« : Şubat 22, 2007, 11:49:25 ÖÖ » |
mince
|
selendi forma girdikten sonra selendi com sayfasına dönmek istiyorum ama başaramıyorum neden? bir yol varda ben mi bilmiyorum.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2007, 11:52:19 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2007, 12:17:05 ÖS » |
|
r a p u n z e l
|
e verin o zaman, ne duruyonuz, boş boş oturuyonuz orda:35: :35: , yöneticiler uyumasın arkadaş:21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2007, 07:30:42 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2007, 08:14:39 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : Şubat 26, 2007, 08:48:21 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
evet sayın yöneticiler top sizde artık:35: sen nesin?:21: uyuma uyuma :35: İyiki yönetici değilim, burdan atış daha serbestmiş :21: :21: :21:
|
|
|
|
|
|
[SIGPIC][/SIGPIC][COLOR="Purple"][SIZE="4"][FONT="Palatino Linotype"]Uçurumun önünde, ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım, ifadelerinizi tartmaktayım, yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım! Selametle![/FONT][/SIZE][/COLOR]
|
|
|
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2007, 08:52:47 ÖÖ » |
|
since
|
sen nesin?:21: uyuma uyuma :35: İyiki yönetici değilim, burdan atış daha serbestmiş :21: :21: :21: :45: :45: :45:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2007, 10:57:59 ÖÖ » |
Serk@N
|
sen nesin?:21: uyuma uyuma :35:
İyiki yönetici değilim, burdan atış daha serbestmiş :21: :21: :21: ağzı olan konuşuyo işte:29: karşıdan göründüğü gibi değil işte. elimin altında olan birşey değil,yoksa hemen hallederim. rapunzel nerelerdesin sen,umutzi yok diyemi girmiyosun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2007, 11:15:50 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
ağzı olan konuşuyo işte:29: karşıdan göründüğü gibi değil işte. elimin altında olan birşey değil,yoksa hemen hallederim. rapunzel nerelerdesin sen,umutzi yok diyemi girmiyosun. yooo, umutla benim irtibatım sadece burası değil ki, umutla sürekli görüşüyoruz, merak eden varsa iyi, ancak geçen hafta bir kaza geçirdi umut, bir yayaya çarptı ancak, yaya kusurlu bulunduğu için şimdi morali iyi. benimde işlerim yoğundu, geçen hafta gireyim siteye dedim ancak ondada kızımın rahatsızlığıyla ilgilenmem gerekti, konya tıp kardiyolojide geçirdim haftasonunu. sanırım toparlarız bundan sonra.... Teşekkür ederim ilgine... herkese selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2007, 11:23:54 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 26, 2007, 11:28:46 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
haberimiz yoktu,kızına ve umut'a gelmiş geçmiş olsun. umarım yayada da herhangi birsorun yoktur. yayada problem yok çok şükür, sağolasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 27, 2007, 08:50:47 ÖÖ » |
|
since
|
yooo, umutla benim irtibatım sadece burası değil ki, umutla sürekli görüşüyoruz, merak eden varsa iyi, ancak geçen hafta bir kaza geçirdi umut, bir yayaya çarptı ancak, yaya kusurlu bulunduğu için şimdi morali iyi. benimde işlerim yoğundu, geçen hafta gireyim siteye dedim ancak ondada kızımın rahatsızlığıyla ilgilenmem gerekti, konya tıp kardiyolojide geçirdim haftasonunu. sanırım toparlarız bundan sonra.... Teşekkür ederim ilgine... herkese selamlar... inan haberimiz olmadı... umut arkadaşımıza geçmiş olsun..telefonunuda almadık hiç bak şimdi... umarım kızının rahatsızlığıda biran önce geçer.. sana kızına ve umut arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizle...:35: :35: :35: :35:
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #12 : Şubat 27, 2007, 08:54:46 ÖÖ » |
|
r a p u n z e l
|
inan haberimiz olmadı... umut arkadaşımıza geçmiş olsun..telefonunuda almadık hiç bak şimdi... umarım kızının rahatsızlığıda biran önce geçer.. sana kızına ve umut arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizle...:35: :35: :35: :35: tşk arkadaşım... aman çocuklara dikkat... umutun tlfnunu sana özelden atarım, ama sorayım önce, bunu yanlış anlama, biz bi karar aldık umutla, birbirimize sormadan msn adreslerini tlf numaralarını hiç kimseye vermeyeceğiz. :75: itiraz edeceğini sanmıyorum ama, alınan kararlara saygılı olmak gerek değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Şubat 27, 2007, 09:10:54 ÖÖ » |
|
since
|
tşk arkadaşım... aman çocuklara dikkat... umutun tlfnunu sana özelden atarım, ama sorayım önce, bunu yanlış anlama, biz bi karar aldık umutla, birbirimize sormadan msn adreslerini tlf numaralarını hiç kimseye vermeyeceğiz. :75: itiraz edeceğini sanmıyorum ama, alınan kararlara saygılı olmak gerek değil mi? almış olduğunuz karara saygılı olman ne güzel... tabiki itiraz etmem.. bana umut'un tlf.numarasını özel den atarsan memnun olurum... tşk.ler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|