« : Kasım 23, 2006, 08:49:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2006, 03:00:04 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
foruma giren hiç kimse yok dükkanı kapatıp gitsinler.
|
|
|
|
|
|
ÜSTTE GÖK BASMASAR, ALTTA YER TELİNMESER, SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZAR.
|
|
|
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2006, 01:45:37 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2006, 01:52:45 ÖS » |
şövalye
|
mERAK EDİYORUMDA. SELENDİ.COM NELER OLUYOR. NEDEN KAPANDI AÇILDI? Ne tür sorunlar yaşıyor? foruma giren hiç kimse yok dükkanı kapatıp gitsinler.
hiç bişey olduğu yok arkadaşlar herşey yolunda. kapatıp gidince siz mutlumu olacaksınız. üzgünüzm o zman o mutluluğu hiç yakalayamayacaksın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2006, 01:58:52 ÖÖ » |
|
Selendi
|
bir süre kapalı oldu, yeniden eski günlere döneriz, hiç merak etmeyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2006, 07:08:53 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2006, 09:08:20 ÖÖ » |
seyman
|
foruma giren hiç kimse yok dükkanı kapatıp gitsinler. kapatmaya gerek yok sen sevmiyorsan gelme hır çıkarmaya nekadar meraklımışsınız be yaaa
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2006, 10:46:00 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
foruma giren hiç kimse yok dükkanı kapatıp gitsinler. :69: :69: :69: :69: :69: :69: [COLOR="Indigo"] e sen varsın, ben varım, diğer arkadaşlar malum, hızla konular açılıyor, katılım da çok iyi, en azından düzeldi mi diye her gün siteyi kontrol eden bir çok insan var,
sen hep böyle mi yapıyorsun, yenilince ya da zor olduğunu hissettiğin an kaçmak yani... valla hiç tarzım değil arkadaşım, sen dükkanı kapalı varsay istersen... Ama geliyorsanda lütfen huzuru kaçırma...
[/COLOR]
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2006, 02:30:52 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
kırmızı'ya herkes neden böyle sert tepki göstermiş anlamadım, bırakın adam düüncelerini söylesin hem belki de espiri yapmıştır, sitenin haline üzülmüştür... şimdi beraberlik zamanı...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2006, 11:56:08 ÖS » |
|
Selendi
|
kırmızı'ya herkes neden böyle sert tepki göstermiş anlamadım, bırakın adam düüncelerini söylesin hem belki de espiri yapmıştır, sitenin haline üzülmüştür... şimdi beraberlik zamanı... hocam arkadaşların tepkisi forumun belli bir süre kapanmasından dolayı duydukları üzüntüden diye düşünüyorum. doğru söylüyorsunuz belki espiri yapmış olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Aralık 05, 2006, 08:17:12 ÖÖ » |
|
since
|
kırmızı'ya herkes neden böyle sert tepki göstermiş anlamadım, bırakın adam düüncelerini söylesin hem belki de espiri yapmıştır, sitenin haline üzülmüştür... şimdi beraberlik zamanı... evet şimdi beraberlik zamanı... hep birlikte selendi.com un gelişimine katkı yapalım...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #11 : Aralık 07, 2006, 01:12:41 ÖÖ » |
|
kırmızıx1
|
Bu yönetici arkadaşların neden bukadar anlamsız tepkiler verdiğini bir türlü anlamış değilim. Bu kadar tahammülsüzlük; pes doğrusu. Sizin bu tahammülsüzlüğünüz yüzünden kaç insan gitti bu forumdan? Burada benim amacım hır çıkarmak değil. sadece katılımın çok düşük olduğunu bunun da üzüntü verici olduğunu dile getirmeye çalıştım. Ancak görüyorum ki ortada bir yanlış anlaşılma bir alınganlık var. Belkide bu arkadaşların forumu sahiplenme içgüdüsünden kaynaklanıyor. Unutmayın ki bu forumun adı "Selendi". Bu ismi kullanıyorsanız artık bu forum herkese yani bütün Selendililere aittir. Bu yüzden forumda lütfen kabadayıvari edalarla gezinmeyin. Sadece kendinize ait bir alan istiyorsanız ya başka bir forum açın ya da forumun adını değiştirin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Aralık 07, 2006, 08:16:39 ÖÖ » |
|
since
|
Bu yönetici arkadaşların neden bukadar anlamsız tepkiler verdiğini bir türlü anlamış değilim. Bu kadar tahammülsüzlük; pes doğrusu. Sizin bu tahammülsüzlüğünüz yüzünden kaç insan gitti bu forumdan? Burada benim amacım hır çıkarmak değil. sadece katılımın çok düşük olduğunu bunun da üzüntü verici olduğunu dile getirmeye çalıştım. Ancak görüyorum ki ortada bir yanlış anlaşılma bir alınganlık var. Belkide bu arkadaşların forumu sahiplenme içgüdüsünden kaynaklanıyor. Unutmayın ki bu forumun adı "Selendi". Bu ismi kullanıyorsanız artık bu forum herkese yani bütün Selendililere aittir. Bu yüzden forumda lütfen kabadayıvari edalarla gezinmeyin. Sadece kendinize ait bir alan istiyorsanız ya başka bir forum açın ya da forumun adını değiştirin. haklısın katılım düşük ve tekrar eski seviyemize gelmek istiyorsak daha hoşgörülü davranalım... site hepimizin sitesi... sahiplenme söz konusu olmamalı... herşey selendi.com için...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #13 : Aralık 07, 2006, 09:10:52 ÖÖ » |
seyman
|
foruma giren hiç kimse yok dükkanı kapatıp gitsinler. lütfen şu yazdığını birdaha oku arkadaşım kimsenin sahiplendiği yok, kabadayılık kimsenin harcı diildir. bu selendi bizim, bu selendi hepimizin,
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #14 : Aralık 07, 2006, 11:31:37 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Aralık 08, 2006, 10:43:47 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Bu yönetici arkadaşların neden bukadar anlamsız tepkiler verdiğini bir türlü anlamış değilim. Bu kadar tahammülsüzlük; pes doğrusu. Sizin bu tahammülsüzlüğünüz yüzünden kaç insan gitti bu forumdan? Burada benim amacım hır çıkarmak değil. sadece katılımın çok düşük olduğunu bunun da üzüntü verici olduğunu dile getirmeye çalıştım. Ancak görüyorum ki ortada bir yanlış anlaşılma bir alınganlık var. Belkide bu arkadaşların forumu sahiplenme içgüdüsünden kaynaklanıyor. Unutmayın ki bu forumun adı "Selendi". Bu ismi kullanıyorsanız artık bu forum herkese yani bütün Selendililere aittir. Bu yüzden forumda lütfen kabadayıvari edalarla gezinmeyin. Sadece kendinize ait bir alan istiyorsanız ya başka bir forum açın ya da forumun adını değiştirin. eleştirilerinde kısmen haklısın, ki yönetici arkadaşlar bu tepkilerini tashih ettiler; ama sen de tepkilerinde daha dikkatli olabilirsin mesele "dükkanı kapatıp gitsinler" ifadesi bu siteye emek veren insanları sonuçta incitir ve tahrik eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Aralık 08, 2006, 03:23:10 ÖS » |
|
since
|
eleştirilerinde kısmen haklısın, ki yönetici arkadaşlar bu tepkilerini tashih ettiler; ama sen de tepkilerinde daha dikkatli olabilirsin mesele "dükkanı kapatıp gitsinler" ifadesi bu siteye emek veren insanları sonuçta incitir ve tahrik eder. yani....:35: :35: hepimiz eleştri yapma hakkına sahibiz... ama önce kendimizi sonrada başkalarını eleştirelim,tek taraflı olmaz dimi? eleştrilerimiz yıkıcı değil yapıcı olmalı...:35: :35: zaman birlik ve beraberlik zamanı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2006, 11:49:59 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
eleştirilerinde kısmen haklısın, ki yönetici arkadaşlar bu tepkilerini tashih ettiler; ama sen de tepkilerinde daha dikkatli olabilirsin mesele "dükkanı kapatıp gitsinler" ifadesi bu siteye emek veren insanları sonuçta incitir ve tahrik eder. Eğer takıldığınız nokta dükkanı kapatıp gitme sözüyse ve arkadaşlar sadece bunun için incindiyse ve kaba olarak algılandıysa ben bunun için özür dilerim ancak yaptığım eleştirilerde haksız olduğumu hiç zannetmiyorum, çünkü sizde iyi biliyorsunuz ki yöneticilerin pervasız çıkışları sonucunda birçok arkadaş bu siteden ayrılmadı mı? Hatta sizde bir süre uzak kalmadınız mı? Bu soruların cevaplarını düşünürseniz sanıyorum beni haklı bulacaksınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Aralık 08, 2006, 11:56:04 ÖS » |
|
kırmızıx1
|
Bazı arkadaşlar yazdıklarımı sükunetle karşılamış gibi davransalarda yazdıklarının arasında diş gıcırtılarını duymamak imkansız. Ne kadar duygusalsınız ve de ne kadar çabuk provoke oluyorsunuz.Benim o cümleleri yazdığımda katılım okadar düşüktü ki yöneticiler bile uğramıyordu. Sizce de benim sözlerim insanları biraz kendine getirmedi mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Aralık 09, 2006, 02:53:57 ÖÖ » |
|
Selendi
|
Eğer takıldığınız nokta dükkanı kapatıp gitme sözüyse ve arkadaşlar sadece bunun için incindiyse ve kaba olarak algılandıysa ben bunun için özür dilerim ancak yaptığım eleştirilerde haksız olduğumu hiç zannetmiyorum, çünkü sizde iyi biliyorsunuz ki yöneticilerin pervasız çıkışları sonucunda birçok arkadaş bu siteden ayrılmadı mı? Hatta sizde bir süre uzak kalmadınız mı? Bu soruların cevaplarını düşünürseniz sanıyorum beni haklı bulacaksınız. birbirimize kenetlenip destek olsak nasıl olur arkadaşlar artık eski mevzuları ısıtıp ısıtıp önümüze koymayalım. geçmişe bir sünger çekelim. Ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2006, 06:24:22 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #21 : Aralık 11, 2006, 08:48:14 ÖÖ » |
|
since
|
birbirimize kenetlenip destek olsak nasıl olur arkadaşlar artık eski mevzuları ısıtıp ısıtıp önümüze koymayalım. geçmişe bir sünger çekelim. Ne dersiniz? iyi olur derim.... bencede sitemizin gelişimi ve dostluk bağlarımızın kuvvetlenmesi için geçmişte yaşanan bazı olumsuzlukları unutalım hatalarımızdan ders alalım ve birbirimize kenetlenelim...:35: :35: :35:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Aralık 11, 2006, 01:52:21 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Eğer takıldığınız nokta dükkanı kapatıp gitme sözüyse ve arkadaşlar sadece bunun için incindiyse ve kaba olarak algılandıysa ben bunun için özür dilerim ancak yaptığım eleştirilerde haksız olduğumu hiç zannetmiyorum, çünkü sizde iyi biliyorsunuz ki yöneticilerin pervasız çıkışları sonucunda birçok arkadaş bu siteden ayrılmadı mı? Hatta sizde bir süre uzak kalmadınız mı? Bu soruların cevaplarını düşünürseniz sanıyorum beni haklı bulacaksınız. incitme incinme meseleleri karşılıklı sonuçta, sitenin müdavimleri olan bizlerin de dediğin gibi zaman zaman kırıldığımız, soğuduğumuz zamanlar olmadı değil ; bu konunun başında sana gösterilen tepkiden çok rahatsız olmuştum , bınu açıkça ifade ettim zaten. AMA ben herşeye rağmen pozitif olalım, yeni bir başlangıç yapalım diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|