Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Selendi Ziraat Odasinda Seçim Heyecani

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Selendi Ziraat Odasinda Seçim Heyecani  (Okunma Sayısı 542 defa) Seçenekler Arama
« : Ocak 19, 2007, 06:12:28 ÖS »
yılmaztuna
haberci
Üye Bilgileri Selendili

Manisa’nın Selendi İlçesinde Ziraat odası Başkanlık Seçimine az bir süre kalalı Başkan adayları adaylıklarını açıklamaya başladılar. Başkan adaylıklarını açıklayan adaylar delegeleri ziyaret ederek başkan olmak için bende varım diyor.

Şu anki mevcut Başkan Salahaddin Kızıldaş’ın 1 ay önce yapılan delege seçimlerinde delege seçilememesi sonrası aday olamayacağından oda Başkanlığı için adaylar tek tek ortaya çıkmaya başladı. İlk önce adaylığını açıklayıp İlçe Başkanlığını yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) den istifa eden Mehmet Akıncıdan sonra Servet Akyıldız ve Şerif Ekim da adaylıklarını açıklayıp çalışmalara başladılar.55 delegenin oy kullanacağı seçimde adaylar ilk önce 22 kişilik yönetim kurulunu belirleyecek. Her aday şu anda yönetim belirlemek için kulis çalışmaları yaparken delegeleri dolaşıp oy istiyorlar. Adaylıklarını açıklayan 3 adayda mevcut Başkan Salahaddin Kızıldaş’ın yaptıklarını takdir ettiklerini söyleyen başkan adayları bir evrak çantası ile yola çıkmıştı. Odayı bugünkü durumuna getiren Kızıltdaş’ın delege olamaması da üzücü bir olay fakat oda başkanlığına seçildiğimiz takdir Kızıltaşın yerini de aratmayacaklarını dile getirdiler.
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Selendi Ziraat Odasinda Seçim Heyecani
« Posted on: Mayıs 25, 2012, 05:20:45 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2007, 06:48:45 ÖS »
padişah
Üye Bilgileri Selendili

tüm adaylara başarılar...:35: :35:
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2007, 10:49:01 ÖÖ »
seyman
Üye Bilgileri Selendili

hayırlısı olsun

Havaya bakar hava alırsın,
Toprağa bakar dua alırsın...
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2007, 03:13:32 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

baya çekişmeli bir seçim olacak. inşallah çiftçilerimize en iyi hizmet edecek aday başkan seçilir.

Elhamdülillah Fenerliyim
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2007, 09:46:48 ÖÖ »
_KoSoVaLı_
C.B.Ü.
Üye Bilgileri Selendili
**

selahattin kızıldaş amcam olur.üzüldüm aday olmamasına yıllardır sürdürüyordu ve başarılıydı.selendi için hayırlı olsun yeni başkan.

BIR GUN ANLARSIN HAYAL KURMAYI, BEKLEMEYI, UMIT ETMEYI. LANET EDERSIN YASADIGINA. MAZIDEN NE KALMISSA YIRTAR ATARSIN NEFRET EDEREK!
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2007, 09:54:32 ÖÖ »
yahya
Üye Bilgileri Selendili

Tabii ki son dönemlerin parlayan yıldızların odalar..artık siyasi partilerden daha çekişmeli geçiyor kongreleri. ilçemizde önümüzde ki günlerde yapılacak bir ziraat odası başkanlık seçimi var..inşallah hayırlısı olsun..Selendiye ve selendiliye hizmet babında iyi bir şahsetin orada bulunması herkesin temennisi ama birazda aday olanların iyi araştırılması gerekmekte yani delegeler anlamında .

[SIGPIC][/SIGPIC]
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv