çarına Mektubu
"Türkleri maddeten ezmek ve yıkmak mümkün değildir. Çünkü Türkler çok sabırlı ve dayanıklı insanlardır. Gayet gururludurlar ve izzet-i nefis sahibidirler. Bu özellikleri de; dinlerine bağlılıklarından, kadere rıza göstermelerinden, geleneklerinin kuvvetinden, padişahlarına, komutanlarına, büyüklerine olan itaat duygularından gelmektedir. Türkler zekidir ve kendilerini müspet yolda sevk ve idare edecek reislere sahip oldukları müddetçe de çalışkandırlar. Gayet kanaatkardırlar. Onların bu üstünlükleri, hatta kahramanlık ve bahadırlık duyguları, geleneklerine olan bağlılıktan, ahlaklarının sağlamlığından gelmektedir. Türklerde önce itaat duygusunu kırmak ve manevi bağları yok etmek ve dine dayanma güçlerini zaafa uğratmak gerekir. Bunun da en kısa yolu, milli ve manevi geleneklerine uymayan dış fikirlere ve davranışlara onları alıştırmaktır. Türkler dış yardımı reddederler, haysiyet duyguları buna engeldir. Velev ki geçici bir süre için görünüşte kuvvet ve kudret verse de, Türkleri dış yardıma alıştırmak gerekir. , Maneviyatları sarsıldığı gün, Türkleri kendilerinden şeklen çok kalabalık ve görünüşte egemen güçler önünde zafere götüren asıl kudretleri sarsılacak ve maddi araçların üstünlüğü ile onları yıkmak mümkün olacaktır. Bu nedenle, Osmanlı Devletini tasfiye için soyut olarak harp meydanlarında zafer kazanmak yeterli değildir ve hatta sadece bu yolda yürümek Türklerin haysiyet ve vakarını tahrik edeceğinden, gerçeklere ulaşmalarına neden olabilir. Yapılacak olan, Türklere bir şey hissettirmeden bünyelerindeki bu yıkımı tamamlamaktır."
(General Ignatief'in Hatıralar.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : Mayıs 05, 2007, 02:52:24 ÖS » |
|
GIRLIYAN
|
açılmasın diyenleri anlamak çok zor böle bi zamanda kendinizi ne kadar dışa kapalı duyarsız koruyabilirsiniz. gayet ii olur yok ahlakı bozulurmus o zaman butun net kafeleri kapatın ilim bıcak gibidir ekmek de kesersin bogazda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : Mayıs 08, 2007, 12:37:59 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #78 : Mayıs 10, 2007, 11:02:17 ÖÖ » |
pelitoğlu
|
iki yıllık bölüm gelmeyeceğine göre kafamızı ağırtmayalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : Temmuz 04, 2007, 12:01:14 ÖS » |
Azize
|
Bence Selendi gibi daha gelişememiş yere 2 yıllık bir bölüm yararlı olur. Selendi bu durumda da gelişir.  :(Ama Selendi'ye 2 yıllık bir bölüm olmazsa Selendi gelişemez ve kasaba olmaya başlar. Çünkü İnsanlar Çocuklarını okutabilmek için şehir dışına gidiryorlar. Şehir dışlarına gittikleri için Selendi de nufüs azalıyor.
|
|
|
|
|
|
______________ ____________ __________
At kendini denize Geride bekleyenin mi var Neyli yon sen...
______________ ______________ _______
|
|
|
« Yanıtla #80 : Temmuz 04, 2007, 12:09:05 ÖS » |
volkan
|
Bence Selendi gibi daha gelişememiş yere 2 yıllık bir bölüm yararlı olur. Selendi bu durumda da gelişir.  :(Ama Selendi'ye 2 yıllık bir bölüm olmazsa Selendi gelişemez ve kasaba olmaya başlar. Çünkü İnsanlar Çocuklarını okutabilmek için şehir dışına gidiryorlar. Şehir dışlarına gittikleri için Selendi de nufüs azalıyor. katılıyorum... ülkemiz eğitim alanında son yıllarda büyük atılımlara sahne oldu ama ilçemizde üniversite adına bir bölüm dahi bulunmaması ilçemizin gelişmeyi bir yana bırakın sürekli göçler vererek gerilemesine neden olmuştur.. göç ün önüne geçmek için üniversite şart...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : Temmuz 13, 2007, 05:51:37 ÖS » |
Azize
|
Bence Selendi gibi daha gelişememiş yere 2 yıllık bir bölüm yararlı olur. Selendi bu durumda da gelişir.  :(Ama Selendi'ye 2 yıllık bir bölüm olmazsa Selendi gelişemez ve kasaba olmaya başlar. Çünkü İnsanlar Çocuklarını okutabilmek için şehir dışına gidiryorlar. Şehir dışlarına gittikleri için Selendi de nufüs azalıyor. katılıyorum... ülkemiz eğitim alanında son yıllarda büyük atılımlara sahne oldu ama ilçemizde üniversite adına bir bölüm dahi bulunmaması ilçemizin gelişmeyi bir yana bırakın sürekli göçler vererek gerilemesine neden olmuştur.. göç ün önüne geçmek için üniversite şart... Bence Selendi gibi daha gelişememiş yere 2 yıllık bir bölüm yararlı olur. Selendi bu durumda da gelişir.  :(Ama Selendi'ye 2 yıllık bir bölüm olmazsa Selendi gelişemez ve kasaba olmaya başlar. Çünkü İnsanlar Çocuklarını okutabilmek için şehir dışına gidiryorlar. Şehir dışlarına gittikleri için Selendi de nufüs azalıyor. Atrik Gregoriosun Rus Çarına Mektubu
"Türkleri maddeten ezmek ve yıkmak mümkün değildir. Çünkü Türkler çok sabırlı ve dayanıklı insanlardır. Gayet gururludurlar ve izzet-i nefis sahibidirler. Bu özellikleri de; dinlerine bağlılıklarından, kadere rıza göstermelerinden, geleneklerinin kuvvetinden, padişahlarına, komutanlarına, büyüklerine olan itaat duygularından gelmektedir. Türkler zekidir ve kendilerini müspet yolda sevk ve idare edecek reislere sahip oldukları müddetçe de çalışkandırlar. Gayet kanaatkardırlar. Onların bu üstünlükleri, hatta kahramanlık ve bahadırlık duyguları, geleneklerine olan bağlılıktan, ahlaklarının sağlamlığından gelmektedir. Türklerde önce itaat duygusunu kırmak ve manevi bağları yok etmek ve dine dayanma güçlerini zaafa uğratmak gerekir. Bunun da en kısa yolu, milli ve manevi geleneklerine uymayan dış fikirlere ve davranışlara onları alıştırmaktır. Türkler dış yardımı reddederler, haysiyet duyguları buna engeldir. Velev ki geçici bir süre için görünüşte kuvvet ve kudret verse de, Türkleri dış yardıma alıştırmak gerekir. , Maneviyatları sarsıldığı gün, Türkleri kendilerinden şeklen çok kalabalık ve görünüşte egemen güçler önünde zafere götüren asıl kudretleri sarsılacak ve maddi araçların üstünlüğü ile onları yıkmak mümkün olacaktır. Bu nedenle, Osmanlı Devletini tasfiye için soyut olarak harp meydanlarında zafer kazanmak yeterli değildir ve hatta sadece bu yolda yürümek Türklerin haysiyet ve vakarını tahrik edeceğinden, gerçeklere ulaşmalarına neden olabilir. Yapılacak olan, Türklere bir şey hissettirmeden bünyelerindeki bu yıkımı tamamlamaktır."
(General Ignatief'in Hatıralar.)
ben burada faydalımı olur zaralımı olur o konuda birşey söylemeyeceğim (tabiki bir fkrimde var) ama bir kaç arkadaş ekonomik yönden olumlu ahlaki yönden olumsuz olacağını ama yinede açılsın anlamında söylemişler.Ben bu konudada doğru yada yanlış demiyorum.Benim dikkatinizi çekmek istediğim şey bir konu ekonomik ve ahlaki yönden değerlendiriliyor ekonomik neden ahlakın üzerine çıkarılıyor.Bunu dar anlamda değerlendirecek olurursak şuraya geliyor yani para kazanalımda ahlaksız olursak olalım.Bunu hayat felsefesi haline getirmenin yanlış olduğu kanatindeyim. Arkadaşlarımın bu şekilde yazarlerken hayat felsefesi olarak görüşlerinin bu şekilde olmadığını ve sadece olayı yüzeysel olarak değerlendirdiklerine inanıyor tüm selendililere selamlarımı iletiyorum. Bu arada inşallah İlçemize yüksek okul açılır.
[/color] 
|
|
|
|
|
|
______________ ____________ __________
At kendini denize Geride bekleyenin mi var Neyli yon sen...
______________ ______________ _______
|
|
|
« Yanıtla #82 : Eylül 10, 2007, 11:58:21 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #83 : Temmuz 04, 2008, 08:38:05 ÖS » |
sessiz ses
|
elbette cok mükemmel olur ama neden insanlar bunu direk ekonomik açıdan bakıyorlar anlamadım bakın su an ilçemizde anadolu lisesi var orda okuyon insanlar için allah aşkına bu güne kadar ne yapıldı o çocuklar hafto sonunu naasıl geçiriyorlar ikinci yada üçüncü senelerini burda okumak isteyen sizce kaç kişi vardır vet ögrenciler para kasası gibi görüyoruz ama o parayı kazanmak için hiçbirşey yapmıyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|